Skip to Content

12 Tecken På Att Han Bara Leker Med Dig Och Den Ultimata Strategin För Att Lösa Situationen

12 Tecken På Att Han Bara Leker Med Dig Och Den Ultimata Strategin För Att Lösa Situationen

Det finns sätt som man kan känna igen spelare på. Faktum är att han sällan försöker dölja vem han egentligen är.

Han är så säker på att du inte kommer lämna honom, att han inte ens bryr sig om du vet att han leker med dig.

Nå, inte längre, eftersom läser det här, betyder det självklart att du misstänker att något är fel i din relation. Lyckligtvis är vi här för att hjälpa dig ta reda på om det är sant och hur du åtgärdar det.

1. Han säger att han kommer att ringa men det gör han inte

kvinna som håller telefonen

Du förväntar dig hans samtal men det ringer aldrig. Han säger att han kommer att ringa dig senare för att göra planer, men det gör han inte.

Att inte ens tänka tanken på att ringa dig, ständigt glömma göra det, eller att han helt enkelt inte vill prata med dig, betyder definitivt att du inte är en prioritet i hans liv just nu.

2. Han är sen hela tiden och ringer inte ens för att meddela det

kvinna sitter vid bordet

Att han inte respekterar din tid är ett tydligt tecken på att ditt välbefinnande inte oroar honom.

Det finns många skäl för att någon kan vara sen, som inte kan kontrolleras.

Men om han är sen hela tiden och inte ens gör ett försök att informera dig om det, så att du kan planera om din tid, så bryr han sig inte om dig, helt klart.

3. Han dyker inte upp (och ringer inte) när ni ska träffas

kvinna sitter på bänken

Du planerar att ni ska ses, och han dyker inte upp. Han ringer inte ens för att berätta att någonting har hänt som hindrar honom från att komma.

Detta är något som är oförlåtligt, förutom om han har en oerhört god anledning (som att ligga på sjukhus, medvetslös).

4. Det finns regler om när ni ska ses

man pratar med kvinnan i bar

Om det bara finns vissa tider när han kan träffa dig, händer det något. Hans veckoschema kan vara ganska konsekvent, så han har vanligtvis mer ledigt på onsdagar än på helgerna.

Men om ni bara träffas på en viss dag, ägnar han definitivt sin tid till något/någon annan.

Detta är ett tydligt tecken på att han fortfarande spelar spelet och inte engagerar sig alls.

5. Du vet mycket mindre om honom än han gör om dig

par som sitter på avsatsen

Ja, många killar pratar helt enkelt inte så mycket, men om du inte vet några detaljer om hans jobb, familj, barndom, hobby…så döljer han definitivt något, eller så vill han helt enkelt inte komma dig nära.

Om han ger dig vaga svar om dessa ämnen, planerar han inte att komma dig för nära, så se upp. Han låter dig prata om dig själv, eftersom det är hans spel, inte hans ärliga avsikt, att lära känna dig.

6. …eller om du vet mer om honom än han vet om dig

man pratar med kvinnan utanför

Det som är bra med detta är att den här killen inte är mycket av en spelare, även om han definitivt inte är intresserad av någon annan än sig själv.

Om han inte kan sluta prata om sitt eget liv och inte ger dig tid att berätta något om dig själv för honom, är det en röd flagga. Han är inte ute efter att såra dig, men det kommer han att göra.

7. Hans vänner verkar inte veta att han har en flickvän

människor som sitter nära eldstaden

Om han inte bjuder in dig till att spendera tid med hans vänner någon gång ibland, är det ett tydligt tecken att han inte är så säker på ert förhållande.

Fortfarande finns det ett ännu värre scenario: Han kanske är okej med att du träffar hans vänner och går på fest med honom, men han säger aldrig att du är hans flickvän.

8. Att träffa hans familj är inte ett alternativ

par sitter på bänken

Att träffa någons familj är ett säkert tecken. Det här är inte en röd flagga om ni bara varit med varandra en kort tid.

Men om ni har tillbringat flera månader tillsammans och han inte nämner att du bör träffa hans familj, finns det inget att prata om.

Kolla med honom först. Han kan ha en god anledning till att han inte vill att du ska träffa dem – det kan vara något som händer i hans familj. Be honom om ärlighet. Annars är det definitivt en röd flagga.

9. Du vet aldrig något om vart han är

kvinna sitter på stol

Du vet aldrig var han är, vem han är med, eller när han kommer hem. Om han inte vill att du ska vara medveten om hans schema betyder det att han inte är villig att åta sig dig eller er relation.

Saken att han ständigt låter dig gissa dig fram är en annan röd flagga som visar att han är öppen för andra alternativ. Detta är definitivt inte en väg till en hälsosam relation.

10. Han nämner aldrig några framtidsplaner som inkluderar dig

par sitter på rock

Om han aldrig någonsin nämner några planer med dig, ser han dig inte med honom i framtiden. Människor som är förälskade och engagerade i varandra, planerar att spendera tid med varandra på helger, högtider osv.

Om det inte finns något av det i ert förhållande, är inte din kille någon som vill vara en del av ditt liv.

11. Han har många kvinnliga vänner

vänner sitter på staketet

Visst kan en kille ha en kvinnlig vän, men…om han har ett gäng kvinnliga vänner och tillbringar mycket tid med dem, det är en röd flagga som visar att han leker med dig.

Ärligt talat är en ärlig vänskap mellan män och kvinnor ingenting som ses ofta, och vänskap med många kvinnor är nästan omöjligt.

Killar som engagerar sig i sina relationer har problem med att hitta tillräckligt med tid att dela mellan sina vänner och sin flickvän – varför skulle han då välja att spendera den tiden med en annan kvinna/kvinnor?

12. Du känner att din relation är för krävande för att kunna fungera

kvinna kramar man på rock

Den här är den största röda flaggan av dem alla. Om du börjar falla i den mentala fällan, att du tror att allt är ditt fel, är du på inne på ett hemskt äventyr med honom.

Om du har börjat tänka på att det helt enkelt krävs för mycket, och att det borde vara mindre krävande, bör du ta en titt på din relation.

Det finns ingen plats för tankar som ”om jag bara hade mer tålamod skulle han vara bättre” eller ”om jag bara bad om mindre, skulle han känna sig mindre instängd” i en frisk relation.

Så, vad ska du göra med en kille som kräver för mycket?

Detta är den enklaste, mest effektiva strategin som vem som helst kan ge dig:

Steg 1: Skyll inte på dig själv.

Steg 2: Ändra inte på dig själv.

Steg 3: Lämna honom och gå vidare.

Steg 4: Tänk aldrig på att du skulle kunnat ändra honom.

Steg 5: Använd ingen kontaktregel. När du väl har gett honom en smak av sin egen medicin, kan han börja tro att han gjorde ett misstag som förlora dig, och försöka ta sig in i ditt liv igen.

Gissa vad? Han gjorde ett misstag och det finns inget sätt som du kommer ta tillbaka honom på, eftersom du vet att han bara kommer att såra dig igen!

12 Tecken På Att Han Bara Leker Med Dig Och Den Ultimata Strategin För Att Lösa Situationen