Skip to Content

Jag Behövde Dig Som Mest När Jag Drev Bort Dig

Jag Behövde Dig Som Mest När Jag Drev Bort Dig

Jag behövde att du skulle hålla mig i din famn och berätta för mig att allt kommer att bli bra.

Jag behövde att du älskade mig för att jag inte vet hur jag ska älska mig själv.

Jag behövde att du bara fanns där för att få mig att känna mig trygg. Att vara den som kommer få mig att stanna.

Jag behövde att du kysste mig, att du älskade med mig. Jag behövde dig även när jag sa att jag inte gjorde det. Jag behövde dig. Bara dig.

Istället drev jag bort dig. Jag var rädd för din kärlek. Jag var rädd att jag inte kunde göra dig lycklig. Jag var rädd för hur mycket du betydde för mig.

man kramar sorglig kvinna

Du kände mig bättre än någon någonsin gjort. Du kände till alla mina rädslor, mina styrkor och mina brister. Och ändå älskade du mig mer och mer för varje dag.

Du visste att jag skulle springa iväg. Du visste det. Men du stannade.

När jag drev bort dig, drog du mig närmare. När jag hatade mig själv älskade du mig för oss båda. När jag grät mig själv till sömns, torkade du mina tårar.

När min värld föll ihop hjälpte du mig att bygga en ny.

Hur kunde jag då gå? Att vara med dig var en utmaning varje dag. Att vara med dig betydde att möta mina djupaste rädslor och mörkaste minnen.

Att vara med dig betydde att släppa in någon efter så lång tid. Hur kunde jag gå?

Du gjorde mig till den jag är idag. Du lärde mig att stå upp för mig själv. Du lärde mig att det inte alltid var mitt fel. Du lärde mig att skratta bort mina misstag.

par i naturen

Du hjälpte mig genom att bara vara du. För en gångs skull kändes kärleken fantastiskt. För en gångs skull kändes det okej att gråta framför någon.

För första gången i mitt liv, kändes det bra att öppna upp mig själv för någon. Hur skulle jag kunna lämna någonsin igen?

Nu behöver jag bara att du vet att jag aldrig lämnar igen.

Jag älskar dig och jag älskar att behöva dig.

Jag älskar hur jag inte kan låta bli att le när jag tittar på dig. Jag älskar hur jag får fjärilar i magen varje gång jag ser dig – precis som första gången jag tittade på dig.

Jag behöver dina leenden, vår plats och våra röriga morgnar. Jag behöver oss sjungandes och laga mat tillsammans. Jag behöver dina armar runt min midja och mina händer i ditt hår.

Jag behöver sättet du behöver mig.

Jag Behövde Dig Som Mest När Jag Drev Bort Dig