Skip to Content

Det Är Dags För Mig Att Välja Mig Själv Framför Det Som Du Kallar Kärlek

Det Är Dags För Mig Att Välja Mig Själv Framför Det Som Du Kallar Kärlek

Jag har bestämt mig för att jag är klar. Jag har bestämt mig för att inte slösa mer av min tid på att vänta på att du ska älska mig tillbaka.

Jag vet att jag förtjänar att bli älskad. Jag vet att det finns någon för mig där ute som kommer att ge mig allt jag behöver, någon som alltid kommer att hålla mig i sin famn – inte bara då han känner för det.

Det kanske är dumt, men jag tror fortfarande på villkorslös kärlek.

Nu när du har krossat mina drömmar att spendera mitt liv med dig så är jag ännu mer säker på att jag kommer hitta någon som jag kommer att göra det med.

Jag är bara så trött på att försöka förstå dina blandade signaler. Jag är trött på att spela detta spel som du har hittat på. Jag gillar inte reglerna eftersom de bara passar dig.

Jag föll för dig för att jag trodde att det fanns något mer. Jag har sett din potential. Jag har sett att du skulle kunna bli nästintill perfekt om du bara hade velat.

Men du valde att fortsätta vara likadan. Du valde att vara någonting nästintill en partner. Jag behöver inte det.

Du var aldrig tydlig med dina avsikter. Du sa aldrig vad du verkligen ville.

Kontur av den härliga kvinnan bredvid fönstret

Hade jag vetat att det var det här du ville ha, så skulle jag aldrig gått med på det från första början.

Det är som att ingå i en pakt med djävulen – du får allt du vill ha men allt har ett pris. Mitt var ett brustet hjärta.

Du fick mig att tro att vi kunde lösa det. Du kysste mig passionerat och skickade kärlekssms till mig.

Du sov bredvid mig och låtsades som att ingenting hade hänt dagen därpå. Vänner gör inte så.

Jag gav mitt allt till dig och fick ingenting tillbaka förutom tomma löften och falska ord. Det enda jag någonsin fick av dig var ord, aldrig handlingar.

Det var inte tillräckligt för mig. Jag kunde ha spenderat hela mitt liv i väntan på att du ska uppfylla dina löften.

Som tur var hade jag modet att släppa taget om dig och att fortsätta leta efter någon som kommer att göra allt det du aldrig gjorde.

Vad du aldrig insåg är att kärlek inte kommer i bitar. Antingen så är det eller så är det inte.

Kvinna som ser genom det gamla fönstret på trädgården

Du ville ha mig någonstans i mitten genom att ibland ge mig tillräckligt mycket för att få mig att stanna.

Du gav mig falska förhoppningar. Därför har jag ingen respekt för dig. Du kunde varit en man och erkänt att du inte älskar mig.

Istället besvarade du mina känslor med falskhet. Du försökte lura mig, men du kunde inte fejka kärlek.

Ingen kan göra det. Du kan försöka, men förr eller senare faller det isär då du inte kan vara lycklig med någon som inte är rätt för dig.

Jag har bestämt mig för att jag förtjänar mycket mer än så. Jag har insett att jag förtjänar den äkta kärleken som du aldrig gav mig.

Jag har bestämt mig för att gå vidare trots att det gör ont, för det gör det. Jag har bestämt mig för att ta den risken för att jag inte vill vara olycklig för resten av mitt liv.

Nu vänder jag blad och lämnar dig bakom. Det är dags för mig att skriva ett nytt kapitel i mitt liv – ett lyckligare kapitel där jag äntligen väljer mig själv.

Jag väljer mig själv för att jag inte vill vara med någon som är osäker på mig. Jag vet vad jag vill få ut utav kärleken och du gav mig inte det. Jag vill inte ha en påtvingad kyss när jag går hemifrån.

porträtt av en vacker sorglig blond flicka på dagtid

Jag vill inte ha ett meddelande som du skickat bara för att du tror att du måste göra det. Därför väljer jag mig själv. Allt du nästan gjorde vill jag att någon gör fullt ut.

