Skip to Content

Skickar Du Följande 8 Sms Kommer Du Att Stöta Bort Honom

Skickar Du Följande 8 Sms Kommer Du Att Stöta Bort Honom

Att texta en kille kan vara riktigt invecklat. Du måste tänka på varje meddelande du skickar och du behöver veta när du ska säga någonting.

Du ska vara särskilt försiktig när du textar honom för han kan uppfatta dig som klängig och behövande eftersom han kan få dig att tro att du vill ha något allvarligt alldeles för tidigt.

Därför är jag här för att säga vad du inte ska texta honom om för att du ska kunna behålla killen. Så, läs noga och få honom till att göra allt för att vara din pojkvän.

1. “Snälla, lämna mig inte. Jag kan inte leva utan dig.”

Kvinna som använder smartphonen på säng på natten

Om du skickar en text som denna, ser det ut som ett rop på hjälp. Det visar att du är desperat och att du kommer att stå ut med vad som helst för att han ska vara din.

Om du har någon självrespekt, sänder du inte det här meddelandet och börjar jobba på dig själv istället.

Kanske tror du att det är en bra idé att låta honom veta hur du känner, men hjärtat, lita på mig, det kommer inte att hjälpa till och få honom att stanna. Det kommer bara att göra saken värre.

2. “Jag vill inte ha en bättre man än dig”

ung snygg vacker kvinna med hatt som använder sin telefon

Om du hade fått ett sådant här meddelande från din kille, vad skulle du ha trott? Det skulle inte blivit särskilt glad över det, eller hur?

Istället skulle du känna att du skulle kunna behandla honom hur du vill och att han skulle älska dig oavsett vad du gjorde. Nå, han tänker inte annorlunda än vad du gör.

Genom att göra något sådant här, visar du honom att han är den enda mannen för dig och att du inte tänker på andra möjligheter, oavsett vad han gör.

Och låt mig säga en sak, att ha möjligheterna öppna är ibland det bästa du kan göra för dig själv.

3. “Jag är ledsen för att jag gjort dig förbannad. Det kommer inte att hända igen”

kvinna med färgglada skor som använder telefonen

Återigen, ger du honom ditt hjärta på ett fat. När du säger det här, låter du honom veta att du kommer att göra allt han vill varje gång du vill göra något som gör dig glad.

Om din kille inte kan leva med vetskapen om att du har ett eget liv och att du får ha roligt utan honom, då borde du inte ha någonting att göra med honom.

Men, låt honom inte behandla dig på det här sättet. Be inte om ursäkt för att vara lycklig utan honom. Släck inte lågan i dina ögon bara för att göra honom nöjd. Ingen man förtjänar det.

Och de som gör det, skulle aldrig låta gå igenom detta.

4. “Jag tänker på dig hela tiden. Kommer du hem snart?”

kvinna i gul skjorta som använder sin telefon i baren

Om du skickar ett sånt här meddelande, låter du honom veta att hela din värld snurrar runt honom. Istället för att ha roligt med dina vänner, sitter du där och väntar på att han ska komma hem.

Du sänder honom ett budskap om att du är desperat när han inte är där och att du är galen i honom.

Ett sånt här meddelande kommer inte att få en man på fall men det kommer definitivt göra att han ignorerar och försakar dig.

Var smart och låt honom veta att du kan ha roligt utan honom, lika roligt som han kan ha utan dig.

5. “*Var är du nu? Jag har ringt, men du svarar inte”

kvinna sitter i tåget och smsar

Okej, det här är definitivt inte en text som din kille vill ha från dig. Det är inget sms som du vill få från honom heller. Det här är rena kontrollen, speciellt om det händer varje dag.

Om du skickar ett sådant här meddelande, kommer han att tycka att du kväver honom. Han kommer att känna som att du behöver veta allt som händer, varje sekund, och det kan vara riktigt irriterande.

Jag vet att du gärna vill veta var han är ibland, men gör dig själv en tjänst och lämna mobilen ifred. Räkna till tio och ta ett djupt andetag. Lita på mig, du kommer att tänka annorlunda när du gett dig själv lite tid.

Och inga problem, du kommer att tacka mig senare.

6. “Jag kommer att göra vad du vill. Var bara tillsammans med mig”

kvinna sitter på café med hjälp av sin telefon

Nej, du kommer inte att göra vad han vill eftersom du har någonting som heter självrespekt. Du behöver ingen man som ska ta dig för givet medan du uppfyller alla hans önskningar.

Genom att sända ett sådant här sms-meddelande, ger du dig själv till någon så att han kan göra vad han vill med dig.

Ingen man förtjänar detta. Han kommer heller inte att vara intresserad av att vara tillsammans med dig om han inte får chansen att uppvakta dig eftersom du gett dig själv till honom, självmant.

Det här är det perfekta sättet att förlora en kille, så se till att aldrig skicka ett sådant här sms.

7. “Vem var den där tjejen du pratade med?”

kvinna som går på gatan och använder sin telefon

Att skicka ett sådant här meddelande är som att gå fram till honom och skrika ut din osäkerhet. Men du vill inte lämna ett sådant intryck, eller hur?

Även om du oroar dig över att han pratar med en annan tjej, visa det aldrig. Om du gör det får du honom att tro att du är klängig och behövande och att du inte tycker om att han pratar med andra tjejer.

Ju mer du gör det, desto mer stöter du bort honom. Tänk dig för två gånger om det här är ett sms du verkligen vill skicka.

8. “Jag kommer att vänta på dig när du kommer hem”

kvinna som sitter på soffan och använder telefonen

Om din kille är ute med vänner och han får ett sådant här meddelande från dig, när han är ute och har roligt med killarna, ska du veta att han ögonblickligen ser svart.

Han vill inte att du ska sitta och vänta på honom och han vill inte att du ska texta honom när han är ute med grabbarna.

Om han inte gör det mot dig, varför ska du göra det mot honom? Det kommer bara att visa att du är orolig om att någonting kommer att hända medan han är ute och hur sent han kommer hem.

Det här är någonting som inte kommer att skapa något större problem i början, men om det fortsätter, kommer han att lämna dig.

Skickar Du Följande 8 Sms Kommer Du Att Stöta Bort Honom