Skip to Content

Hur Det Känns Att Ha Ett Sunt Förhållande Med Varje Enskilt Stjärntecken

Hur Det Känns Att Ha Ett Sunt Förhållande Med Varje Enskilt Stjärntecken

VÄDUREN

vaduren

Väduren är personer som vet precis vad de vill. De är lyckliga och tillfreds med livet när de är tillsammans med en person som uppmuntrar dem och stöttar dem men också låter dem vara självständiga.

Det som en Väduren först och främst kräver är ärlighet. Den andra viktiga saken på listan är att de får en möjlighet att växa, både själva och tillsammans med någon.

Någon som ger dem komplimanger som gör dem till freds med sig själva och ger dem hopp i relationen, men om deras partner är alltför påstridig så distanserar de sig.

Då de styrs av planeten Mars njuter Väduren av en god fight. För att känna sig nöjda i en relation behöver de ha en partner som inte är rädd för konfrontationer. Deras idealiska partner är en person som är stark och kan sätta sig upp mot dem.

De behöver ha en självsäker person vid sin sida. Vad de önskar sig mest är en partner som kommer att kunna kritisera dem men också vara deras största beundrare.

OXEN

oxen

Tillit står för det mesta i Oxens sunda förhållande. Då, och först när förtroendet är funnet, kan det finnas andra saker att jobba på.

En Oxen vill ha ett förhållande där det har en sund kommunikation med sin partner. Allt behöver pratas igenom. De vill veta precis vad deras partner känner om ja, allt och ingenting.

De behöver också passion och slumpvisa bevis på kärlek. För att känna sig lyckliga i ett förhållande behöver de veta att deras partner ofta tänker på dem och vill ha dem nära, både fysiskt och psykiskt.

De kan vara possessiva och behöver någon som inte har någonting emot att visa hela världen att de är kära och har ett stadigt förhållande.

TVILLINGARNA

tvillingarna

En Tvillingarna behöver någon som accepterar dem för vem de är. De behöver känna sig tillräckligt bekväma för att aldrig känna sig tvungna att dölja sitt riktiga jag i ett förhållande.

Även om det verkar som att de alltid behöver omgärda sig med en stor grupp människor, njuter de faktiskt av sitt privatliv. De måste få sin själsfrände att förstå detta så att de får lite tid för sig själva.

Det viktigaste Tvillingarna behöver för att kunna ha ett sunt förhållande är någon som klarar att hantera alla deras motstridiga känslor.

När en Tvillingarna väl klarat av problemen med sina motstridiga känslor och vad de vill och inte vill, förvandlas de till passionerade, beskyddande och känsliga älskare.

KRÄFTAN

kraftan

Omtänksamt. Kärleksfullt. Tillgivet. Romantiskt. En sådan relation är vad Kräftan behöver.

De är otroligt känslosamma och de behöver ha någon mer stabil som håller dem på jorden.

De kan vara mycket känsliga och deras partner måste hitta ett sätt att hjälpa dem att bli mer självsäkra.

De vill kunna lita på sin partner så att de ska kunna berätta allt, varje liten småsak, om sig själva.

Att ha någon att prata med om sina rädslor, drömmar och hopp skapar en sund bas för dem att växa sig starkare och vanligtvis lyckligare.

De fäster sig snabbt vid människor så de behöver någon som förälskar sig handlöst i dem. Deras kärlek är intensiv och deras partner behöver också vara en person med starka känslor.

LEJONET

lejonet

Lejonet är kanske det enda tecknet där deras partner måste dela de flesta av deras intressen för att de ska kunna ha ett sunt förhållande.

För att de ska tillbringa mycket tid med sin partner så måste relationen innehålla mycket äventyr och nöje.

De är inte lyckliga om de känner att de slösar tid på att göra någonting de inte tycker om.

Även om de behöver lite egentid för sina egna aktiviteter kommer gemensamma intressen med partnern att skapa en solid grund att utveckla ett starkt förhållande på.

De behöver ha en partner som är äventyrslysten och lite av en utmaning. En tråkig person är inte ett alternativ för Lejonet. Het och intressant ska man vara tillsammans med dem.

JUNGFRUN

jungfrun

Jungfrun behöver en partner de kan diskutera planer och ideér med. För dem innebär ett sunt förhållande att de kan öppna sig för personen de älskar.

De brukar vanligtvis dölja sin mjuka sida, och de måste ha fullt förtroende för personen de älskar för att kunna visa den sidan av sig själva. En Jungfrun leker inte, även om de gillar att flirta.

