Skip to Content

När Du Vet Att Det Är Dags Att Gå Vidare, Baserat På Ditt Stjärntecken

När Du Vet Att Det Är Dags Att Gå Vidare, Baserat På Ditt Stjärntecken

Inse fakta, att lämna någon man älskar och gå vidare är aldrig enkelt. Trots alla självklara tecken som säger oss att vi borde lämna den här personen i det förflutna, hittar vi alltid någonting att klamra oss fast vid.

Vi hoppas att vår partner kommer att förändra sitt sätt och att alla de år vi tillbringat med dem inte kommer att vara bortkastade. Att all vår ansträngning och kärlek inte varit förgäves.

Men, det finns alltid den sista droppen på bägaren – någonting som hjälper oss att inse att det är hög tid att säga ett sista farväl och fortsätta leva vårt liv.

Väduren

väduren horoskop

Det finns många saker du kan stå ut med, men du drar gränsen när du behöver be om din partners uppmärksamhet och kärlek.

Sanningen är att du är allt annat än possessiv och svartsjuk, men det betyder inte att andra människor har rätt att bete sig som att de kan strunta totalt i dig.

Du står inte ut med känslan av att vara oälskad, oönskad och känslomässigt förbisedd, och det sista du planerar att göra är att vara tillsammans med någon som du känner att du behöver tvinga för att vara tillsammans med dig.

Oxen

oxen horoskop

Du vet att det är dags att gå vidare i samma ögonblick som du känner att din partner slutat anstränga sig.

Du har inget emot att anstränga dig i ert förhållande, men du vill inte att dina ansträngningar ska tas för givet – du vill att din kärlek ska återgäldas.

Tvillingarna

tvillingarna horoskop

Om du föddes i detta stjärntecken, vet du att det är dags att gå vidare när din partner sviker dig, inte bara som älskare utan även som vän och människa.

Du klarar bokstavligen nästan allting, förutom att bli sviken och bedragen av personen du älskar mest av allt. I samma ögonblick som det händer, förlorar du all respekt för din partner och du vet att det inte längre finns någonting kvar för dig i det här förhållandet.

Kräftan

kräftan horoskop

Du är en av de mest osjälviska och vänligaste stjärntecknet. Och det gäller speciellt dig som romantisk partner.

Men, i samma ögonblick du börjar lägga märke till att din partner inte inser ditt värde, är du borta för alltid.

Lejonet

lejonet horoskop

Du vet att det är dags att gå vidare när du inser att din tilltro utnyttjas. Du står inte ut med människor som leker med din intelligens, de som går bakom din rygg- speciellt inte om denna någon är en person du delat ditt liv med.

Jungfrun

jungfrun horoskop

Om du tillhör det här stjärntecknet, vet du att det är dags att gå vidare när du ser att ditt förhållande inte har någon framtid.

Oavsett hur mycket du älskar din partner, om du märker att ni två aldrig kan mötas halvvägs i en kompromiss och att ni inte är kompatibla, säger du ditt sista adjö och blickar inte bakåt.

Vågen

vågen horoskop

Du går vidare när du ser att det är för mycket onödigt drama i ert förhållande. Det är helt okej att gnabbas och låta hormonerna styra i början, men att bråka hela tiden är ett stort NEJ.

Du vill ha lugn och ro och balans i livet och om det är någonting din partner inte kan ge dig, kommer du att fortsätta livet utan dem.

Skorpionen

skorpionen horpskop

Det som du aldrig skulle tåla är att din partner är otrogen. Det är inte det att din partner legat med någon annan som sårar dig mest, det är själva faktum att han svikit dig och inte varit lojal, trots alla era löften.

Skytten

skytten horoskop

För en Skytten är manipulering det som hjälper dem att inse att det är dags att gå vidare.

Du älskar fjärilarna i magen, lika mycket som din partner, men det betyder inte att du är villig att stå ut med att någon behandlar dig hur de vill. Du vill inte ha motstridigt beteende och att inte veta var du står.

Stenbocken

stenbocken horoskop

Stenbocken har svårt för att lämna sin partner. Men, när du väl inser att du ger för många chanser i ett förhållande som är dömt att misslyckas, börjar du din process med att komma över dem. Du inser att du gjort ditt bästa och att det är dags att rädda sig själv.

Vattumannen

vattumannen horoskop

En Vattumannen kommer att gå vidare från ett förhållande i samma sekund som den andra personen börjar bete sig som förmer än dem på något sätt.

Det här är ett stjärntecken som inte står ut med att bli respektlöst behandlad och nedvärderad.

Fiskarna

fiskarna horoskop

När du första gången träffar en vaksam person, kommer du att göra allt som står i din makt för att bryta ner deras murar.

Men, efter en tid, när du inser att alla dina ansträngningar varit förgäves, drar du dig undan.

Du vet att det är dags att gå vidare när du inser att din partner endast älskar dig med halva sitt hjärta och aldrig kommer att ändra sig.

När Du Vet Att Det Är Dags Att Gå Vidare, Baserat På Ditt Stjärntecken