Det är väldigt svårt att avgöra vilket stjärntecken som är starkast. Alla är starka på sitt sätt. Vissa är inte ens medvetna om det innan det enda valet dom har är att vara starka.

Det finns dock 4 stjärntecken som har anlag för extrem styrka. Det är i deras gener. De klarar av att hantera alla livssituationer och de växer trots alla motgångar.

De är sin egen klippa. När de faller så ställer de sig upp på egna ben igen. De är självständiga och har starka åsikter. De har stora hjärtan men låter ingen köra över dom.

1. Väduren

Uthållighet är en av vädurens främsta egenskapen och är den största källan till deras styrka. Hur tufft livet än blir så är de redo att ställa sig upp igen och försöka ännu hårdare.

De vill aldrig höra ett negativt svar. De kommer att fortsätta envist tills de lyckas. De förlitar sig inte på ödet. De tar tag i det med egna händer.

De fattar sina egna beslut. Det gör dom en välbehövlig känsla av kontroll. Därför reagerar de inte bra när någon försöker köra över dom.

2. Kräftan

Kräftan är det känsligaste stjärntecknet, men det innebär inte att de är svaga. Faktum är att de är bland de starkaste av alla stjärntecken.

De är inte bara kapabla att hantera sina egna problem, de hjälper även andra att hantera sina tack vare deras otroliga känsla för empati. Ibland känner de att de bär hela världens vikt på sina axlar.

Hur krossad kräftan än blir så plockar de upp sina bitar och sätter ihop dom på nytt. Medan andra skulle falla sönder så överlever kräftan.

De är förstående och förlåtande när det kommer till andra människor. Men när du går över deras gräns så tolererar de ej ett dåligt beteende.

3. Skorpionen

Du vet aldrig vad en skorpion tänker. De agerar under en slöja av mysterium, och du kan inte alltid bedöma intensiteten i deras styrka.

De är självständiga och är inte vana att be någon om hjälp. De har klarat sig själva hittills, och de kommer att göra detsamma i framtiden.

De föredrar att hålla sitt privatliv för sig själva och gillar inte när andra lägger näsan i blöt. De öppnar upp sig och släpper in människor enbart när det känns rätt för dom.

4. Lejonet

Vad gäller styrka så är lejonet härskaren. Deras styrka kommer från deras självförtroende. Det finns ingenting mer kraftfullt än att tro på sig själv och sina förmågor.

De går efter vad de vill ha. De jagar sina drömmar och låter ingen komma i vägen.

De kan bli väldigt defensiva. När de känner sig hotade eller attackerade så slår de tillbaka. De tvekar inte en sekund på att stå upp för sig själva.