Skip to Content

Det Krävs Mod Att Lämna En Man Som Vägrar Att Stadga Sig

Det Krävs Mod Att Lämna En Man Som Vägrar Att Stadga Sig

För dig som tjej, som tror på en äkta, sagolik kärlek är det värsta med dagens dejting att människor på något sätt normaliserar tillfälliga förbindelser.

Det känns som att engagemang på något sätt inte längre finns i ordboken och ett sunt, ärligt förhållande har blivit som att vinna jackpott på lotteri istället för någonting som man normalt förväntar sig.

Nej, du är inte en person som dömer andra människor som medvetet har tillfälliga och kortvariga förbindelser. Det är en sak om ingen av de inblandade är intresserad av att stadga sig och endast vill ha roligt.

Men, det är någonting helt annat när du är i en situation där du vill ha äkta romantik medan den andra personen inte tänker på sådant som lojalitet och trohet och det är precis det som händer i det förhållande du befinner dig i.

Så länge du kan minnas har du varit omgiven av killar som inte är intresserade av något långvarigt. Killar som är tillfreds med tillfälliga förbindelser och som inte vill ha någonting annat än just det.

Icke desto mindre, det här är en påminnelse om att du inte ska nöja dig med någonting mindre än du förtjänar och vill ha.

En påminnelse om att inte acceptera ett kravlöst förhållande där du inte vet var du står.

kvinna sitter på båt på stranden

Glöm allt vad gäller sociala normer. Glöm allt om vad i dagens situation anses som normalt och fokusera på det som du anser vara normalt.

Oavsett vad andra säger är normalt så är det inte acceptabelt att en man övertygar dig om att du ska engagera dig fullt ut i honom för att han sedan ska säga att han inte är känslomässigt mogen när förhållandet börjar utvecklas mer seriöst.

Det är fullt normalt att inte nöja sig med tillfälliga förbindelser om du vill ha mer än det. Det är inte okej att nöja sig med smulor av någons kärlek och uppmärksamhet när du vet att du förtjänar mer.

Jag ber dig att inte göra detta mot dig själv. Jag ber dig att minnas vad du är värd och vara tillräckligt modig och sträva efter det du vill ha.

Var inte rädd för att människor ska anse dig vara gammaldags bara för att du att någon ska engagera sig fullt ut. Var inte rädd för att någon ska anse dig vara possessivt svartsjuk bara för att du vill att han bara ska vara din och dig trogen.

Var inte rädd för att man anser dig vara klängig bara för att du vill ha någons odelade uppmärksamhet.

Var inte rädd för att anses vara stolt bara för att du vägrar att skänka din kropp till någon som inte även vill ha ditt hjärta, sinne och själ.

kvinna mediterar ensam på klippan

Lita på mig när jag säger; du är inte galen som vill ha ett fullständigt engagemang. Du är inte kräsen för att du vill ha en man som är villig att engagera sig i ert förhållande.

Dina krav är inte för höga bara för att du förväntar dig några grundläggande saker såsom kärlek, respekt och uppskattning. Du begär inte för mycket bara för att du kräver lojalitet och villkorslös kärlek.

I själva verket är du modigare än resten av världen och jag ber dig att även fortsättningsvis vara sådan.

Jag ber dig att lämna en man så fort han säger att han inte kan ge dig det du vill ha.

I samma ögonblick han börjar komma med ursäkter för att han är känslomässigt omogen och i samma ögonblick han säger att han inte kan besluta sig angående sina känslor för dig.

Jag ber dig att lämna en man som inte är tillräckligt mogen att engagera sig i ett förhållande åt gången.

Att lämna en man som inte har tillräckligt med skam i kroppen att välja dig eller som inte kan behandla dig som sin prioritet och enda val.

Var tillräckligt modig att se sanningen i vitögat och inse att den här killen aldrig kommer att förändras. Tillräckligt modig att veta att du inte kan rädda honom och öppna hans hjärta för kärlek.

kvinna som går på stranden

Jag ber dig att vara tillräckligt modig att alltid välja dig själv före någons halvdana kärlek. Att välja dig själv före möjligheten till nästan-kärlek och någons potential.

Var tillräckligt modig att krossa ditt eget hjärta och lämna någon som du verkligen tyckt om för att du helt enkelt vet att han inte förtjänar dig.

Tillräckligt modig att såra dig själv för tillfället istället för att låta honom fortsätta såra dig i flera månader eller år framåt.

Det viktigaste av allt, var tillräckligt modig att förbli singel i den här hårda värden tills dess att en man som kan engagera sig på det sätt du vill dyker upp.

Ha tillräckligt med tålamod att vänta på hans ankomst istället för att slösa din tid på alla dessa fel killar.

Var tillräckligt modig att inte duka under av trycket från andra som säger att du väntar på någon som aldrig kommer.

Tillräckligt modig att inte förlora hoppet om att det finns riktiga män som har kapaciteten att vara trogna och engagera sig i en enda kvinna.

Jag ber dig att vara tillräckligt modig och inte låta någon bryta ner dig. Att vara tillräckligt modig att alltid minnas vad du egentligen är värd och aldrig acceptera smulor av någons halvdana kärlek och falska uppmärksamhet.

Det Krävs Mod Att Lämna En Man Som Vägrar Att Stadga Sig