Skip to Content

Så Här Beter Sig Alla Stjärntecken När De Planerar Att Göra Slut Med Dig

Så Här Beter Sig Alla Stjärntecken När De Planerar Att Göra Slut Med Dig

Väduren (21 mars till 19 april)

väduren

När Väduren är i ett förhållande är hen passionerad och närvarande. När Väduren börjar bete sig mer frånvarande vet du att hen har svalnat. När du ringer är det möjligt att du inte får något svar.

När du messar händer det att hen svarar flera timmar senare, med ett helt likgiltigt svar. Väduren slutar göra planer med dig och inkludera dig i sitt liv.

Oxen (20 april till 21 maj)

oxen

När Oxen stör sig på sitt förhållande och börjar fundera på att göra slut blir hen väldigt vresig. Vad du än gör fungerar inget. Till och med saker som du vet att hen älskar passar inte längre.

Oxen börjar hela tiden bråka över småsaker och börjar undvika dina smekningar och kramar.

Tvillingarna (22 maj till 21 juni)

tvillingarna

Du vet att Tvillingarna oftast njuter av långa samtal. Men när hen vill göra slut med dig är hen inte längre intresserad av att prata med dig.

Du kan också märka att hen börjar svalna om hen slutar visa kärlek genom vidröring – mys, pussar och intimitet överlag.

Kräftan (22 juni till 22 juli)

kräftan

När Kräftan anser att förhållandet börjar lida mot sitt slut slutar hen berätta om sin dag för dig. Du kommer att märka att du inte längre vet vad hen åt till lunch och vem hen pratade med ute.

När du frågar hen något svarar hen kort och ointresserat och du lyckas inte få hen att prata om något seriöst.

Lejonet (23 juli till 22 augusti)

lejonet

Ett Lejon som håller på att göra slut med dig slutar bry sig om saker hen störde sig på tidigare. Hur stort misstag du än begår bryr sig hen inte.

Du kan med säkerhet veta att Lejonet är redo att göra slut när hen slutar bråka eftersom det betyder att hen inte bryr sig längre.

Jungfrun (23 augusti till 22 september)

jungfrun

Jungfrun är den typ av person som försöker ge dig anledningar att göra slut med hen. När Jungfrun är nära på att göra slut blir hen mer kritisk än någonsin.

Hen pratar hela tiden om dina brister och allt du gör fel. Hen börjar bråka om precis vad som helst. Det är Jungfruns sätt att uttrycka sitt missnöje.

Vågen (23 september till 22 oktober)

vågen

Vågen är ett tecken som älskar romantiska kärleksförklaringar. När Vågen slutar med dessa små gester vet du att du har förlorat hen.

Hen slutar säga ”jag älskar dig” och slutar göra alla saker hen brukade göra. Ansträngningen är borta.

Skorpionen (23 oktober till 22 november)

skorpionen

Du kommer med säkerhet veta när Skorpionen är redo att dumpa dig med tanke på hur intensiva hens känslor är. Det går inte att gå miste om dem.

Skorpionen kan vara jätteledsen eller jättearg. Vilken känsla det än är ifrågasätter hen förhållandet och allt som händer högt. Bli inte förvånad om du ofta ser Skorpionen gråta.

Skytten (23 november till 21 december)

skytten

Du kommer att märka att Skytten börjar jämföra ert förhållande med andra förhållanden i er omgivning, oavsett om det är vänner, före detta partner eller i princip vem som helst.

I början är det subtilt men efter ett tag blir det väldigt tydligt. Skytten gör detta för att bevisa att du ger dem mindre än andra.

De är även det tecken som är mest känt för att helt enkelt försvinna efter en snabb förklaring som inte involverar några känslor.

Stenbocken (22 december till 20 januari)

stenbocken

Du måste inte oroa dig för att Stenbocken ska fundera på att göra slut länge innan hen gör det.

Så fort Stenbocken ser att det inte fungerar berättar hen om sina rädslor för dig och erkänner att hen inte tror att ni har en framtid tillsammans.

Vattumannen (21 januari till 18 februari)

vattumannen

Om du är tillsammans med en Vattuman kommer du säkert ihåg vilka murar du var tvungen att riva för att närma dig Vattumannen.

När Vattumannen börjar fundera på att göra slut med dig bygger hen upp dessa murar igen. Det blir omöjligt att nå hen på ett känslomässigt plan. Vattumannen slutar öppna sig.

Fiskarna (19 februari till 20 mars)

fiskarna

Fiskarna är väldigt romantiska och uppe i det blå. De bor i en drömvärld och när de inte längre ser dig där vet du att det inte finns något mellan er längre.

När de slutar göra planer med dig kan du vara säker på att de håller på att göra slut med dig.

Så Här Beter Sig Alla Stjärntecken När De Planerar Att Göra Slut Med Dig