Skip to Content

Vad Varje Stjärntecken Kan Förbättra Med Sig Själva I Ett Förhållande

Vad Varje Stjärntecken Kan Förbättra Med Sig Själva I Ett Förhållande

Väduren (21 Mars – 19 April):

Väduren

En sak som Väduren alltid har problem med är tålamod och att ta det lugnt. Att bygga upp ett lyckligt förhållande sker inte över en natt.

Ge dig själv och din partner lite tid att få kärleken att växa och möjligheten att skapa ett harmoniskt och välbalanserat förhållande.

Du borde lära dig att ta emot kritik. Du tar åt dig och känner dig attackerad även om din partner ger dig välmenande råd. Du kan också ha fel.

Kärleken handlar inte om att vinna och ha rätt hela tiden, det handlar om att stötta och uppmuntra varandra.

Oxen (20 April – 20 Maj):

oxen

Öppna upp! Vi vet att du har ett stort hjärta som är till brädden fyllt av kärlek. Varför låter du inte din partner se den sidan av dig? Slappna av lite och sluta gömma dig bakom din starka fasad.

Att visa sin sårbarhet betyder inte att du är svag, det betyder att du är tillräckligt stark att visa alla dina sidor.

En sak du verkligen behöver arbeta med är ditt kontrollbehov. Vi vet att du försöker ha kontroll över allting för att undvika att bli sårad, men ett förhållande fungerar inte på det sättet.

Du måste ha mer förtroende för din partner annars blir ditt förhållande destruktivt.

Tvillingarna (21 Maj – 20 Juni):

tvillingarna

När du befinner dig i ett förhållande börjar du helt plötsligt känna dig utestängd från resten av världen och då börjar du helt plötsligt att anklaga din partner för det.

Din partner är inte orsaken till att du förlorade din frihet! Kom alltid ihåg detta – det kommer att lösa många problem du har.

Om ditt sociala umgänge har påverkats är det för att du beslutat att ägna all din tid och energi på din partner.

Sluta upp med att berätta allt din partner vill höra. Att undvika konflikt kommer till priset av att man förlora någons förtroende på grund av oärlighet.

Håll i minnet att allt i ert förhållande ska fungera för både dig och din partner.

Kräftan (21 Juni – 22 Juli):

Kräftan

Kompromiss känns endast vettigt om båda parter får ut någonting av det. Du måste sluta upp med att ge allt i hopp om att skapa ett perfekt förhållande.

När det finns saker som du inte är nöjd med bör du säga det. Du måste inse att din åsikt spelar roll och du har rätten att inte acceptera valen som din partner gör.

Dina försök att skydda dig själv kommer endast att leda till att du blir sårad i slutändan.

Din partner, oavsett hur starka band ni har, kan inte alltid vara medveten om dina behov och önskningar. Prata om dina känslor och önskningar om du vill få ett starkt förhållande.

Lejonet (23 Juli – 22 Augusti):

lejonet

En sak du behöver lära dig är att slutligen acceptera att din partners prioriteringar inte kan gälla dig hela tiden. De måste kunna leva sina egna liv, även när det inte inbegriper dig.

Lär dig att lyssna på din partner, även när de inte pratar om dig.

Att vara i centrum för allting är din högsta önskan, men sorgligt nog, oavsett hur villig din partner är eller hur mycket de än älskar dig så har de egna behov och önskningar.

Du tror att dina åsikter ger dig rätt att ignorera det din partner berättar för dig eftersom du anser att du redan vet hur de känner. Ansträng dig mer för att förstå din partner och vad de kommer ifrån.

Jungfrun (23 Augusti – 22 September):

jungfrun

Att räkna med din partners stöttning och hjälp betyder inte att du är svag, det betyder att du befinner dig i ett sunt och lyckligt förhållande.

Det är ett stort problem att sänka dina murar och släppa in en annan människa i din lilla värld men det är viktigt om du vill att förhållandet ska fungera.

Du måste sluta upp med att dölja dina känslor. Känslor är aldrig logiska. Det är okej. Acceptera dina känslor och lär dig att visa dem för din partner.