Jag väljer mig själv för att jag är trött på att gissa mig fram. Jag är trött på att tänka igenom dina beslut för att försöka hitta det riktiga motivet bakom.

Det är inte jag. Jag väljer mig själv för att jag är bättre utan allt det.

Jag väljer mig själv för att jag vill ge mig en chans till att hitta någon som kommer vara villig att göra saker för min skull – en man som vill göra saker (även sådant han inte gillar) för att han vill göra någonting för mig.

Jag väljer mig själv för att jag inte tycker om den jag är när jag är med dig. Jag vill inte vara utmattad och tom, och det är på grund av dig jag har blivit det.

Allt negativt du säger träffar mig rakt i hjärtat. Varje ord drar ned mig mer och mer för varje dag som går, och jag vill inte bli den versionen av mig själv.

Jag väljer mig själv för att jag behöver någon att förlita mig på. Just nu är det jag själv, och i framtiden kanske det blir någon annan.

När du driver en kvinna till hennes gräns så förlorar du henne för alltid. Du kommer förmodligen att ångra det, men det kommer vara för sent.

ledsen tjej på fönsterbrädan som tittar ut genom fönstret

Jag kommer välja mig själv varje gång för att jag inte vill vara någons andrahandsval. Jag förtjänar att vara någons prioritet på samma sätt som den kommer att vara min.

Jag vill vara någons flickvän för att han bara vill ha mig och ingen annan. Jag vill att han ska vara lycklig över att få spendera resten av sitt liv med mig.

Jag kommer välja mig själv varje gång för att jag inte behöver någon som försöker dölja att vi dejtar för att han tror att han kan hitta någon bättre.

Jag vill ha någon som kommer hålla min hand med stolthet och som kommer skrika ut mitt namn så att hela världen hör.

Jag vill ha någon som presenterar mig för sina vänner och familj för att han bryr sig tillräckligt mycket.

Jag kommer välja mig själv varje gång för att jag inte vill acceptera mindre än vad jag förtjänar. Jag vill inte ha någon som nästintill älskar mig.

Jag vill ha någon som går en extra mil för mig precis som jag gör för honom. Jag vill ha en kärlek som ger mig fjärilar i magen.

Jag vill ha en man som är det sista jag tänker på innan jag somnar och det första när jag vaknar.

Ung latinamerikansk kaukasisk kvinna allvarlig ansiktsporträtt

Jag kommer välja mig själv varje gång för att jag inte vill ha någon som inte kan acceptera mig för den jag är.

Jag vill ha någon som älskar mig för mig. Jag vill ha någon som ser mina brister och som accepterar dom. Ingen är perfekt, inte jag heller.

Jag kommer välja mig själv för att jag vill ha någon som inte är du.

Jag kommer välja mig själv varje gång för att jag vill veta var mitt förhållande med någon är på väg. Jag vill inte hålla tillbaka.

Jag har mycket kärlek att ge och vill hitta någon som vill ta emot den och som kommer att älska mig lika mycket.

Jag vill att saker ska vara bekanta och bekväma. Jag vill känna mig trygg, och med dig kände jag aldrig så.

Jag ångrar mig inte för att jag var med dig. Jag ångrar att jag inte insåg att vi var fel för varandra tidigare.

Jag vill inte ha det som du kallar kärlek. Jag behöver inte det. Jag förtjänar inte det.

Jag har äntligen insett att jag ska sätta mig själv först. Hittills har jag gjort motsatsen och det ledde mig bara till besvikelse, sorg och smärta.

Jag har ansträngt mig för att få dig att älska mig, men du var alltid fast i mitten. Jag är ledsen för att jag inte satte stopp för denna plåga tidigare.

Jag är ledsen för att jag ville att du skulle stanna, men du valde att knuffa bort mig.

Det är dags för mig att välja mig själv framför det som du kallar kärlek