Skip to Content

Dessa 5 Stjärntecken Som Mest Sannolikt Sms-Ar Sina Ex, Berusade

Dessa 5 Stjärntecken Som Mest Sannolikt Sms-Ar Sina Ex, Berusade

Att skicka berusade sms till ditt ex är aldrig en bra ide, men ändå finns det några stjärntecken som inte kan hjälpa sig själva.

Deras känslor blir starkast då och innan de hinner tänka tanken, så trycker de på ”skicka”. Är du en av dem?

1. Kräftan

Kräftan

Kräftan är redan känslomässig, men när de väl har fått i sig några klunkar alkohol, så blir deras känslor bara ännu starkare, de lossnar och det säger sig självt.

De kommer inte att vänta länge tills de skickar ett långt sms till sitt ex, fullt med stavfel där de berättar om sina känslor.

Nästa morgon kommer de förmodligen inte komma ihåg någonting och de kommer att ångra att de skickade det. Det är bra att de kan skylla på alkoholen.

2. Väduren

Väduren

All bitterhet som har skapats mot deras ex kommer att komma ut när de är berusade.

Om en vädur hade ett dåligt avslut och det mestadels är deras ex fel, kommer de att behöva ventilera.

De kommer även att lägga till några saker som de inte menar, och ångra allt på morgonen. Det enda sättet de kan stoppa sig själva på, är genom att lämna sin telefon hemma.

3. Tvillingarna

tvillingarna

Tvillingarnas konversationsförmåga är extrema när de är fulla. I grund och botten skrattar de mycket och pratar ännu mer. Allt skulle vara bra om deras pratsamhet inte överfördes till texter.

De kommer att försöka agera coola och avslappnade först, men när natten kommer, kommer frågorna i deras meddelanden att bli mer djupa och mer intima.

De kommer att vilja veta varför deras ex betedde sig som en skitstövel och de kommer aldrig att sluta. Istället kommer de att skicka fler sms, tills de får svar.

Självklart kommer de att ångra sina handlingar, inte bara för att de är bekymrade över vad deras ex kommer att tro om dem, utan för att alla deras sår kommer att rivas upp igen.

4. Vattumannen

Vattumannen

När vattumannen faller för något, faller de djupt. De faller inte för utseende, pengar eller något ytligt.

De faller för de människor som får dem att må bra och det är precis vad de saknar när allt tar slut.

Så, deras första impuls, när de blir fulla, är att nå ut till sitt ex och säga allt som har samlats i huvudet på dem, sedan de gått skilda vägar.

Det behöver inte ens vara kopplat till deras relation; allt en vattuman vill, är att ha någon som gör dem lycklig.

I alla fall, är berusade meddelanden till deras ex, aldrig en bra ide. Det kommer bara att förvärra huvudvärken på morgonen, tillsammans med deras bakfylla.

5. Stenbocken

stenbocken

En annars stolt stenbock, skulle aldrig skicka ett meddelande, för att inte tala om en hel roman till sitt ex. Men när alkoholen kommer in i bilden, för de det, utan att tänka två gånger.

De blir alla känslomässiga och allt de tänker på är de goda stunderna de tillbringade med sitt ex, eftersom de dåliga tas bort av alkoholen.

På morgonen kommer det att bli tydligt, men då är det redan för sent och all skada är genomförd. Men det är ingen mening med att tänka för mycket på det.

Det enda de kan göra är att be sin vän att hålla deras telefon borta från dem, nästa gång de dricker.

Dessa 5 stjärntecken som mest sannolikt sms-ar sina ex, berusade