Skip to Content

Detta Är Vilken Typ Av Hjärtekrossare Du Är, Baserat På Ditt Stjärntecken

Detta Är Vilken Typ Av Hjärtekrossare Du Är, Baserat På Ditt Stjärntecken

VÄDUREN

Väduren Horoskop

Du blir förälskad, och efter en vecka eller två blir du snabbt uttråkad. Du tappar lätt intresset, särskilt om din partner inte hittar på saker ibland för att du är äventyrlig och du vill att saker ska hända hela tiden.

Du vill se allt och vara överallt och människor blir kär i dig på grund av din äventyrliga ande. Men alla kan inte hantera detta och vara på igång hela tiden.

Och om de inte är med på några äventyr, kommer du att gå vidare och bryta deras hjärtan.

OXEN

Oxen Horoskop

Du är livrädd för att bli skadad. Du är livrädd för att någon ska se din känsliga sida. Det är därför du stänger av dem så fort du kommer nära någon.

Du har inga problem med att ge kärlek eftersom du är extremt lojal och kärleksfull, men du öppnar inte upp dig för någon så enkelt.

Detta för att du försöker skona dig själv smärtan från hjärtskador. Och det är istället så du bryter andras hjärtan.

TVILLINGARNA

Tvillingarna Horoskop

Du är överallt. Även fast du inte vet vad du vill har du det faktiskt ganska bra. Det är inte konstigt om personen du är i en relation med frågor om du är intresserad eller inte eftersom du skickar blandade signaler hela tiden.

Du bör bestämma dig för vad du egentligen vill, men fram till dess kommer din obeslutsamhet att fortsätta att bryta hjärtan.

KRÄFTAN

Kräftan Horoskop

Du är en trevlig person, men när det gäller din relation är allt du vill, är att göra din familj lycklig med det val du gjorde – med den partner du valde.

Om din familj avvisar din relation tänker du inte två gånger och du kommer då att avsluta din relation omedelbart. Du värdesätter vad dina vänner och familj har att säga eftersom du vet att de bara önskar dig det bästa.

LEJONET

Lejonet Horoskop

Du är full av självförtroende. Du vet att det bara finns plats för en person i rampljuset och den personen är du.

Din partner blev förälskad i dig eftersom du alltid är showens stjärna. Men det kommer även en tid då din partner vill vara med och stå i rampljuset.

Du, som ett riktigt lejon, kommer att bråka och putta honom tillbaka. Det upprör din partner och bryter dennes hjärtat.

JUNGFRUN

Jungfrun Horoskop

Du är helt förstörd. Du tänker ständigt och överanalyserar saker. Det är på så sätt du bryter andra människors hjärtan.

Du lämnar din partner utan någon särskild anledning – åtminstone kommer du inte att kunna hitta på en. Det enda du är säker på är att du vill göra slut.

Och när någon ber dig förklara varför du lämnade den personen kommer du inte att kunna ge svaret på den riktiga anledningen. Du känner bara att du var tvungen att göra det.

VÅGEN

Vågen Horoskop

Du har problem med att träffa någon som du tycker är värd att vara med dig. När du träffar en person som har chansen att uppfylla dina galna förväntningar, får du idén att du slår dig ned bredvid dem och då kommer du att få honom/henne.

Du är snäll och rättvis och du vet att det är bättre att släppa någon än att leda dem vidare i lögn.

SKORPIONEN

Skorpionen Horoskop

Du är brutalt ärlig. Du kommer att berätta för din partner exakt vad du vill ha i en relation och om de inte uppfyller dina villkor kommer du att göra slut med denne.

Om något stör dig i ett förhållande kommer du också att konfrontera din partner angående det. Om de inte förändras kommer du inte ha några problem med att göra slut med dem och använda dig av den brutala och hårda sanningen.

SKYTTEN

Skytten Horoskop

Du sätter dig själv först. Du kommer att bryta någons hjärta utan att prata med dem om stora livsbeslut som påverkar er båda.

Du är glad och du lägger inte mycket tid på att tänka på vad du bör göra – du gör det bara. Du har lätt för att ändra miljöer och människor som du umgås med. Om din partner inte kan acceptera det lämnar du honom/henne.

STENBOCKEN

Stenbocken Horoskop

Du är ett planeringsfreak. Om den speciella personen inte kan följa dig i dina galna idéer och din framgång, kommer du att dumpa dem omedelbart.

Du har hela ditt liv planerat och om den personen du träffar inte passar in i ditt schema, kommer du att låta dem gå och fortsätta leta efter någon som kommer att passa.

VATTUMANNEN

Vattumannen Horoskop

Du är en väldigt intellektuell person. Du vill ha en person som ska vara lika dig och som kommer att utmana dig på en intellektuell nivå. Du vill ha djupa och meningsfulla samtal med din partner.

Om den du träffar tycker att dina standarder är för höga och komplicerade, har du inga problem med att bryta deras hjärta och lämna dem. Du har ingen tanke på att ändra dig för någon annans skull.

FISKARNA

Fiskarna Horoskop

På grund av din kreativa sida söker du någon som kommer att förstå hur du uttrycker dig själv genom konst. Du vill att din partner ska vara lika kreativ som du och att han/hon ska stödja dig i din kreativitet.

Om din partner inte är som dig och har den konstnärliga själen du har, kommer du att bryta hans hjärta och gå din egen väg.

Detta Är Vilken Typ Av Hjärtekrossare Du Är, Baserat På Ditt Stjärntecken