De känner sig inte bekväma om deras partner inte befinner sig på samma intellektuella nivå som dem.

För att släppa alla hämningar behöver de någon som visar sig vara den mest förtroendeingivande person någonsin – en tålmodig person som inte sviker dem, oavsett vad.

VÅGEN

vagen

Vågen behöver en person som är rak och ärlig. De kan inte ha ett sunt förhållande med någon de inte kan prata med om djupa, viktiga saker i livet.

Att kunna dela sina åsikter om världen med sin partner är otroligt viktigt för dem. De kan vara extremt känslosamma men de är också mycket duktiga på att dölja sina känslor.

De föredrar att vara tillsammans med någon som visar dem hur de ska öppna sig och slappna av lite.

Deras största problem för att kunna njuta av livet är deras praktiska sida som stoppar dem från att leva livet fullt ut.

Att uppskatta dem, aldrig ljuga för dem och uppmuntra dem är säkerligen någonting som kan skapa ett sunt förhållande de kan växa i.

SKORPIONEN

skorpionen

Innebörden av ett sunt förhållande är ganska vagt för en Skorpionen. De är lite mystiska och hemlighetsfulla och det kan vara riktigt svårt att komma dem inpå livet och lära känna dem.

Om du får chansen att lära känna dem bättre borde du veta att de vill ha en djupare relation med dig.

En kär Skorpion är en kraft att räkna med: de vet vad de vill ha och hur de ska få det.

Ett sunt förhållande för en Skorpion innebär en intim, fysisk, känslosam erfarenhet där båda parter är ärliga mot sig själva och mot varandra.

Försök aldrig vilseleda dem eller ljuga för dem då det mycket troligt kommer att förstöra allt ni byggt upp tillsammans.

SKYTTEN

skytten

Vad en Skytten uppskattar mest är sin frihet och därför har de svårt att överhuvud taget engagera sig i någon.

Att bygga ett sunt förhållande är omöjligt om Skytten redan försöker ta sig ut.

De måste ha ett förhållande där de har stort utrymme och kan få tid till sig själva och sina aktiviteter.

En öppensinnad person som både kan följa dem och utmana dem är någon som de kan skapa ett sunt förhållande med.

De behöver ha roligt, äventyr och glädje i livet för att kunna vara sig själva.

STENBOCKEN

stenbocken

En Stenbocken vill ha en person som tar befälet och tar första steget. De kan vara mycket försiktiga i att visa sina känslor.

Den bidragande orsaken till att Stenbocken börjar känna att det är relationen är på riktigt och att den är sund är när man låter dem veta att förhållandet har en framtid.

De måste veta att deras ansträngningar lönar sig. De brukar inte engagera sig med själ och hjärta i någonting som inte har en framtid.

För att ett sunt förhållande med Stenbocken ska hålla behöver du vara en stark, pålitlig och lojal person.

VATTUMANNEN

vattumannen

Det finns vissa saker som Vattumannen behöver för att ha ett sunt förhållande. De behöver någon som respekterar deras självständighet och lediga tid.

Deras partner behöver också ha någon som är mån om hur de tänker och respekterar deras åsikter.

De är mycket osjälviska och för att vara lyckliga med sin partner behöver den personen uppmuntra och hjälpa dem att hjälpa andra.

Det är svårt för dem att stadga sig, men när de hittar den rätta så innebär det evig kärlek tillgivenhet när det gäller dem.

Vad de njuter av mest är en partner som påminner dem om att ta lite tid för sig själva eller kanske till och med någon som tar hand om dem, för omväxlings skull.

FISKARNA

fiskarna

Romantik! Fiskarna vill ha romantik över allt annat. Intimt och känslomässigt förhållande är någonting för dem.

Deras sunda förhållande innebär ett djupare band som inte kan brytas så lätt. De älskar att kunna ta hand om sin partner och vill även själva bli omhändertagna.

De kan vara lite possessiva så du måste visa dem att du bara har ögon för dem och ingen annan för att de ska känna sig trygga.

De kan må bra av att hitta någon som får ner dem på jorden eftersom de, för det mesta, brukar sväva i det blå.

Om deras älskade respekterar dem och är vänlig känner de sig bekväma och rotar sig så nära sin partner som möjligt.

Hur Det Känns Att Ha Ett Sunt Förhållande Med Varje Enskilt Stjärntecken