Skip to Content

Vad Som Får En Man Att Bli Kär Och Vilja Stadga Sig (10 Egenskaper Män Faller För)

Vad Som Får En Man Att Bli Kär Och Vilja Stadga Sig (10 Egenskaper Män Faller För)

Det finns ingen magisk formel för ett framgångsrikt förhållande. Det finns ingen bestämd typ av kvinna som alla män vill ha vid sin sida.

Du behöver inte ha något av högt värde eller äga något speciellt för att få en man att bli kär och vilja stadga sig.

Alla långa förhållanden är väldigt olika. Alla kvinnor och män tänker inte på samma sätt, älskar samma saker eller fungerar likadant.

Vad jag försöker säga är att det inte finns någon exakt formel för att en man ska bli kär. Allt beror på individen.

Det har förmodligen hänt att du påbörjat ett förhållande och tänkt att du har hittat den rätta, men att du senare blivit besviken.

Antingen kände du eller han inte samma sak. Ni var inte på samma sida och något som du hoppades kunna vara för evigt blev istället ett misslyckande.

man och kvinna som håller händer

Du kan varken skylla på honom eller dig själv. Det fungerade bara inte eftersom ni två inte fick ihop det.

Kanske försökte någon utav er inte tillräckligt mycket, men poängen är att det var lättare att ge upp än att försöka rädda något som inte var värt att rädda.

Även om det inte finns ett bestämt svar på hur man når kärlek så finns det råd som visar dig rätt riktning.

Du kanske inte har lagt märke till det, men orsaken till att många män blir kära är dold i de speciella egenskaperna som många kvinnor har.

Det är då bara logiskt att anta att några av dessa egenskaper representerar vad män faller för (i alla fall de flesta).

Vad får en man att bli kär och vilja stadga sig?

1. De har så många olika egenskaper

leende brunett utanför på dagtid

Med olika menas motsatta. Det är inte bara en. De beter sig inte alltid likadant. De agerar olika utifrån situationer.

Exempelvis ser dessa kvinnor ut som snälla flickor som inte skulle göra illa en fluga, men under ytan döljer sig en bad girl.

Dessa kvinnor har alltså lite av båda världar. Män bara älskar det.

Ett annat exempel är som att prata med en extremt smart kvinna men (tyvärr, på grund av stereotypisering) som du inte förväntar dig är särskilt het eller en partypingla.

När män möter dessa kvinnor som har dessa så kallade motsägelsefulla egenskaper så blir de alldeles till sig.

Män gillar inte kvinnor som enbart kan göra en sak och som lever enligt en enda regel.

Detsamma gäller ifall du är för het eller för snäll, alltså om du bara är det ena, då tyder det på osäkerhet.

Den perfekta kvinnan är en blandning av allt möjligt, vilket visar att hon är självsäker och att hon kan vara vad hon än vill vara.

2. De har den moderliga värmen

rödhårig kvinna stående under blommor

Du vet att män är mest känsliga när det gäller deras mammor. Och i slutet av dagen så är det precis det dom söker i en kvinna.

Missförstå mig inte, de söker inte någon som kommer att bada och mata dom, utan de söker någon som är varm och snäll.

Visst, vilt sex och galet hångel är okej, men inte hela tiden.

Alla män vill innerst inne vill bli omhändertagna, de vill att en kvinna ser dom i ögonen under beröring.

Denna moderliga känslan gör så att män känner sig trygga. Och kvinnor som kan få dom att känna denna trygghet är kvinnorna de gillar mest.

De själva kanske inte är medvetna om det, men dom är programmerade till att känna så.

3. De är känsliga

närbild foto av gråtande kvinna

Deras känslor har en kraft man inte kan föreställa sig. De kan använda sina känslor för att få en man att både ta avstånd och att närma sig dom.

Allt handlar om hur du uttrycker dig själv. Den huvudsakliga egenskapen som är attraktiv hos en kvinna är att hon kan kommunicera emotionellt på en mogen nivå.

Hon kommer inte att bete sig som en liten flicka om något inte går som hon vill och hon kommer inte att överreagera i allvarliga situationer.

Dessa kvinnor klänger inte på män. De balanserar sina känslor och skapar en perfekt medelpunkt.

4. De är sårbara

upprörd kvinna som håller munnen med händerna

Män älskar kvinnor som är ärliga med sina känslor. De kan inte motstå en kvinna som inte är rädd för att öppna upp sig och visa vad som befinner sig i huvudet på henne.

Även om de är rädda för att öppna upp sig så kommer dom att göra det. På det sättet kan dom visa vad dom känner.

Idag håller de flesta kvinnor saker för sig själva. Dom ville inte exponera sig själva för mycket så att de inte blir sårade.

Därför tenderar kvinnor att oavsiktligt avvisa män som är intresserade av dom, vilket är förståeligt.

Visar inte kvinnan sig sårbar så kan inte mannen heller ta hand om henne. Och när han inte har någon att ta hand om så finns chansen att han lämnar dig.

5. De vet hur man ger en man utrymme och frihet

man som står på en klippa i solnedgången

Att vara i ett förhållande betyder inte att du har rätt att styra över din partner och fatta beslut i bådas namn. Dessa kvinnor är medvetna om det och de vet att en man behöver utrymme.

