Skip to Content

Den Hemliga Besattheten För Varje Stjärntecken

Den Hemliga Besattheten För Varje Stjärntecken

Väduren

väduren

Besatthet: Konkurrens

Det är inget fel med hälsosam konkurrens. Att drivas för att vara bäst, är en bra kvalitet, men så snart det visar sig att det är ett behov, så blir det ett problem. Du, väduren, är besatt av att alltid vara nummer ett.

Du är van vid att vara ledare och du är ganska bra på det, men anledningen till att ditt behov av att vara bäst förvandlas till en ohälsosam besatthet, inte slutar bra.

Du kommer att köra över alla, till varje pris, bara för att vara den första som kommer dit.

Se upp för denna hemliga besattheten, eftersom det kan vara farligt. Du kan förlora de människor som bryr sig om dig och stöttar dig till att nå toppen.

Oxen

oxen

Besatthet: Pengar och lyx

Det är ingen hemlighet att oxen tycker om fina saker. Du är stabil och ihållande, vilket är ett plus om du vill bygga en bra karriär och tjäna mycket pengar.

Du jobbar hårt, men bara av en anledning – att tjäna så mycket pengar som möjligt.

Fulla bankkonton gör det lätt att njuta av lyx och fina resor med välförtjänta pengar. Dessutom har du inga problem med att spendera dina pengar på de människor du älskar.

Tvillingarna

tvillingarna

Besatthet: Att hitta en själsfrände

Detta betyder inte att du konstant ledat efter ett romantiskt förhållande. Varje typ av otvivelaktigt starka band du skapar, har en mening.

Du längtar efter att träffa nya människor och skapa nya band. Du vill ha meningsfulla relationer med människor som kommer att vara kvar i ditt liv, för alltid.

Det verkar som om du konstant är ute efter att lära känna nya människor varje dag och uppriktigt sagt, verkar det som om du är lite oansvarig. Ibland kan detta drag få dig att verka som om du inte är seriös.

Kräftan

kräftan

Besatthet: Framgång

Mycket känsliga kräftor är alltid redo att hjälpa andra, så länge deras hjälp inte går emot deras egna principer.

I allmänhet är du en ärlig person, särskild när det gäller att uttrycka dina känslor. Du ljuger inte för att du får en känsla av att du mest ljuger för dig själv.

Du är öppen om vad du gillar och inte gillar. Framgång är en av de saker du gillar, och du är inte rädd för att säga det högt för att få det att hända.

Den önskan driver dig till att arbeta hårt, så mycket mer än du någonsin trodde att du kunde. Framgången behöver inte vara nära relaterad till din karriär. I ditt fall är framgång nära relaterat till familjelivet.

Lejonet

lejonet

Besatthet: Effektivitet och uppmärksamhet

Lejon tycker att allt de gör, gör de bättre än någon annan. De har detta galna behov av att vara den viktigaste personen, vart de än är. Lejon måste stå i centrum för uppmärksamheten vilket de vanligtvis gör.

Problemet är att människor som är vana vid att vara i rampljuset, lätt kan förvandlas till själviska dramadrottningar som bara söker uppmärksamhet, men ger ingen tillbaka.

Efter ett tag blir människor trötta på den besattheten och lämnar dem.

Försök att hitta det perfekta medelvärdet.

Jungfrun

jungfrun

Besatthet: Ordning och organisation

Ditt liv kretsat kring ordning och disciplin. Ordning och reda är de egenskaper du värnar om före allt annat, och om någon stör din perfekt organiserade värld blir du irriterad.

Det enda som håller dig lugn är att ha allt under kontroll. Det bästa är att du inte är rädd för att erkänna att du är ett kontrollfreak. Se bara till att din besatthet inte går ur kontroll.

Vågen

vågen

Besatthet: Balans

Du är besatt av att ha ett liv i balans. Du analyserar varje sak in i minsta detalj, så det är inte konstigt att allt kretsat om balans.

Du försöker uppnå det genom att ha fina kläder, fina smycket eller exotiska utflykter. Problemet är att du inte alltid kan kontrollera den utmaningen, vilket ibland orsakar problem, speciellt när du är ute och shoppar.

Skorpionen

skorpionen

Besatthet: Förtroende

Du vill ha en relation som bygger på förtroende och lojalitet. Du ger inte förtroende lätt, men när du väl gör det, litar du på den personen livet ut.

Du vet att förtroende inte skapas över en natt och du är mogen nog att vänta på att förhållandet ska utvecklas till något mer seriöst.

Din största besatthet är att bevisa för de människor du bryr dig om, att du litar på dem. Du vill få dem att känna sig välkomna i ditt liv.

Det här är något som folk vanligtvis inte märker, men så mycket medkänsla du visar mot människor som är värda ditt förtroende är otroligt.

Skytten

skytten

Besatthet: Resa

Du är lik väduren. Liksom dem gillar du äventyr och att utforska det okända. Du är inte rädd för att packa ihop dina saker och åka till ett nytt äventyr, när som helst.

Medan andra är besatta av makt, ärlighet eller uppmärksamhet, är du besatt av att resa, och du kommer att använda alla chanser du får för att åka någonstans.

Att resa är det perfekta verktyget för att bli av med all extra energi som du har lagrat.

Stenbocken

stenbocken

Besatthet: dig själv

Oavsett om du gillar det eller inte, så finns det något lite egoistiskt hos dig. Du tar verkligen hand om dig själv och ser till att du är nöjd och lycklig hela tiden. Du vill att saker ska vara på ditt sätt.

Behovet av att vända saker till din fördel kan lätt få dig att såra andra, bara för att få vad du vill.

Du kommer att vara ute efter framgång och du har inga problem med att köra över någon annan, förutom om det finns något så värdefullt för dig, att det kommer att löna sig gå tillbaka.

Vattumannen

vattumannen

Besatthet: Nya upplevelser

Ingen kan förstå ditt behov av att ständigt uppleva nya saker i livet. Ingen kan förstå den mängd spänning du får när du provar något nytt – spänningen som rusar genom dina ådror.

Att komma ut ur din komfort-zon och prova allt som livet har att erbjuda är inte alltid det smartaste beslutet. Visst, det kan göra dig lycklig, men stannar du någonsin och frågar dig själv om du är någonting du missar?

Är det möjligt att du undviker någonting genom att gå på alla äventyr du gör?

Fiskarna

fiskarna

Besatthet: Dåliga vanor

Fiskarna är hopplösa drömmare som lever i en perfekt liten värld som de skapat för sig själva. Du som fisk, är inte en stabil person, och du står definitivt inte med båda fötterna på jorden.

Det är inte konstigt för fiskarna att gå med på saker som är dåliga för dem, som snabbmat, spel eller alkohol. När du väl har provat något så blir du lätt distraherad och besatt till det stadiet då det är extremt svårt att ta sig ur.

Den Hemliga Besattheten För Varje Stjärntecken