Skip to Content

Hur Man Får En Man Att Bli Förälskad: 15 Utomordentliga Tips

Hur Man Får En Man Att Bli Förälskad: 15 Utomordentliga Tips

Om du någonsin funderat på hur du ska få en man förälskad i dig så har du definitivt kommit rätt!

I och med att du läser detta antar jag att du är upp över öronen förälskad i den där killen som du inte kan sluta tänka på.

Jag förstår dig helt, för tro det eller inte, jag befann mig i samma situation som du tidigare och idag är jag här för att avslöja alla hemligheter och trick du kan ta hjälp av för att göra honom hjälplöst förälskad i dig (ögonblickligen!). Så, låt oss börja!

Först och främst, när det gäller att få en kille förälskad begår kvinnor ett stort misstag och försöker alltför mycket. Men sanningen är att mannens hjärna är helt och hållet olik kvinnans och behöver ett annat och mer passande tillvägagångssätt.

Det värsta du skulle kunna göra är att anstränga dig för mycket på första dejten och få honom att tro att du skulle göra allt i världen för att vinna hans hjärta.

Om du gör detta, speciellt i ett tidigt stadium i ert dejtande, kommer du definitivt inte få honom förälskad i dig.

Det du behöver göra är att ge honom utrymme att springa efter dig istället! Du ser, en man vill veta att du har ett eget liv och att han måste anstränga sig för att få dig.

När han inser vilken fantastisk, självsäker kvinna du är, kommer han att bli förälskad i dig!

Kom ihåg att allt handlar om det små sakerna. Det är ditt kroppsspråk, humor, även din profil på sociala medier och hur du ser på livet och allt runt omkring som alla spelar en viktig roll när det gäller att få honom huvudstupa förälskad i dig.

Summan av kardemumman, för att göra honom förälskad i dig behöver du först och främst älska dig själv och ditt liv.

Om du gör det kommer du att attrahera rätt kille för dig och lägga en fantastisk grund för ett kärleksfullt, långvarigt förhållande. Du kommer att vara ett steg närmare att uppleva äkta kärlek.

(Okej, nog med svammel!) Låt oss titta på följande 15 tips som hjälper dig att förstå hur män förälskar sig, och viktigast av allt, hur du får rätt kille att bli hjälplöst och djupt förälskad i dig!

HUR DU GÖR EN MAN FÖRÄLSKAD I DIG: 15 EXPERTRÅD

Kom bara ihåg att följa följande tips i enlighet med din personlighet och preferenser. Vissa kommer att fungera bättre än andra, så det viktigaste är att hitta rätt råd som du känner dig bekväm med!

1. Var trevlig och le ofta

le kvinna som står utomhus

Den gyllene regeln för att få en kille intresserad är att vara positiv och älska livet. Vad innebär detta? Det innebär att alltid vara trevlig och le ofta för att visa att du njuter av livet och att spendera tid med honom.

Du ser, män faller för kvinnor som vet hur de slappnar av och håller sig lugna, även när det är svårt.

Det är någonting mycket magiskt med ett vackert, ärligt leende i en kvinnas ansikte som har makten att attrahera nästan alla män.

Det sägs att du drar till dig det du tänker på och att du får det du tror på vilket innebär att din aura är det mäktigaste du har. Så, om du är positiv kommer du att attrahera sådana saker också.

Om du tror att han kommer att falla för dig, kommer han definitivt att göra det.

Genom att tänka positivt, kommer du att attrahera allt du vill ha och han kommer inte att kunna motstå din aura, vilket är en förutsättning när det gäller att få honom förälskad i dig.

2. Låt honom sakna dig

man tittar på telefonen

En av de viktigaste sakerna att komma ihåg när det gäller att vinna hans hjärta är att låta honom sakna dig.

Oavsett hur mycket du gärna skulle vilja, ska du inte vända ut och in på dig själv för att alltid finnas till hands när han frågar dig om en dejt.

Var inte lättillgänglig (speciellt inte under den första dejtingperioden) för om du är det, kommer du inte att lyckas med att få honom att sakna dig!

Hemligheten till en mans hjärta är att hitta balans i saker och ting.

Om du får honom att sakna dig kommer han att vilja ha dig ännu mer och vise versa och det är viktigt att låta honom veta att du inte är tillgänglig 24h om dygnet, alla veckans dagar.

Du vill att han ska veta att du gärna vill ha tid för honom, men att han definitivt inte står högst upp på din priolista.

