Skip to Content

Hur Het Du Är, Baserat På Ditt Stjärntecken

Hur Het Du Är, Baserat På Ditt Stjärntecken

1. Väduren

väduren

Detta stjärntecken är en vandrande eld. De är passionerade, intelligenta och målstyrda. Kvinnor med detta stjärntecken är stora ledare, och de nöjer sig aldrig med mindre än de förtjänar.

Det är det som gör dem så skrämmande och heta. Många killar lockas av dem, men de är rädda att komma nära dem.

Väduren är någon som vet vad hon vill och hur hon vill ha det. Bara om du är stark och om du har mycket självkänsla kommer du att kunna få en kvinna som den här.

2. Oxen

oxen

Oxen, du är het, men du visar inte det så mycket. Istället försöker du vara så blygsam du kan. Att visa hur het du är, är inte din grej.

Du vill inte attrahera fel män genom att visa din vädjan om sex. Du vill hellre vänta på någon som kommer att bli kär i din själ och inte din kropp.

Du gillar inte att konkurrera med andra kvinnor, men om du ser att du är i fara och att en annan kvinna stjäl din pojkvän kommer du att använda alla nödvändiga redskap som behövs för att få honom tillbaka.

När du visar vad du har, kryper alla män till dig och ber dig om att ge dem en chans. Om du har glömt det, så är du riktigt het tjejen!

3. Tvillingarna

tvillingarna

Du är lika het som djävulen! När du börjar prata, håller alla män tyst för att fina berättelser alltid är intressanta och roliga.

När du pratar blir killar helt hypnotiserade av dina ord, och de kan tro på allt du säger. Du är kvick och lekfull, och det är det som gör dig så het.

Killar kommer aldrig till dig förrän de är 100% säkra på sig själva, eftersom de är rädda för din reaktion.

Men när de förstår vilken underbar person du är, börjar de älska dig ännu mer. Du är inte bara vacker på utsidan, utan även på insidan.

4. Kräftan

kräftan

Du är ett av de mest känsliga stjärntecknen, och det är det som gör dig så het och attraktiv. När killar ser dig har de lust att skydda dig och ta hand om dig.

De ser en kvinna som behöver någon hon kan lita på, och de skulle göra vad som helst för att vakna bredvid någon som är så varm och emotionell.

Det är en sida av dig, men det finns en annan som också är lite ond. Och det är inget dåligt med det, för varje tjej behöver gå loss lite då och då.

5. Lejonet

lejonet

Som en riktig kung i djungeln är du alltid i lågan. Vart du än går, så kommer du att bli märkt. Det är din välsignelse och samtidigt förbannelse.

Eftersom du alltid är i rampljuset lockar du många människor, men inte alla har goda avsikter.

Eftersom du alltid berättar vad du tycker och tror för folk, så kommer du låta dem veta i god tid att de bör backa undan.

Du gillar att klä dig och på det sättet förför du killar runt dig. Genom det mår du bättre och du får den uppmärksamhet du behöver. Du vet att du är het och du har ingen avsikt att dölja det. Gå din väg tjejen!

6. Jungfrun

jungfrun

Du är het, men du tycker inte om att visa det. Istället vill du vara blygsam och visa något som är viktigt för dig.

Du tycker om att vara en god vän, en bra partner och en person som andra kan lita på när de behöver dig. Du bryr dig inte om vad du ska ha på dig, oavsett vart du ska.

Du kanske inte lockar till dig den snyggaste mannen, men du kommer att locka till den som tänker med huvudet och inte röven.

Det är säkert, och det är också allt du letar efter. För dig innebär det att vara het, mycket mer än att ha på sig korta klänningar och höga klackar. Det är helt enkelt något du antingen föds med eller inte.

7. Vågen

vågen

Du tycker om att flirta mycket, och det är det som gör dig het. När du påbörjar ditt förförelse spel, finns det inga män som kan motstå dig.

Om du är intresserad av någon, väljer du inte på vilket sätt du ska göra honom din. Du är väldigt envis och du tar inte ett ”nej” som svar. Du är ihärdig i allt du gör och det är vad killar tycker om med dig.