Män fungerar så, till skillnad från kvinnor. När en kvinna är sårad så behöver hon prata ut med någon. Hon kräver känslomässigt stöd och förståelse.

När en man å andra sidan är sårad eller har något problem så tenderar han att behålla det för sig själv. Han kommer försöka hitta ett sätt att lösa det på egen hand.

Därför behöver du ge honom lite utrymme. Om han kommer hem och du ser att något står fel till, låt honom reda ut det. När han är klar så kommer han att berätta allt om det.

Om du stör honom med miljontals frågor så kommer du bara få honom att må sämre och du kommer inte heller få några svar.

Låt honom stänga in sig i sin mansgrotta och ta itu med sina problem själv.

6. De är självständiga

kvinna med solglasögon som sitter i en caffee

Dessa kvinnor kan vara själva. Låt oss klargöra en sak, män tycker om att känna sig behövda, för vem gör inte det? Men det måste finnas en gräns.

Män faller för kvinnor som kan göra saker själva men inte är rädda för att fråga efter hjälp när det behövs. Dessa kvinnor kommer att inkludera en man i sitt liv men hålla fast vid sitt egna.

Innan du pratar om att ni ska stadga er måste du visa honom att du klarar dig själv, att du inte behöver en man som tar hand om dig. Män tycker att det är extremt sexigt.

Det är lite motsägelsefullt i och med att dom vill ha någon att ta hand om, men om det blir för mycket så förlorar dom snabbt intresse för dig. Att behöva någon är inte attraktivt, självständighet är det.

7. De gör en man lycklig

lycklig man kysser sin fru

Detta kanske inte är en egenskap, men om du gör så att någon känner sig glad och bekväm i din närhet så betyder det att du är en trevlig person och det är en väldigt attraktiv egenskap.

Dessa kvinnor vet hur man skapar en situation som får deras man att inse att han är lycklig omkring dom.

Dom kommer att väcka djupa känslor som varit undangömda, och skulle mannen bli lämnad så skulle han sakna dessa känslor. När detta sker är han redo för att stadga sig!

Du måste göra saker ni båda tycker om och njuter av, du måste ha kul med honom. Det är i dessa situationer han känner sig trygg och säker.

Och skulle du lämna honom så är det just dessa stunder som skulle påminna honom om hur glad han var i din närhet. Kortfattat så skulle han vilja stadga sig.

8. De vet hur man uppskattar någon

man som gör frukost till sin kvinna

Män behöver känna sig uppskattade. De behöver någon vid sin sida som hjälper dom att uppnå sina mål. De behöver en kvinnas stöd, både emotionellt och av andra slag.

Män håller fast vid kvinnor som visar detta. Detta matar deras ego.

Vill du vinna hans hjärta en gång för alla, ge honom komplimanger. Låt honom veta att han är framgångsrik och attraktiv, få honom att känna sig viktig.

Han kommer bara att älska dig mer. Du kommer ge intrycket av att du litar på honom och hans omdöme och att du är övertygad om att han kan göra fantastiska saker.

Överdriv dock inte med komplimangerna. De kan bli uttjatade om du upprepar samma saker. Håll det naturligt och låt honom veta vad du tycker om honom då och då.

9. De kommer aldrig att försöka förändra någon

man och kvinna som dansar på vägen

Han behöver veta att du litar på honom och att du är bekväm med den personen han är. Kvinnor som vet hur man får män att stadga sig gör precis det.

De ger dom tillräckligt med frihet för att inte förlora sig själva. De är medvetna om att de inte bara kan förändra människor och att alla män de möter har sina brister.

Det är upp till dig huruvida du kommer låta de bristerna förstöra ditt förhållande, eller ifall du kommer lära dig leva med det. I slutändan är ingen perfekt, inte du heller.

Du måste få honom att lita på att du tycker om honom precis som han är. Försäkra honom om att han inte behöver ändra på sig själv för att uppfylla dina förväntningar.

Han kommer att uppskatta att du förstår honom och att du är nöjd med honom. Detta kommer definitivt att göra att han vill stadga sig, för det är uppriktigt svårt att hitta en sådan kvinna.

10. De vet när de ska släppa in dom

man och kvinna springer nära kaktusar

Som tidigare nämnt så behöver män känna sig behövda, men de vill inte bli utnyttjade. Det är ett stort plus ifall du är självständig, men se det från ett annat perspektiv.

Är du för självständig så kommer han få känslan av att du inte behöver honom och dra sig undan. Du måste spela smart.

Dessa kvinnor vet precis hur mycket av sin självständighet de ska visa upp. De vet när det är rätt tillfälle att släppa in mannen och låta honom göra något för dom.

De vet hur man får dom att känna sig behövda, men bara till en viss gräns. Var smart och försök göra detsamma.

Lyckligtvis är dessa egenskaper sådana man kan lära sig och anpassa sig efter, så det är inte omöjligt att använda dom för att få en man på fall.

Jobba på dig själv så kommer du se att det går.

Vad som får en man att bli kär och vilja stadga sig (10 egenskaper män faller för)