Skip to Content

Dessa 6 Stjärntecken-par Är Ett Levande Bevis På Att Motsatser Lockar Varandra

Dessa 6 Stjärntecken-par Är Ett Levande Bevis På Att Motsatser Lockar Varandra

Attraherar motsatser verkligen? Vissa säger att även om detta är sant, så håller aldrig förhållanden mellan par som inte har något gemensamt.

Förr eller senare kommer skillnaderna mellan dessa två personer fram och förstör deras förhållande, trots styrkan i kärleken de delar.

Så, här är 6 stjärntecken-par som bevisar att detta är långt ifrån sanningen, att motsatser kan överträffa deras skillnader och bygga en hälsosam, romantisk relation.

1. Skytten och fiskarna

kvinna som pratar i telefon och tittar på mannen

Huvudskillnaden mellan dessa två stjärntecken ligger i deras kommunikativa färdigheter. Medan fiskarna alltid säger vad de tycker och är öppna om sina känslor, är skytten mer hemlighetsfull och svårare att lära känna.

Men djupt inne vill båda dessa tecken ha samma sak. När de blir kära med tiden, tar skytten ner sin gard för fiskarna och slutligen släpper de in dem hela vägen.

På något sätt lyckas en fisk att ta ner skyttens vägg och övertyga dem försiktigt om att ta ner garden, vilket kommer visa sig vara det bästa en skytt någonsin kunde ha gjort.

2. Väduren och skorpionen

kvinna som håller huvudet på mans axel

Ett annat stjärntecken-par som bevisar att motsatser lockar varandra är väduren och skorpionen. De är olika på hur de ser ett romantiskt förhållande.

En vädur är ett av de mest självförsörjande tecknen, medan skorpionen är känd för sin svartsjuka.

Väduren behöver sitt personliga utrymma och så snart någon försöker invadera det och ta deras oberoende ifrån den, kommer de att känna sig hotade och springa för sitt liv.

En skorpion har alltid sitt sätt att göra det på, och med tiden lyckas de övertyga väduren om att ge upp sin frihet på egen hand, utan att känna att de tvingas göra det.

3. Tvillingarna och jungfrun

man och kvinna som kysser i solnedgången

Jungfrun, perfektionisten som tycker om ordning och tvillingarna, kaosmästaren. Teoretiskt sett, ett par gjort av helvetet, eller hur?

Lyckligtvis fungerar saker i praktiken helt annorlunda för det här paret. En jungfrus livsplikt är att hjälpa människor, och låt oss inse, vem behöver mer hjälp än en tvilling?

Medan jungfrun tar hand om tvillingarna, tackar de dem, genom att göra jungfruns liv mer intressant.

Å andra sidan ger en tvilling mycket välbehövlig glädje åt en jungfru och lyckas på något sätt att få dem ur deras komfortzon.

På så sätt får båda tecknen exakt vad de behöver, utan att ens vara medvetna om det, i första hand. Precis så hittar de, dem saknade delarna i pusslet hos varandra.

4. Lejonet och kräftan

man och kvinna sitter på väggen

Lejon kan aldrig ha en romantisk partner som njuter av rampljuset på samma sätt som de gör, eftersom ett sådant förhållande skulle leda till ett riktigt ego-krig.

Det är exakt varför en bra matchning för dem är deras motsats: blyg, introvert kräfta som älskar lejonet nog, för att tåla dem.

Ändå har dessa två tecken något gemensamt. De är båda villiga att göra vad som krävs för sin partner. Den hängivenheten är det som håller dem ihop, och gör deras förhållande romantiskt och långvarigt.

5. Vattumannen och stenbocken

man och kvinna i denim som håller hand

Vattumannen är ganska spontan och ivrig efter att prova nya saker, medan stenbocken är helt tvärtom – gammaldags, traditionell och följer alltid reglerna.

Dessa olika egenskaper är dock precis vad som ger deras förhållande den nödvändiga balansen och gör dem till ett perfekt par.

Medan en vattuman inspirerar stenbocken till att våga sig ur sitt skal, håller stenbocken samtidigt vattumannen stadigt på jorden.

6. Vågen och oxen

romantisk man och kvinna utanför

Oxen vet alltid vad de vill och tvekar inte tills de får det. Det här är de människor som aldrig ger upp, oavsett vilket hinder som står framför dem.

Å andra sidan har vi fridfulla och beslutsamma vågen som alltid letar efter perfekt balans och som, för att vara ärlig, tillbringar större delen av sina liv, utan att veta vad de vill.

Två tecken kan inte ha flera motsatser, eller hur? Så, saken är att trots detta, kommer oxen och vågen faktiskt bra överens.

Sanningen är att dessa två tecken kan vara bra vänner och de delar en otrolig sexuell spänning, vilket gör dem till en bättre matchning än vad någon skulle kunna förvänta sig.

Dessa 6 Stjärntecken-par Är Ett Levande Bevis På Att Motsatser Lockar Varandra