Om det finns ett problem i ditt förhållande kommer du att göra allt för att lösa det, och ingenting kommer att vara för mycket för dig att hantera.

Din starka karaktär och skrämmande personlighet, gör dig till ett hot för vissa killar, så det är inte konstigt om du hittar din kärlek senare än du någonsin trodde att du skulle göra.

8. Skorpionen

skorpionen

Du har ingen aning om hur het du är! Du tror att alla andra tjejer är mycket hetare än du, men ditt ansikte, ditt skratt och dina ögon, fulla av kärlek, är det som får människor att bli kära i dig.

Du ägnar inte mycket tid åt hur du klär dig, men faktum är att allt du har på dig ser du bra ut i.

Även om du skulle klä på dig en svart soppåse, skulle du fortfarande vara lika underbar. Killar kämpar för din uppmärksamhet, men du är inte intresserad av dem så mycket.

Du vill hellre vara singel än att acceptera och vara med vem som helst. Du tror på verklig kärlek och du väntar på den speciella personen.

9. Skytten

skytten

Du är så het att när du går in i ett rum, slutar alla prata. Din skönhet och charm är det som gör att män lockas till dig, och du kan inte dölja det på något sätt.

Du ägnar stor uppmärksamhet åt din klädsel, och du ser alltid till att du ser elegant och sexig ut. När du pratar har du en så vacker energi att alla blir hypnotiserade.

Du rockar på allt du gör och det är därför många män tror att du aldrig skulle gå med på att gå ut på en dejt med dem. De tror att du är snobbig, vilket är långt ifrån sanningen.

Det finns så mycket kärlek inuti dig, och när du ser en man som kämpar för att få dig, kommer du definitivt att ge honom en chans.

10. Stenbocken

stenbocken

Hej underbara, jag kände inte igen dig! Allt med dig är helt enkelt perfekt. Det sätt du pratar på, går på eller dricker kaffe, så är du en brinnande eld.

Du är väl medveten om din skönhet och du vet hur du bör använda den. Du är en stark kvinna med starka principer och du skulle aldrig göra någonting som kan skada en annan människa.

Men tyvärr lockar du alltid till dig fel män, och du har inte tur med kärleken. Ditt hjärta har blivit krossat så många gånger tidigare, och det är därför du inte träffar någon kille.

Den som vill ha dig måste gå en extra mil för att övertyga dig om att han är den rätta. Om han gör det, så får han hela paketet – en smart, het och snäll kvinna som kommer att förvandla sitt liv till den vackraste kärlekshistorien.

11. Vattumannen

vattumannen

Du är giftig för alla män. Din charm, din skönhet och din intelligens är det som gör att alla män vill vara med dig. Du agerar alltid, precis som du känner och du låtsas aldrig vara någon du inte är.

Du är ärlig och snäll, men samtidigt har du dina gränser, och du går aldrig över dem. Killar älskar dig för att du är lugn, cool och samlad, och du vet ditt värde.

Du vet helt enkelt vad du vill och när du vill ha det, och det är det som gör att de lockas till dig.

De skulle döda för att vara med dig, eftersom upplevelsen du ger dem, händer bara en gång i deras liv.

Du har förmågan att övertyga människor till att göra vad du vill och du använder dessa talanger när du vill komma ut ur en jobbig situation.

Oavsett hur het du är, vill du bara ha en man som accepterar dig precis som du är, med din envishet och din galenskap. När du hittar en sådan man kommer du att kunna ta det lugnt.

12. Fiskarna

fiskarna

Sist men inte minst – den heta fisken. Du är het på grund av sättet du tänker och pratar på. Du har en mycket sexig röst och det är det som gör att alla män dras till dig.

Du är väldigt smart och när du hittar en perfekt konversationspartner kan vissa gnistor dyka upp på nolltid.

Du brinner för de saker du älskar och du vill bevisa att du har rätt – särskild för människor som inte gillar dig. I kärleksförhållanden är du ett riktigt odjur som kommer att kämpa för sina rättigheter.

Killar kan lyssna på dig hela tiden, men din röst är reserverad för den som får dig med sin intelligens och vänlighet.

Hur Het Du Är, Baserat På Ditt Stjärntecken