Skip to Content

En Man Som Tycker Att Du Är Värdig Kommer Att Komma

En Man Som Tycker Att Du Är Värdig Kommer Att Komma

Jag vet att du har haft tillräckligt många män som inte uppskattade dig. De uppskattade aldrig någonting du gjorde för dem och för ert förhållande.

Dessa killar uppskattar inte alla de uppoffringar du gjorde för dem heller och försökte inte ens matcha din insats. De fokuserade alltid på saker som de inte tyckte om med dig, istället för att göra motsatsen.

Du har haft mer än tillräckligt av de som försökt förminska dig. Dessa killar försökte alltid stå över dig.

De förolämpade dig, de behandlade dig nedlåtande och förminskade dig på alla möjliga sätt eftersom det var bra för deras ego.

De behandlade dig aldrig som en riktig person, bara som ett verktyg för att fixa deras brutna självkänsla.

Du har haft nog med män som gjort dig osäker. Alla männen i ditt liv har lekt med dina känslor.

glad ung kvinna som håller sin pojkväns hand

De manipulerade dig och de visste att de var tvungna att förstöra ditt självförtroende om de ville att du skulle vara ett lämpligare offer för deras manipulationer.

De spelade på dina osäkerheter och dina svaga punkter utan att någonsin tänka på hur det fick dig att känna.

Du har fått nog av dem som fick dig att undra varför du inte var tillräckligt. För dem var du aldrig vacker nog, smart nog eller intressant nog.

De fick dig alltid att känna att du måste tävla med alla andra tjejer i deras liv.

Du har fått nog av de som manipulerade dig och försökte förändra dig. Ingen av männen i ditt liv accepterade dig för den du verkligen var.

De accepterade inte din känslighet, dina känslor, din osäkerhet och rädsla.

De alla ville stoppa ner dig i en låda och kontrollera dig så mycket som möjligt.

man kysser kvinna i pannan

Alla bröt ner dig. De skadade ditt hjärta och din själ – de skadade dig. De gjorde att du förlorade hoppet om att hitta kärlek och de fick dig att förlora förtroende för alla runt omkring dig.

Nu tror du att varje kille där ute planerar att dra nytta av dig och skada dig. Du tror inte ens att det finns möjlighet att hitta någon annorlunda, att hitta någon som kommer fixa dig.

Men den mannen kommer komma.

Det kommer komma en man som kommer uppskatta allt du har att erbjuda. Den här mannen kommer värdera dig helt som en person.

Han kommer uppskatta varje liten sak du gör för honom och till fördel för ert förhållande. Och viktigast av allt kommer han lära dig att uppskatta dig själv.

Det kommer en man som aldrig kommer behandla dig respektlöst. När den här mannen kommer, kommer han inte respektera dig bara som sin flickvän, utan också som kvinna och som person.

Den här mannen kommer respektera din integritet och självständighet, han kommer respektera dina åsikter och gränser.

Naturligtvis kommer ni två att vara oense ibland, men han kommer inte visa något tecken på respektlöshet även då.

glad le kvinna i naturen

Det kommer komma en man som alltid kommer vara din partner. Det här är mannen som vet vad ordet “partner” verkligen betyder.

Det kommer alltid vara jämställt mellan er och han kommer aldrig försöka förminska dig. Du och han kommer vara ett lag, genom livet, hand i hand.

Det kommer komma en man som får dig att känna dig som den enda kvinnan i världen. Han kommer se hur unik och speciell du är.

När den här killen tittar på dig känner du att du är den enda tjejen i världen.

Du behöver aldrig känna behovet av att konkurrera med andra tjejer för hans uppmärksamhet, för han kommer alltid klargöra att du är hans enda kärlek.

romantiska par i tröjor

Det kommer komma en man som kommer tänka på dig som bra nog. Och han kommer vara bra nog för dig. Han kommer alltid tro på dig och hjälpa dig med alla dina osäkerheter.

Den här killen vet att du inte är perfekt och han förväntar sig inte att du är det för du är perfekt för honom.

Han kommer älska dig med alla dina brister, för att du kommer vara mer än tillräckligt för honom.

Det kommer komma en man som kommer acceptera dig för den du verkligen är. Den här killen kommer aldrig försöka förändra dig.

Istället kommer han att acceptera dig med alla dina brister och han kommer att älska dig för dem.

Jag vet att du förmodligen tycker det är svårt att tro på nu, efter allt du har gått igenom, men lita på mig – det kommer komma en man som vet att du är värdig.

Du måste bara vara tålmodig och tro på det tillräckligt mycket.

En Man Som Tycker Att Du Är Värdig Kommer Att Komma