Skip to Content

Jag Behöver Inte En Man Som Löser Mina Problem, Jag Behöver En Man Som Inte Blir Mitt Problem

Jag Behöver Inte En Man Som Löser Mina Problem, Jag Behöver En Man Som Inte Blir Mitt Problem

Människor verkar tro att en kvinna behöver en man som gör livet enklare. De verkar tro att vi inte kan göra saker på egen hand.

Sociala normer lär dig att mannen är beskyddaren i familjen, och att kvinnan är den som tar hand om alla. Jag ska tala om för dig att det är skitsnack.

Jag vet många kvinnor som är manligare än männen vid deras sida. Jag känner ensamstående mammor som uppfostrar sina barn lika bra som två föräldrar skulle göra.

Och jag är trött på dessa antaganden om att en kvinna behöver en man i sitt liv. Hon behöver inte honom, men hon kan ha honom ifall hon vill ha det.

Alla ni ska veta att ni är starka och självständiga. Du kan ta hand om dig själv. Du kan skapa ett bra liv på egen hand.

Du är mer än kapabel till det. Du behöver inte någon annan i ditt liv för att bli vad du vill.

förälskade romantiska par som ser varandra

Självklart betyder detta inte att du ska stänga ute alla bara för att du kan göra saker själv. Var inte en person som undviker relationer. Du kan vara i ett förhållande och vara självständig på samma gång.

Tillåt aldrig dig själv att förlora självständigheten och att vara underordnad någon bara för förhållandets skull. Det finns många män där ute; män som inte får dig att ge upp din frihet.

Det är inte kärlek; det är kontroll.

Kärlek handlar inte om att fatta beslut för någon annan. Kärlek är inte att ringa för att kontrollera om din partner är otrogen. Kärlek är inte att tvivla på allt din partner säger.

Kärlek är stöd och förtroende. Kärlek är inspiration och motivation.

Jag tillåter andra att falla för mig, men jag har satt gränser för att jag inte vill förlora mig själv.

Jag behöver inte en man i mitt liv, men jag väljer att ha en. Det är vem jag är.

Jag kommer alltid att välja kärlek, men inte till vilket pris som helst. Jag kommer att älska någon för att jag vill, inte för att jag måste.

Lyckliga par som skrattar medan de ser varandra i bussen

Jag är helt kapabel att leva på egen hand. Jag behöver inte någon som visar mig hur jag ska leva mitt liv eller tala om för mig vad jag ska göra. Jag är självständig, och jag vill fortsätta vara det.

Jag skulle aldrig offra mig själv och stanna i ett dåligt förhållande bara för att jag inte har något annat val. Jag vägrar att bli låst till en man jag inte älskar bara för att jag behöver honom.

När jag blir kär kommer mannen som står bredvid mig inte behöva bära mig på sina axlar under resten av sitt liv.

Vi kommer att vara partners och älskare. Vi kommer att skapa ett oförstörbart band och ett partnerskap. Vi kommer att hjälpa varandra.

Kärlek ska inte handla om att bara ta hand om den andra personen. Visst, ni kommer att finnas där för varandra när det behövs.

Men kärlek handlar inte om att plocka upp soporna efter någon. Ingen borde vara den som bara ger eller den som bara tar.

Ni båda måste göra både och. När de behöver dig måste du finnas där, och när du behöver dom, måste de göra detsamma.

Jag vill inte sänka min partners förväntningar.Jag vill att han ska veta att jag kommer att anstränga mig lika mycket som han.

Jag vill att han ska veta att jag aldrig kommer låta honom stödja mig bara för att han är van vid att jag inte lyfter ett finger.

Om detta förhållande ska fungera så måste vi båda göra vårt bästa.

man och kvinna hög fem medan de dricker kaffe

Jag behöver inte bli räddad av någon. Jag letar inte efter en prins som väcker mig från min djupa sömn. Jag behöver inte en riddare på en vit häst som kommer och räddar mig.

Jag behöver en jämlik partner. Jag behöver en vän. Jag behöver inte en man som löser mina problem, och än mindre en man som kommer att bli ett problem.

Jag vill ha en man som kommer att stötta mig – och jag talar inte om den ekonomiska biten. En man som kommer att uppmuntra mig till att fortsätta när jag vill ge upp.

Jag vill ha en man som kommer att bry sig om mina drömmar lika mycket som jag gör. Jag vill inte ha någon som säger att jag inte klarar av att göra någonting.

Jag vill ha någon som är stolt över mig och allt jag gör.

Jag vill ha en livspartner. Någon som kommer att bygga en lycklig framtid med mig och inte stå i min väg.

Jag Behöver Inte En Man Som Löser Mina Problem, Jag Behöver En Man Som Inte Blir Mitt Problem