Skip to Content

Det Är Inte Särskilt Komplicerat, Han Bryr Sig Bara Inte Tillräckligt Mycket

Det Är Inte Särskilt Komplicerat, Han Bryr Sig Bara Inte Tillräckligt Mycket

När en kille bryr sig om dig, beter han sig därefter. Han har inte några problem med att engagera sig eller tillkänna ge ert förhållande.

Han har inga problem med att vara ärlig om sina känslor och han ser till att visa dem på ett eller annat sätt. När en kille älskar dig, behandlar han dig därefter.

Han ser till att du vet att du alltid kan räkna med honom, han anstränger sig för att få ditt förtroende och han gör allt i sin makt att visa dig att han är en pålitlig, mogen man, värd att vara tillsammans med dig.

När en kille bryr sig om dig, anstränger han sig. Han försöker verkligen att visa sinkärlek och han gör sitt bästa för att få förhållandet att fungera.

Han kämpar för det med allt han har och han tänker inte ens tanken på att ge upp om dig. När en kille älskar dig, prioriterar han dig och han ger dig platsen du förtjänar i hans liv.

Han är inte för upptagen för att träffa dig eller lyssna på dig, hans vänner är aldrig viktigare än dig och han väljer hellre att leva med dig än att leva ungkarlsliv.

Han får dig aldrig att ifrågasätta hans lojalitet eller trohet och han väljer hellre långvarig kärlek framför tillfällig lusta.

kvinna som bär svart kappa

När en kille bryr sig om dig håller han fast vid den åsikten. Han ändrar inte uppfattning var och varannan dag och han får dig aldrig att ifrågasätta hans känslor.

Han får dig aldrig att tvivla på hans avsikter och du är alltid säker på att han älskar dig.

Det finns ingen drama, inga dolda avsikter, inga blandade signaler och ingen manipulation. Han beter sig inte mysko, du behöver inte jaga honom och han är inte känslomässigt otillgänglig.

Jag vet att du inte vill höra något av detta. Jag vet att du hittar på ursäkter för hur din pojkvänner beter sig och behandlar dig som han gör.

Oavsett vad, vet jag också djupt inombords, att du är väl medveten om sanningen.

Att djupt inombords, vet du att allt mellan er två inte är komplicerat – han är bara en idiot som drar dig i näsan och som inte älskar dig tillräckligt mycket.

Djupt inombords, vet du att det inte handlar om att det är fel tidpunkt och att du inte ska behöva ha lite mer tålamod så att han kan ta sitt förnuft till fånga.

ensam ledsen kvinna som sitter på bänken

Du vet mycket väl att han inte är rädd för att släppa dig inpå livet för att han blivit sårad tidigare och att hans känslomässiga bagage fortfarande tynger honom.

Du vet mycket väl att han ljuger när han säger att han inte är tillräckligt god för dig och när han säger att den enda anledningen till att han inte vill tillkännage ert förhållande är för att han vill ge dig en chans att hitta någon bättre.

När han lovar att han ska ändra sig och allt kommer att allt snart kommer att bli bättre.

Du vet att han bara ringer när han behöver dig, inte på grund av att du är den enda han litar på utan för att du är den enda som inte vänder honom ryggen.

Att hans fyllesamtal på morgonkvisten inte är något annat än sexinviter, även om du försöker intala dig själv om att de är tecken på hans hemliga kärlek för dig.

Det viktigaste av allt, du vet att du förtjänar bättre och du förtjänar mer.

Du vet att det här nästan-förhållandet aldrig kommer att utvecklas till något äkta, du vet att den här killen är en idiot som aldrig kommer att ge dig det du behöver och du vet att allt kommer att fortsätta på samma sätt, så länge du låter det ske.

kvinna som sitter vid fönstret

Du är väl medveten om att den här mannen kommer att fortsätta att lämna dig när han tröttnar på dig och kommer att komma tillbaka när han inser att ingen annan någonsin kommer att älska honom som du gör, så länge du låter honom göra det.

Att han aldrig kommer att ta sitt förnuft till fånga och att han aldrig kommer att vara den som gör slut.

Du vet att du kommer att fastna i det här giftiga, ändlösa förhållandet tills dess att du hittar styrkan, ser sanningen i vitögat och vänder ryggen åt honom.

Att du måste vara den som väljer att gå din väg om du någonsin vill gå vidare med ditt liv.

Du vet mycket väl att du gjort ditt bästa och att du gjort allt möjligt för att få det att fungera mellan er två.

Du vet att det inte finns någon mening med att rädda hans idiotiska arsle och att det är dags för dig att rädda dig själv för omväxlings skull.

Det är inte särskilt komplicerat, han bryr sig bara inte tillräckligt mycket