Som ett resultat av det kommer han att respektera dina beslut och han kommer att uppskatta varje sekund han tillbringar med dig. Han kommer också att börja anstränga sig till att bli din största prioritet.

Du kommer att vinna hans hjärta genom att motivera honom till att erövra dig. Är det inte lysande?

3. Var dig själv

kvinna i grön skjorta med gul hatt

Många kvinnor tror att killar bara faller för kvinnor med perfekta kroppar, perfekt make-up och allting annat. Men, det här är absolut inte sant.

Kom ihåg, för att vinna en mans kärlek och uppmärksamhet behöver du inte vara perfekt. Istället ska du bara vara autentisk!

Vad är skillnaden mellan de två? Den största skillnaden är att autentisk handlar om att vara dig själv och inte ge ett dyft om vad alla andra tycker och tänker om det.

Om du visar honom dina unika egenskaper och fel och brister, visar du honom att du inte är rädd för att visa vem du verkligen är.

Det finns absolut inget sexigare eller mer kärleksfullt än det! Att vara dig själv innebär att du vårdar ditt eget sätt och dina egna vanor och du är inte rädd för att säga det du verkligen menar och tycker.

Detta är också viktigt när det gäller långvariga förhållanden. Om man verkligen bryr sig om varandra innebär det att kunna säga det du tycker och tänker, oavsett hur svårt det kan vara ibland.

4. Ge honom komplimanger och beundra hans maskulinitet

le man och kvinna i jeansskjortor

Låt oss klargöra en sak. Alla älskar vi att få komplimanger och beundras för våra egenskaper och förmågor och det är inte sant att kvinnor bara ska förväntas få komplimanger och knappast ge några åt män.

Tvärtom, det är mycket önskvärt att en kvinna beundrar sin man eftersom det kommer att få honom att känna sig åtråvärd! Och om en man känner sig åtråvärd, kommer han definitivt att börja bli förälskad i dig!

Så, nästa gång du är tillsammans med honom, se till att ge honom komplimang för hans klädsel, hans hår, hans gentlemannamässiga beteende och för förmåga att få dig att känna dig speciell.

Glöm heller inte att ge honom komplimang för hans maskulinitet också! När han hjälper dig att lyfta något tungt, beundra hans styrka.

När han håller dig i sina armar, beundra hans maskulina kropp. Om du gör allt detta, kommer du att vinna hans hjärta på ett ögonblick eftersom män älskar att känna sig behövda och åtrådda.

De älskar att man lovordar deras maskulinitet och andra egenskaper som kan vara till nytta för dig, så varför inte använda detta till din fördel?

5. Ha självförtroende och normer

le kvinna med randiga byxor

En annan viktig sak att komma ihåg är att alltid vara självsäker och normer. Detta innebär att du mår bra i dig själv, att du är stolt över dig själv och att du tror att du kan uppnå allting du vill (för att du verkligen kan det).

Det innebär även att inte göra allt för att tillfredställa någon annan och att inte stå ut med någon annan skitsnack.

Det betyder att kräva att han ska respektera dina slutgiltiga beslut istället för att enkelt låta honom få dig på andra tankar.

En man vill ha en kvinna som vet vad hon vill och som osar självförtroende. Kom ihåg att han inte vill ha en perfekt kvinna.

Han vill ha en kvinna som har sina egna åsikter om olika saker och som inte är rädd för att sätta sig upp mot honom om det behövs.

När han ser hur stark kvinna du verkligen är, kommer hans hjärta och själ inte att kunna hindra honom från att tänka på dig.

Han kommer att vilja tillbringa så mycket som möjligt av sin tid med dig eftersom du kommer att vara hans musa och största inspiration.

6. Ha ett eget liv

kvinna som spelar gitarr på stranden

Män faller för kvinnor som lever sitt liv med full kontroll. De vill även veta vilka andra saker som är på gång i ditt liv, istället för att bara dejta honom.

De är galna i kvinnor som har andra intressen, tillbringar sin tid i naturen, vårdar sina vänskapsförhållanden och har vissa mål som de vill uppnå i livet.

Det är den starka viljan och glöden i dina ögon som de är så otroligt attraherade av!

I deras ögon finns det inget starkare än en kvinna som är ambitiös och beslutsam i att lyckas i varje aspekt av sitt liv. Men missuppfatta mig inte.

Att ha ett eget liv innebär också att vara ensam och ladda sina batterier ibland, då och då.

När han ser att du inte är rädd för att vara ensam kommer han att inse vilken stark kvinna du är. Han kommer att vara tacksam för att du gett plats åt honom, vilket slutligen kommer att resultera i ett kärleksfullt förhållande.

