Skip to Content

7 Urgulliga Tecken På Att Han Är Rädd För Att Bli Förälskad I Dig

7 Urgulliga Tecken På Att Han Är Rädd För Att Bli Förälskad I Dig

Män är vanligtvis ivriga att bli kära, men ingen av dem kommer att erkänna det. Alla längtar de, djupt inuti, efter kärlek och ömhet som vi gör.

Den enda skillnaden är att vi är villiga att prata om det medan de kommer att låtsas vara ointresserade när de faktiskt verkligen, verkligen vill ha någon vid sin sida att älska.

Ibland kan hans rädsla för engagemang leda in dig på fel väg. Du kanske bara ger upp eftersom du tror att han inte är intresserad i dig.

Han visar inte känslor, han är nog bara väldigt nervös runt dig. Tja, det betyder inte nödvändigtvis att han inte vill ha dig.

Det kan vara fullständiga motsatsen. Han vilja ha dig mycket men han är rädd för att bli kär.

Här är hur du säkert kan ta reda på om han bara fegar ut och behöver en liten push för att han ska bli kär i dig men är rädd för att erkänna det.

1. Han sänder ut alla sorters blandade signaler

man och kvinna som står nära havet

Du blir galen och försöker tolka hans meddelanden. Du förstår, han vet inte själv hur han ska agera och det är därför han uppför sig så konstigt.

Ett ögonblick är han intresserad av dig och i nästa är han som bortblåst. Han är förvirrad eftersom han gillar dig men av någon anledning är han rädd för att agera på det.

Kanske hade han ett brustet hjärta sedan tidigare, kanske hade han aldrig haft tur i ett förhållande och nu vill han inte ha samma gamla historia om igen.

2. Du har inte träffat hans föräldrar

äldre par kramar varandra

Han håller dig dold för att han inte vet vad han vill.

Vanligtvis, när en kille är kär, kommer han presentera sin nya flickvän, sitt livs kärlek, för alla viktiga människor i hans liv, inklusive hans vänner och självklart hans familj.

De är den viktigaste delen av hans liv och om du vill ha deras godkännande måste du gå igenom hans familj.

Det är inte så att han skäms över dig eller något sådant, som är anledningen till att han inte har introducerat dig för dem, det är bara att han vet att det är ett stort steg att ta.

Han vet att det inte finns någon återvändo därifrån.

Vad som skulle hända om ni gjorde slut är att hans föräldrar skulle driva honom till vansinne med frågor som “var är den fina tjejen som försvann, varför är ni inte tillsammans, vad gjorde du?”

Och så vidare. Eftersom han fortfarande är överväldigad av allt som händer i hans liv, behöver han lite tid att bearbeta saker och ting och bli av med sin rädsla.

3. Han har ingen brådska

foto av mannen som använder sin bärbara dator

Han vill ta det långsamt och hålla det lätt. Tja, det betyder att han gillar dig men (och det finns alltid ett men) han är förmodligen inte redo att vara med dig på riktigt.

Han har definitivt några olösta problem i livet och han behöver ta itu med dem.

Antag inte genast att han inte gillar dig om han tillbringar tid med dig och han tycker om ditt sällskap men håller dig på armlängds avstånd.

Låt honom vara och fortsätt lev ditt liv. Om han med tiden inser att han har älskat dig hela tiden, bra, om inte, får du det bra utan honom.

4. Han är där när du behöver honom

par som kramar på gatan

Även om ni inte är tillsammans, kommer han alltid att vara där för dig när du behöver en hjälpande hand.

Han kommer vara där som en vän när du behöver flytta, och hjälper dig att bära dina saker, eller när du är i trubbel och du behöver någon som kan hjälpa dig ut ur det.

Han kommer alltid att vara där för att ge dig sitt stöd. Riktiga vänner gör det men män som i hemlighet älskar dig gör det också.

Han kommer att stå fast när det inte finns någon annan kvar. Så vet du att han gillar dig men är rädd för att bli förälskad i dig.

5. Han kommer ihåg de små grejerna

person som håller brun liten presentask

Endast personer som verkligen bryr sig om någon kommer ihåg de små grejerna, detaljerna som ingen annan bryr sig om. Han är en av dessa människor.

Han kommer att minnas din katts namn, var din syster går i skolan och mer eller mindre alla triviala saker som ingen annan kommer ihåg.

När du är sjuk kommer han komma över och tar med sig soppa. Detta visar att han är intresserad av dig, eftersom dessa små detaljer, som ingen märker, är vad som skiljer honom från de andra.

6. Han blir lite avundsjuk när andra killar kommer på tal

par som tittar på varandra nära havet

Han behöver inte visa dig exakt vad han är avundsjuk på, det kommer han aldrig att berätta för dig, men du kommer se hur han uppför sig.

Du kommer att se att han kommer att byta ämne om du pratar om dina killkompisar, eller han blir nervös och han kommer inte att kunna styra sina känslor eller reaktioner.

Det här är i sin ordning så länge det är ofarligt och så länge det inte sätter dig i fara.

Avundsjuka kan vara ett problem och det är svårt att bli av med de,t men om killen du hänger med börjar bli bara lite avundsjuk för att du pratar om andra killar, måste du vara medveten om att han är rädd för att förlorar dig och han gillar dig men vet inte hur han ska hantera det.

7. Han är överbeskyddande

man och kvinna som håller händer

Han kommer anstränga sig till sitt yttersta för att hålla dig säker. Du vet hur vissa saker i livet är riktigt logiska?

Till exempel skulle det vara mer än logiskt att låta dig gå en liten sträcka till din bil ensam, snarare än att gå med dig. Tja, när en man är kär, försvinner logiken.

Han kommer att göra saker direkt, som hjärtat säger honom och inte hans huvud. All rationalitet kommer att vara borta.

Han kommer att följa dig till din bil trots att det inte finns något som kan skada dig när du går ett så litet avstånd.

Men en man som är kär ser bara dig och är rädd att du kan bli skadad och vill vara där för att skydda dig.

7 Urgulliga Tecken På Att Han Är Rädd För Att Bli Förälskad I Dig