Skip to Content

5 Saker Du Kommer Sakna Mest Med Henne När Hon Får Nog

5 Saker Du Kommer Sakna Mest Med Henne När Hon Får Nog

Du hade en tjej som älskade dig mer än vad hon älskar sig själv. En tjej som var redo att flytta berg för din skull och en tjej som alltid kämpade för dig.

Du hade en unik tjej. En speciell tjej som älskade dig med hela sitt hjärta. Men du såg inte det. Du såg inte all smärta du orsakade henne.

Du såg inte att du inte gav henne någonting tillbaka och att du aldrig någonsin gav henne den kärleken och uppskattningen hon förtjänade.

Du såg inte de oändliga chanserna hon gav dig och alla hennes uppoffringar. Du såg inte hur hon med tålamod väntade på att du skulle förändras och att hon höll fast vid dig så länge hon bara kunde.

Men till slut gav hon upp. Till slut insåg hon sitt värde och att du aldrig skulle bli den man hon behöver. Hon insåg att du alltid skulle vara samma skitstövel och hon fick nog.

Så hon lämnade dig, trots att det krossade hennes hjärta att göra det. Men hon var stark nog att aldrig titta tillbaka på det.

Sanningen är att du under hela den tiden betedde dig som att du inte kände av hennes närvaro. Men jag lovar dig en sak – du kommer känna av hennes frånvaro.

Du kommer vakna en morgon och plötsligt inse vad du har förlorat. Du kommer inse att det var ditt största misstag att släppa taget om henne.

Och helt plötsligt kommer du börja sakna allt som har med henne att göra.

1. Hur hon såg förbi dina brister

par sitter och dricker kaffe

Hon var den enda som inte dömde dig utifrån dina dåliga sidor, trots att hon var medveten om dom. Hon älskade inte dig trots dina brister – hon älskade dig på grund av dom.

Hon var den enda som aldrig dömde dig och som alltid rättfärdigade dina handlingar, trots att det var henne du behandlade dåligt.

Den som försökte hjälpa dig när alla andra gav upp, och den som gjorde sitt bästa för att rädda dig fastän du inte ville det själv.

Hon var den som såg det goda i dig. Den som såg vad du kunde bli och den som ville tro att hennes kärlek kunde förändra dig.

Sorgligt nog så hände inte det. Sorgligt nog fortsatte du vara samma skitstövel du alltid hade varit, trots hennes försök.

2. Hur hon alltid förstod dig

par sitter på golvet och pratar

Oavsett ifall du vill erkänna det eller inte så var hon den enda personen i världen som verkligen förstod dig.

Den som kunde läsa dina tankar och den enda som förstod dina känslor. Den enda som kunde motivera dig och få dig att fortsätta.

Men inte bara det – hon var även någon du kunde vara dig själv med. Den du kunde vara sårbar med utan att vara rädd för att bli utnyttjad eller utskrattad.

Du behövde aldrig låtsas vara den tuffa killen med henne för att du visste att hon skulle förstå dina rädslor och osäkerheter.

3. Hur hon prioriterade dig

par sitter på golvet

Kommer du ihåg hur hon alltid satte dig först medan du behandlade henne som ett andrahandsval?

Hur hon tog hand om dig och uppfyllde dina behov? Kommer du ihåg att hon aldrig var självisk och att hon såg ditt välmående som det viktigaste i världen?

Hur hon bara ville att du skulle vara lycklig och hur hon var villig att göra allt för att få dig att le?

Kommer du ihåg alla uppoffringar hon gjorde för din skull och hur hon ansträngde sig för ert förhållande?

Det är saker du aldrig kommer kunna glömma, hur mycket du än försöker. Men det är också saker som nu är borta, tillsammans med henne.

4. Hur hon alltid fanns där för dig

par sitter på bänken och kramar

Varje gång du känner dig ensam kommer du vilja ringa henne – det kan jag lova dig.

Du kommer tänka på hur skönt det skulle vara att ha henne där och att höra henne säga att allt kommer bli bra.

Du kommer behöva någon du kan räkna med och någon som aldrig kommer lämna din sida, precis som du hade henne.

Och då kommer du att inse att hon var den enda personen i världen som aldrig vände dig ryggen.

Den enda som fanns där för dig genom mörkret och den enda som aldrig lämnade din sida, även när du var på botten.

Du kommer minnas alla de gånger hon plockade upp dina trasiga delar, alla de gånger hon drog upp dig från botten och alla de gånger hon var ljuset i ditt mörker.

Och då kommer du att inse att du aldrig kommer hitta någon som henne igen.

5. Hur hon älskade dig som ingen annan

par som står utomhus och kramar

Det finns mycket du kommer sakna med henne, men mest av allt kommer du sakna hur hon älskade dig villkorslöst och utan att be om någonting tillbaka.

Och vad gjorde du med all kärlek? Du tog den för givet istället för att uppskatta den.

Sanningen är att du aldrig såg hur värdefull hon var förrän du förlorade henne.

Du trodde att varje tjej skulle behandla dig på samma sätt och att du enkelt skulle hitta någon som henne.

Men du hade fel. Du kommer inse detta när du börjar söka efter henne i varje tjej du möter och när du börjar känna samma smärta som hon kände i flera år. Men då kommer det vara för sent.

5 Saker Du Kommer Sakna Mest Med Henne När Hon Får Nog