Skip to Content

6 Fysiska Tecken På Att Någon Tänker På Dig

6 Fysiska Tecken På Att Någon Tänker På Dig

Hur vet du att någon tänker på dig? Finns det ett säkert sätt att ta reda på ifall någon gillar dig? Självklart finns det!

Har du någonsin varit i en situation där du inte förstår hur och varför det hände?

Det gör dig bara mållös eftersom du hade en föraning att något skulle hända, som att du har kunnat läsa någons tankar. Det har hänt mig många gånger.

En gång var jag och min man hemma, båda i sin egen bubbla. Vi var båda för oss själva. Vi jobbade och pratade inte ens med varandra.

Helt plötsligt börjar vi sjunga på samma låt, samma vers, exakt samtidigt.

Det var inte den första eller sista gången som något sånt hände. Vi avslutar varandras meningar, och ibland räcker det med en blick så vet vi vad den andra tänker.

Jag antar att det jag försöker säga är att människor delar någon form av telepatisk koppling. Det finns ett större band som är osynligt, som inte går att ta på.

Du bara känner det. Poängen är att livet inte bara består av fysiska saker och fysisk interaktion; det måste finnas någon djupare än så.

Det måste finnas någon form av andlig energi och kraft som gör att vi känner av varandra och varandras tankar och handlingar.

kvinna som står bredvid brunt träskåp

Och det finns det. Det är vårt undermedvetna sinne.

Vi känner av vibrationer och andras känslor omedvetet. Du vet när du känner att du måste göra något, men du kan inte förklara varför du måste göra det?

Du vet bara att du måste. Du har det i tankarna och det stör dig. Det är något din magkänsla, instinkt eller något annat säger dig.

De inre signalerna leder ofta till fysisk handling utan att vi är medvetna om det.

Se det från det här perspektivet. Du har säkert någon gång känt att du håller på att bli sjuk, du föreställer dig hög feber och liggandes i sängen. Det slutade med att du blev sjuk på riktigt.

Du accepterade att du höll på att bli sjuk, och så blev du det. Så kraftfullt är vårt undermedvetna.

Du ser, du fick de inre signalerna och accepterade dom, och därmed uppmanade du dom att ta fysisk form.

Likadant är det med tecken på att någon tänker på dig. Du bara vet. Du känner av hans tankar – självklart går det enbart om du vill känna dom.

Om du är i förnekelse så kommer ingenting få dig att se och känna dessa tecken och det kommer inte finnas någon poäng med det i och med att ditt undermedvetna fortfarande kommer vara låst inom dig.

Dessa tankar och vibbar du får manifesterar sig fysiskt; du får faktiska fysiska reaktioner när någon tänker på dig.

1. Undermedvetet leende

glad kvinna med smartphone

Din kropp agerar utifrån hur ditt sinne vill att det ska agera; många är inte medvetna om det.

Du har säkert varit med om att någon ger dig beröm för något du gjort, och i den stunden har du känt ett riktigt lyckorus.

Men i den situationen kanske det inte var lämpligt att visa den glädjen. Som exempelvis att det sker framför en vän som går igenom något väldigt tufft just då.

Självklart försöker du då leka kall framför din vän för att inte göra det värre.

Även om du försökte behålla en kall min, så smög sig ett leende på. Du kunde inte hålla tillbaka. Det är en reaktion man inte kan stoppa.

Det är en fysisk manifestation av de signaler som din hjärna tar emot. På samma sätt fungerar det när någon gillar dig och tänker på dig.

När du ser personen så kommer du att se ett leende värt tusen ord.

Han kommer att le som om ni vore vänner sedan lång tid tillbaka, trots att ni träffades igår. Du kommer att vara hans största uppfyllelse, orsaken till hans glädje eller rodnad.

När du tittar på honom vet du bara att det finns något mer än att bara vara snäll och artig.

Du kan känna att det finns så mycket mer än det ögat kan se, och det är ditt undermedvetna som säger att han tänker på dig.

Det faktum att han ser dig är anledningen till att han ler, det leendet man bara inte kan dölja.

2. Plötslig förändring av känslomässigt tillstånd

orolig kvinna som håller håret

Det här har säkert hänt dig utan att du har förstått varför. Du var på bra humör, du skämtade och skrattade tills magen vek sig.

Du var i ett slags euforiskt tillstånd. Allt som hände i det ögonblicket tyckte du var positivt och vackert.

Men så helt plötsligt känner du en förändring i ditt känslomässiga tillstånd. Du börjar känna dig nedstämd, som att något tynger dig. Du ville inte längre skämta och skratta.

Det enda du ville var att dra dig tillbaka och få känna dig negativ och ledsen. Förmodligen tänkte någon på dig, just då.

Du ser, vårt undermedvetna försöker säga oss saker, men på ett annat sätt.

Du kände det. Den andra personens energi smittade av sig på dig, vilket förändrade ditt tillstånd på bara en sekund. Det störde din energi och ändrade på ditt mående.

3. Ert undermedvetna för er närmare varandra

par i kärlek stående

Har du någonsin undrat hur och varför människor blir kära i varandra? Vad det är som för dom närmare?

Återigen har det att göra med ditt undermedvetna och vibbarna som omger dig och är så uppenbara att du nästan kan ta på det. Tyvärr känner många inte igen lyckan trots att den finns framför ögonen på en.

När människor vill bli kära så söker dom omedvetet efter någon som kan tillfredsställa deras behov – någon att bli fulländad med och som kan göra allt de själva inte kan.

