Skip to Content

Grattis, Du Förlorade En Tjej Som Faktiskt Ville Vara Din

Grattis, Du Förlorade En Tjej Som Faktiskt Ville Vara Din

Hur i hela friden lyckades du förlora en tjej som faktiskt ville vara din?

Hur kunde du stöta bort någon som skulle göra allt för dig? Hon behövde bara en enda anledning till att stanna.

Hon behövde bara ett litet bevis på att det finns en lycklig framtid för henne och att du kommer skapa plats för henne i ditt liv, men det var självklart alltför mycket att begära.

Allt hon ville ha var dig.

Hon brydde sig inte om dina brister eller ditt förflutna. Hon brydde sig inte om vad andra sa. Hon ville att du skulle vara bra så hon väntade på att dina bra sidor skulle komma upp till ytan.

Hon brydde sig inte om någonting annat i den här världen än dig.

Hon ville älska dig. Hon ville vara bredvid dig. Hon ville se ditt meddelande när hon vaknade och hon ville gå och lägga sig med dig i hennes tankar. Hon ville att du skulle vara glad.

kvinna som står ensam utomhus

Hon ville ha en framtid med dig, att hålla handen framför alla och stolt säga: “Det här är killen jag älskar och killen som älskar mig.”

Hon ville inte ha mycket. Hon ville bara älska dig och bli älskad av dig.

Allt du behövde göra var att behandla henne bra.

Det var inte nödvändigt att plocka ner stjärnor från himlen åt henne, även om hon förtjänade dem. Det fanns inget behov av dyra presenter eller något som var för mycket att begära.

Du behövde bara behandla hennes bra.

Du behöver bara visa henne att hon är viktig för dig, visa henne att du bryr dig om henne, berätta för henne hur mycket hon betyder för dig och hur du vill ha samma saker som hon gjorde för er två.

Allt du behövde göra var att anstränga dig lite för att få henne att stanna i ditt liv. Men det var för mycket att be om, eller hur?

blond kvinna som står ensam

Även “grundläggande” saker, även den minsta ansträngningen, även de saker hon förtjänade att få var för mycket att ge henne? Du var inte redo att göra något för henne, oavsett vad hon gjorde för dig.

Du var bara inte på samma våglängd som hon var. Du brydde dig inte så mycket som hon gjorde. Men det borde du ha gjort.

Du vägrade välja henne.

När hon inte kunde tänka sig att vara med någon annan än dig så valde du att hålla dina alternativ öppna och hålla henne på armlängds avstånd – för rädd för att förlora henne, men för rädd för att behålla henne.

Du var i hennes liv ibland och hon hade dig i hennes liv ibland.

Du vägrade släppa alla andra valmöjligheter. Du ville ha dina alternativ öppna. Du trodde att du kanske förtjänar mycket mer än hon hade att erbjuda och du var för självisk och för glupsk.

Och hon var helt osjälvisk när det gällde att ge kärlek till dig.

ung kvinna som ligger på sängen

Du gjorde henne inte till din prioritet eller värdesatte hennes ansträngningar.

Allt hon gjorde gjorde hon för er två. Hon försökte och försökte. Hon fortsatte att hitta hopp på platser som ingen tidigare hade letat.

Hon stannade vid din sida även när en normal person hade lämnat för länge sedan.

Men du såg aldrig något av det. Eller åtminstone brydde du dig inte om att se det.

Du erkände aldrig några av hennes ansträngningar eller brydde dig om att tacka henne för att hon slogs för dig. Istället tog du allt för givet.

Du trodde att hon skulle stanna vid din sida även om du inte gav henne något. Att hon skulle kämpa för dig bara för att. Du trodde fel.

Hon tröttnade på att slåss för någon som inte brydde sig om han förlorade henne eller inte.

kvinna utomhus med paraply

Erkänn, du var likgiltig. Eller åtminstone trodde du att du var det. Du sa till dig själv att du inte har känslor för den tjejen och hur det finns bättre än henne.

Hon var där för att stärka ditt ego och för att vara din back-up plan. Du trodde att det är allt hon någonsin kommer att vara. Men där trodde du fel igen.

Du förlorade henne när du fick henne att be om att få vara med dig. Du förlorade henne när du visade henne att du inte kunde bry dig mindre om hennes känslor.

Du förlorade henne när du vägrade att försöka slåss för henne.

Det tog henne ett tag att inse att hon kämpade för någon som var okej med att förlora henne. Hon planerade faktiskt att stanna, men du stötte bort henne.

Du stötte bort henne med ditt skitbeteende, genom att inte uppskatta henne, genom att ta henne för givet, genom att få henne att känna sig ensam även när hon var med dig.

Grattis, du förlorade en tjej som var en på miljonen.

kvinna sitter ensam utomhus

Du förlorade en tjej som ville vara din. Du förlorade en bra tjej – en som bara behövde din kärlek och uppskattning och ingenting mer.

Du förlorade en tjej som kunde ha gjort dig glad om du bara hade låtit henne.

Du förlorade en tjej som någon annan skulle dö för att ha. Du förlorade en tjej du ska leta efter i alla andra tjejer från och med nu.

Ingen av de andra tjejerna kommer att vara lika bra för dig som hon var. Ingen av de andra tjejerna kommer att älska dig som hon gjorde.

De kommer inte att behandla dig med respekt, kommer inte att titta på dig med beundran som hon gjorde.

De kommer inte offra allt så som hon gjorde, och de kommer inte att stanna när du visar dem dina dåliga sidor. Ingen kommer att vara lika dum som hon var.

Men vet du vad? Du gjorde det här till en bra sak för henne.

Du låter henne gå och öppnar ett utrymme för någon som kommer att uppskatta henne och älska henne som hon förtjänar att bli älskad. Vem hade anat – i slutändan gjorde du någonting rätt.

Grattis, Du Förlorade En Tjej Som Faktiskt Ville Vara Din