Du behöver också vara mindre dömande och mer accepterande. Din partner behöver inte och kan inte alltid vara felfri. Du är det heller inte, tro det eller ej.

Vågen (23 September – 22 Oktober):

Vågen

Sluta upp med att försöka tillfredsställa alla och envar. Börja mer på att tillgodose dina egna behov.

Det är dags att du börjar lära dig att säga NEJ. Du kan inte skapa ett harmoniskt förhållande om du fejkar.

Att dölja dina känslor och behov kommer att göra dig passivt-aggressiv och alla dina ansträngningar med att försöka undvika konflikter kommer att komma tillbaka och bita dig i svansen.

Sluta oroa dig över hur ditt förhållande verkar utåt för alla andra förutom dig själv och din partner.

Försök att älska din partner för vem de är istället för att försöka förändra dem till personen du vill att de ska vara.

Skorpionen (23 Oktober – 21 November):

skorpionen

Balans, balans och åter balans. Du måste lära dig att uppnå balans. Sluta upp med att försöka vara den som styr och ställer i förhållandet.

Allting kommer inte att ske på det sätt du vill att det ska göra, inse det.

Öppna ögonen och betrakta allt ur ett större perspektiv och sluta upp med att fokusera på små detaljer. Alla ord, blickar eller suckar betyder inte alltid någonting.

Om du vill att din partner ska vara fullkomligt öppen och ärlig och visa sin sårbarhet borde du åtminstone göra hälften så mycket för dem.

Skytten (22 November – 21 December):

skytten

Ge din partner möjligheten att se att ditt liv med dem är mycket roligare än det hade varit utan dem. Ett stadigt förhållande behöver inte vara tråkigt.

Din partner försöker inte ta all frihet och äventyrlighet ur den vardagliga rutinen.

Få inte din partner att känna sig hotad av ditt ständiga behov av spänning. Ett förhållande kan inte alltid vara roligt, hela tiden.

Jobba på att skapa ett starkt förhållande, det kommer att löna sig i slutändan. Om du inte kan prioritera din partner före din adrenalinkick ska du inte ens försöka ha ett förhållande.

Stenbocken (22 December – 19 Januari):

stenbocken

Banden vi har till människor är viktigare än våra arbeten. Försök att visa din partner mer uppmärksamhet. Låt inte karriären sluka all din energi.

Försök slappna av. Du kan inte planera varje sekund, varje minut och varje timme med din partner. Lär dig att slappna av och släppa taget.

En annan sak som skulle kunna gynna ditt förhållande är om du lär dig att kompromissa.

Försök att förstå din partners synpunkt och inse att du inte alltid har rätt om allting. Mer förståelse och omtänksamhet kommer du långt med.

Vattumannen (20 Januari – 18 Februari):

Vattumannen

Du är otroligt intelligent men du behöver jobba på din känslomässiga intelligens.

Lyckligtvis är det möjligt att bli mer känslomässigt intelligent så försök att jobba mer på att förstå andra människors känslor bättre.

Alla kan inte vara rationella. Alla har rätt att ha olika känslor, de behöver inte godkännas av någon annan eller ens vara logiska.

Din rädsla för intimitet hindrar dig från att ha ett öppet, ärligt och känslomässigt tillfredsställande relation. Försök att njuta av livet (det verkliga livet, inte livet i din fantasi).

Fiskarna (19 Februari – 20 Mars):

Fiskarna

Din partner är inte det romantiska idealet du skapat i din fantasi som baserats på de många kärleksfilmerna du sett på TV och vita duken.

Acceptera dem för vem de är istället för att tvinga fram din idealbild av hur en partner ska vara.

Engagera dig i livet utanför ditt förhållande. Ta upp dina hobbies och intressen – de behöver inte omfatta din partner.

Prata om dina känslor med din partner. Bara för att du vet hur din partner mår på grund av din starka intuition och empati betyder det inte att de vet hur du känner dig.

Vad Varje Stjärntecken Kan Förbättra Med Sig Själva I Ett Förhållande