Ditt undermedvetna vill då på något sätt få in den personen i ditt liv.

Återigen överförs andliga budskap till något verkligt och fysiskt.<em>

Om personen som tänker på dig är rätt för dig, då kommer ni att träffas förr eller senare. Och när ni träffas kommer du att känna att livet har försökt para ihop er många gånger.

Kanske har ni haft gemensamma vänner eller bekanta men alltid missat varandra.

Ni har säkerligen varit på samma plats samtidigt. Ni kanske till och med har suttit rygg i rygg på någon bar.

Ditt undermedvetna kände kopplingen mellan er, och det förde er närmare varandra tills ni faktiskt slogs ihop på riktigt.

4. Ovanliga ögonrörelser

kvinna som täcker undersidan av ansiktet med blad

Om du har allergier eller andra speciella förhållanden så kan du utesluta detta tecken. Men om du inte har det och du känner plötsliga rörelser i ögat, då kan det bero på att ditt sinne känner av något.

Att det plötsligt kliar eller rycker kan innebära att någon tänker på det. Men det finns en hake. Bara för att någon tänker på dig så behöver det inte betyda att den tycker om dig.

Det kan vara tvärtom. Dom kanske talar illa om dig.

Och tro det eller ej, det finns ett sätt att ta reda på ifall någon har negativa eller positiva tankar om dig. Om ditt högra öga kliar eller rycker så är det någon som inte är så förtjust i dig.

Om vänstra ögat gör detsamma så är någon förälskad i dig eller håller på att bli.

För män är det tvärtom. Om det högra ögat rycker så beundrar någon honom, medan det vänstra innebär att någon har negativa tankar om honom.

5. Spänt sinne

kvinna som tittar på avståndet medan du rör vid hennes skägg

Det mänskliga sinnet är extraordinärt. Det är så magiskt och delvis outforskat. Det har en obegränsad kraft. Tänk bara på allt du kan göra med ditt sinne. Att sätta en gräns på sinnet är omöjligt, eller hur?

Så tänk på hur många idéer du kan producera och hur många lösningar du kan hitta till stort i sätt vad som helst.

Du måste bara knäcka koden för att kunna använda ditt sinne till fullo, eller åtminstone att försöka göra det.

Har du någonsin varit med om att du äter något och plötsligt börjar kvävas? Eller att du har druckit vatten och att det har gått ned i fel strupe?

Det beror på att ditt sinne skapar någon form av spänning. Ditt sinne känner att någon talar om dig.

Ditt sinne försöker varna dig och få dig att öppna ögonen och se dig omkring.

Ditt sinne kommer även att skicka dig en fysisk signal när någon talar illa om dig.

Det kommer återigen att skapa spänning som kommer att manifestera sig genom en fysisk reaktion, som exempelvis att blod rusar till kinderna.

Om det inte finns någon anledning att rodna, varför händer det?

Har du en förklaring? I grund och botten påverkar deras negativa energi dig som om du fått en smäll på avstånd.

En annan signal är hicka. De är också ett tecken på ett spänt sinne och negativ energi. När du hickar betyder det vanligtvis att någon talar illa om dig. Vilket innebär drama.

Drama som involverar dig leder till negativ energi som du känner av. Någon kan tala illa om dig enbart för att själv känna sig bättre.

Och om du har hicka när du är med en specifik person så kan det innebära att det är just den som talar så om dig.

Ingen kan förklara varför dessa saker sker. Men en sak vi kan göra är att erkänna att det finns något större i det hela. Det finns något andligt i vårt undermedvetna som omger oss – och det måste vi respektera.

Vårt undermedvetna skickar alltid ​​fysiska tecken, men det är upp till oss att acceptera det eller att blunda för det.

6. Positiv energi

kvinna läser bok

Vårt sinne är verkligen anmärkningsvärt, och så som det känner av dålig energi, så känner det även att någon älskar oss. Även om de är flera mil bort, så känner sinnet av dom.

Fysiska känslor talar om för oss att vår partner tänker på oss.

De manifesterar sig antingen i en känsla av en klapp på ryggen eller armen, eller en beröring på kinden; vi kan bokstavligen känna beröring trots att vi är separerade i det ögonblicket.

Ett annat sätt att känna av sin partner på är genom upplyftande energi. Det sker när man känner sig nedstämd och plötsligt förändras humöret för att partnern tänker på hur den kan få en att på bättre.

Ett annat tecken på att någon tänker på dig på ett kärleksfullt sätt är en brännande känsla i öronen.

Du vet känslan när öronen plötsligt blir varma och du nästan kan känna hur röda de blir, men det fortfarande är en skön känsla. Det är ett tecken på att någon som är förälskad i dig tänker på dig.

Och du vet när du nyser så att hela kroppen skakar, det är så högt och kraftfullt att du inte kan hindra det? Och det finns ingen speciell anledning till att du nyser?

Det finns inget damm, du har inga allergier och du kände inte näsan klia innan. Den typen av nysning innebär att någon tänker på dig och saknar dig väldigt mycket.

Vårt sinne är kopplat till vår kropp på ett sätt som vi fortfarande inte kan förstå, och det bästa vi kan göra är att stanna upp och beundra naturen själv – det stora mästerverket vi är omgivna av, det mästerverket vi själva är.

Så, nästa gång du känner något av dessa tecken, ge dig själv lite tid att känna efter och uppmärksamma vad dina sinnen försöker säga dig.

6 Fysiska Tecken På Att Någon Tänker På Dig