7. Klä dig attraktivt

kvinna som försöker på skor

Jag tror inte att det finns något behov att påpeka att män är visuella varelser, men jag säger det igen för att betona det ytterligare.

Om du vill attrahera en man och vinna hans hjärta, är det din klädsel som gör intryck

När det gäller att klä sig för att imponera så måste du komma ihåg att allt handlar om de små detaljerna, som färgen på dina kläder och ditt läppstift, vad de är gjorda av och hur de passar dig.

För att en man ska bli förälskad i dig behöver du bära fina material som silke, rött svart, grönt eller lila färger och välja din klädsel noga så att den passar din kroppsform.

Med den rätta outfiten spelar det ingen roll om du har några kilon extra eftersom rätt klädsel framhäver fördelarna på din kropp.

Den största hemligheten med att klä sig attraktivt är att må bra i dig själv och framhäva det med kläder som framhäver din figur och kräver uppmärksamhet.

8. Var lite gåtfull

vacker kvinna med långt hår

Vikten av att vara gåtfull är några av de bästa relationsråden som finns. Männen blir som galna av det du inte ger dem istället för tvärtom.

De blir förälskade av din frånvaro och inte av din närvaro som du kanske trott. Nu är den största frågan hur du ska behålla din gåtfulla status?

Du kommer att behålla den genom att tillämpa följande saker. När det gäller sociala medier ska du aldrig avslöja allt om dig själv!

Undvik att posta alla dina middagar, varje sekund av ditt liv eller varje tanke du har eftersom du inte kommer att ge killen någon chans att vilja få reda på något nytt om dig om han redan kan få reda på allt om dig via sociala medier.Nästa gång du tänkt göra ett inlägg om någonting, tänk på detta innan du gör det.

En sak till, när det gäller första dejten, berätta aldrig med en gång ditt livs historia. Allt handlar om att hitta den perfekta balansen.

Berätta tillräckligt för att göra honom nyfiken, du vill få honom intresserad så att han vill höra och lära sig mer om dig. Detsamma gäller om du dejtar online.

9. Jobba på ögonkontakten

le man och kvinna som pratar

Det sägs att vi blir förälskade med ögonen. Jag gissar på att ögonen är själens spegel och därför är det viktigt att jobba på ögonkontakten och kroppsspråket överlag.

Några av de bättre relationsråden är att se honom djupt i ögonen när han pratar med dig eftersom det låter honom veta att du är närvarande och att du lyssnar på honom!

Det är även så att om du känner dig bekväm med att se andra människor i ögonen betyder det att du har självförtroende vilket är ytterligare ett plus när det gäller att attrahera honom.

Om du dock inte känner dig jättebekväm med att titta någon i ögonen, ska du börja med att jobba på det ögonblickligen. Att släppa taget om dina osäkerheter kommer att boosta ditt självförtroende och attrahera honom på en gång.

Allt är tiofalt effektivare när det sägs i rätt ögonblick, när ni ser varandra i ögonen och därför bör du utnyttja detta till din fördel.

Tänk bara på online-dejting. När du textar någonting till den där personen och sedan säger samma sak mellan fyra ögon, är det sistnämnda alternativet mycket effektivare, inte sant?

10. Visa dina talanger och färdigheter

man lär kvinnan att spela gitarr

Om du är en man/pojkvän som läser detta har du säkerligen funderat tusentals gånger innan om hur du ska få en flickvän att bli förälskad i dig.

Du valde troligtvis en genväg och det var att visa dina talanger och färdigheter eftersom du ville imponera på henne. Ser ni tjejer, detsamma fungerar på männen också!

Om du vill vinna hans hjärta måste du visa dina speciella talanger och färdigheter (det du är riktigt bra på). Att släppa taget om dina rutiner är första steget att uppnå det.

Fundera på att prova på olika intressanta hobbies som kommer att ge uttryck åt dina talanger och färdigheter. Fundera på att lära dig ett nytt språk eller att även lära dig ett online-spel (ja, killar är galna i tjejer som är lite nördiga).

Visa honom vad du är bra på och du kommer att vinna hans hjärta genom att imponera på honom. Kom bara ihåg att inte skryta om saker och ting eftersom det kommer att ha motsatt effekt.

Visa alltid först och främst din ödmjukhet och kvickhet.

11. Håll inte alltid med i allt han säger

man och kvinna njuter av kaffe

Japp, tro det eller ej, genvägen till att få en man förälskad är att säga emot honom. När det gäller samtal ska du prata med honom som du pratar med din bästa vän.

