Skip to Content

15 Otvetydiga Tecken På Att Du Äntligen Träffat En Bra Kille

15 Otvetydiga Tecken På Att Du Äntligen Träffat En Bra Kille

Trevliga män är som bekväma högklackade skor – nästan omöjliga att hitta. De är alla söta och fina i början, men efter en tid så kan vi se att han visar sitt sanna ansikte.

Vi väntar bara på att de ska sluta spela och visa oss vad de verkligen är gjorda av.

Jag menar, du kan lägga upp en handlingsplan, men den har ett bäst-före-datum. Ingen kan fejka godhet hur länge som helst.

Kvinnor med erfarenhet i dejtingsvärlden har lärt sig att känna igen alla tecken som skriker att han är en skitstövel eller en playboy.

Vi vet exakt hur han är på hur han pratar, om han är värd vår tid. Vi vet det för att vi har varit där förut och vi kommer inte att falla in i den fällan någonsin igen.

Nu är det här ett dubbeleggat svärd. Eftersom många av oss har blivit mobbade av tarvliga, puckade beteenden och blivit emotionellt misshandlade, har vi svårt att lita på människor.

Och det är därför vi kan låta en som faktiskt är fin slinka oss ur händerna.

Vi är så på vakt att det står i vägen för vår lycka.

Vi är så rädda att vi kommer att göra ytterligare ett misstag att vi håller oss borta från sådana killar, utan att inse att vi oavsiktligt även kan förlora de goda.

Vi har svårt att se de goda killarna, för vi är låsta och letar bara efter de dåliga sakerna. Vi är så snabba att klassificera män och lägga dem alla i en korg.

Det är det största misstaget vi gör, men vi gör det för att vi har blivit brända en gång… men aldrig igen.

Men när vi stöter på en bra man, är det som att få ett par klackar som du kan dansa hela natten i och det kommer att kännas som att dansa på moln.

Så tjejer, kolla här in några av de tecken på att du äntligen har träffat en bra man och inte ytterligare ett as. Håll fast i honom eftersom du kanske inte får en chans till.

1. Du är på din vakt och han har tålamod

Härliga unga par som är förälskade som tillsammans tycker om på stadsgatan

Han vet att du inte kan släppa in honom genast. Han vet att du har gått igenom mycket och han är där för att visa dig stöd och förståelse.

Han kommer inte att gå någonstans, han har all tid i världen och han ger den till dig.

2. Han försäkrar dig att ditt förflutna inte kommer att upprepas

Lyckliga par ansikte mot ansikte

Han påminner dig om ditt buffliga ex bara för att få dig att förstå att han aldrig kommer göra något sådant mot dig.

Han kommer inte tillåta att någon skadar dig eftersom han vet att du har haft din beskärda andel av smärta och det är redan mer än nog.

3. Han sänder aldrig ut motstridiga signaler

fundersam ung man

Han kommer aldrig spela svårfångad. De barnsliga lekarna är så långt under honom. Han är en riktig man, för mogen för att agera på det sättet och han betraktar dig som en vuxen, komplett kvinna.

Han kommer att svara på alla dina sms och han kommer att besvara alla missade samtal. Han vet att ni inte går på gymnasiet längre.

4. När han lovar något, håller han det

Fundersam man som arbetar

Tomma ord och löften finns inte i hans värld. Om han inte kan hålla ett löfte, kommer han inte att lova dig någonting till att börja med.

Han håller alltid sitt ord och, även om det inte överensstämmer med hans synpunkt, om han säger det, kommer han att hålla det. Du kommer aldrig att bli besviken.

5. Han överraskar dig när du tvivlar på honom mest

Ungt par med presentask som hemma kramar

Du har blivit van att tvivla på män och förväntar dig det värsta av dem eftersom det var dina erfarenheter hittills.

Han, å andra sidan, kommer att motbevisa dig varje gång du tvivlar på honom och inte för att bevisa något för dig, utan för att han är så perfekt för dig.

6. Han är inte avundsjuk

Fundersam ung man som sitter nära fönster och ser bort

Han har inget emot att dela dig med dina vänner. Han är väl medveten om att ditt liv inte började när du mötte honom och han respekterar det.

Han uppmuntrar dig att umgås med dina vänner och han visar intresse för att träffa dem också. Allt och alla du bryr dig om är också värdefulla för honom.

7. Han hjälper dig med småsaker

älskande par på stranden

Han kommer att diska eller plocka upp någon röra för att han vet att även om det inte är en stor sak, kommer det att betyda hela världen för dig.

8. Han slutar aldrig försöka

stilig fundersam man som sitter i fåtölj

Du vet att vissa män slutar få dig att känna dig speciell efter att en viss tid har gått eftersom de är säkra på att du ska stanna då. Inte han.

Han slutar aldrig försöka.

Han köper gåvor och blommor för att han vill göra dig lycklig. Han vill se till att du vet hur mycket du betyder för honom.

9. Du får honom att stirra

Par i kärlek

Även efter att ni varit tillsammans en längre tid, får du honom att stirra på dig som när han såg dig för första gången i sitt liv.

10. Han berättar för dig att du är vacker

Förälskat barnpar kramar varandra på den svarta bakgrunden

Han gör dig medveten om att du alltid är den vackraste personen i rummet för honom.

Han kommer att berätta att du är vacker helt taget ur det blå eftersom han verkligen tycker och känner på det sättet.

11. Han ger aldrig upp om dig

Svartvitt skott av ungt par som kysser ömt

Han kämpar alltid för dig. Även när ni två bråkar och ni båda är arga, kommer han att lugna ner sig och försöka nå fram till dig för att släta ut saker, för att han inte kommer att släppa dig så lätt.

Du betyder för mycket för honom att bara låta gå.

12. Han behandlar dig fint

Älskande ung kvinna som står med ögonen stängda i armarna

Han är alltid snäll mot dig, vilket är rätt konstigt eftersom du inte är van vid det.

Du förstod aldrig att relationer fungerar på det sättet och inte som du tidigare upplevt. Det här är svårt för dig att acceptera eftersom du alltid är på utkik efter ett dolt motiv. Men den här gången finns det inget.

13. Han respekterar dig

Förälskade romantiska par som känner sig glada över sin romantik som tillbringar julafton tillsammans

Han kommer alltid att respektera de saker du älskar. Även om han inte gillar dina hobbyer eller den typ av musik du spelar, kommer han att försöka att tycka om det.

Om det misslyckas kommer han att stödja dig även när något inte är i hans smak. Men det är din smak och han respekterar det.

14. Du inser att han förändrade ditt liv

Förälskat par

Han förändrade hur du tittar på människor. Han gav dig hopp om att det fortfarande finns bra människor där ute och du hade turen att lägga vantarna på en av dem.

Han bevisade att inte alla kommer att skada dig. Du förstår, du trodde att han var likadan som alla andra, men det är han inte.

15. Han ser dig när du är som lägst och han älskar dig ändå

ungt par som lägger på parkerar gräsmattan

Han ser din sårbara sida, han ser dig när du är som värst och han stannar ändå. Han ser din smärta och ditt lidande och han låter sig inte skrämmas, han stannar och ger dig en axel att gråta mot.

Det gör ont också. Det gör ont att se dig ledsen och trasig. Det tar honom hårt på samma sätt. Men han orkar stanna vid din sida och hjälpa dig ut ur det. Det är vad han gör. Det är så mycket han älskar dig. 

15 Otvetydiga Tecken På Att Du Äntligen Träffat En Bra Kille