Låt honom alltid veta din ståndpunkt i saker och ting istället för att nicka medgivande till varje ord han säger.

Du ska veta att om han är rätt kille för dig kommer han att respektera din åsikt och han kommer att kräva att höra din åsikt om vissa saker.

Om han beslutat sig för någonting och du tycker att han gör fel, ska du aldrig vara rädd för att låta honom veta det. Män är galna i kvinnor som är kapabla att få dem att göra sitt bästa och tvinga dem till att tänka kritiskt.

De värsta du skulle kunna göra är att säga att du inte håller med och sedan ändra dig.

Om du gör det kommer han att tro att du är obeslutsam och det kommer att få honom att tänka om gällande orsaken till varför han blev förälskad i dig från första början.

12. Låt honom veta att du tänker på honom

le kvinna som tittar på sin telefon

Minns du känslan av spänning och belåtenhet när du kommer hem från första dejten och när du går och lägger dig det är helt omöjligt att somna eftersom du inte kan sluta tänka på honom?

Du ser, att fånga en mans hjärta innebär inte bara att göra så att han tänker på dig, det innebär också att låta honom veta att du även tänker på honom.

Allt handlar om de små dagliga påminnelserna som låter honom veta att du tänker på honom (men överdriv inte).

Du kan skicka honom ett sms, skriva något roligt som hänt dig den dagen, du kan berätta om en situation som påminner dig om honom eller helt enkelt låta honom veta att du saknar honom.

När han läser det kommer han med en gång att le och även tänka på dig. Och ju mer han tänker på dig, ju närmare är du hans hjärta!

13. Låt honom få dig att skratta

man som bär le kvinna på ryggen

Ja, för att vinna hans hjärta behöver han bara få dig till skratt. Enkelt, eller hur?

Så, när han drar ett skämt eller återberättar något roligt från det förflutna, behöver du bara visa honom att du förstår skämtet och skratta häcken av dig.

Om du gör det, kommer han att vara stolt över att han lyckats få dig att skratta.

Många kvinnor tror även att det är mannens jobb att ha humor, men männen gillar också att skratta! Så om du skrattar åt hans skämt och samtidigt lyckas få honom att skratta, kommer han att vara galen i dig inom kort.

Ju mer ni skrattar desto mer kommer ni att kännas som bästa vänner vilket är grunden till att få en man att bli förälskad i dig och bli beroende av dig!

14. Lyssna på honom

man och kvinna som pratar i köket

Ytterligare en missuppfattning när det gäller män är att de inte bryr sig om man lyssnar på vad de har att säga.

Tvärtom, män älskar när en kvinna uppmärksammar allt de säger eftersom det är i deras natur att skryta om sina egenskaper (speciellt om de är på sin första dejt).

När en man känner sig förstådd och lyssnad på känner han sig nära dig. Summan av av det hela är att du kommer att fånga både hans själ och hjärta.

Kom även ihåg att vara ytterst uppmärksam när han pratar om saker han tycker om att göra, som att spela videospel, eller sina hobbies, sport och liknande.

Genom att helt enkelt lyssna på honom kommer du att få honom att känna sig som en superhjälte och det är någonting som män vill!

De vill lovordas för sina framgångar och sitt mod (antingen det gäller det verkliga livet eller i videospel) och det enda du behöver göra är bara att vara lite förvånad och nyfiken.

15. Ha tålamod (pusha inte för mycket)

le kvinna som äter tårta på restaurangen

Ibland blir vi för desperata för att äntligen få möjlighet att njuta av sann kärlek att vi glömmer av att ha tålamod under själva processen.

Vi glömmer att varje kärleksfullt förhållande är byggt på förtroende, tålamod och engagemang. Så, om du vill vinna den här mannens hjärta, behöver du påminna dig själv om att ha tålamod och inte tvinga fram någonting.

Jag förstår att du är galen i honom och att du skulle göra allt för honom, men för att kunna uppnå en viss nivå behöver ni bli bästa vänner.

En man kommer att förlora sig i dig när han ser att han kan lita på dig, att han kan berätta allt han vill för dig och att han samtidigt har tid för sig själv.

När han väl inser vilken fantastisk och självsäker kvinna du är kommer du att bli det första han tänker på när han vaknar och det sista han tänker på när han går och lägger sig på kvällen. Du kommer att bli hans livs kärlek!

Hur Man Får En Man Att Bli Förälskad: 15 Utomordentliga Tips