Skip to Content

6 Icke-sexuella Fysiska Attribut Som Män Finner Mest Attraktiva Hos Kvinnor

6 Icke-sexuella Fysiska Attribut Som Män Finner Mest Attraktiva Hos Kvinnor

Sexighet är i de flesta fall en universell sak, speciellt för män.

Du behöver inte vara ett geni för att ta reda på vad män tycker är mest attraktivt hos kvinnor, men finns det något förutom stora bröst, breda höfter och en fin bakdel?

Du skulle inte tro det, men det finns gott om icke-sexuella attribut som gör en kvinna otroligt sexig. Här är 6 av dessa attribut:

1. Ögon

kvinnas blå ögon

Det är allmänt känt att ögonen avslöjar mycket om en person. Ögon är definitivt den mest attraktiva ansiktsdelen som män går för hos kvinnor.

Oavsett om det är formen, färgen eller det sätt du ser på dem, så blir män galna av vackra ögon och det är det första som de lägger märke till på kvinnans ansikte.

2. Leendet

kvinna i blå klänning sitter och ler

Den näst viktigaste ansiktsdelen är kvinnans leende. Ingen gillar negativa människor, och om du inte ler tillräckligt, ger du intrycket av att du inte är en positiv person.

Visa upp dina pärlvita tänder, lägg till lite rött läppstift och han kommer definitivt att bli galen när han ser dig.

3. Håret

kvinna som håller håret

Även om de inte nödvändigtvis lägger märke till när du bytte din frisyr så älskar de definitivt långt, glänsande och tjockt hår.

Att leka med ditt hår när du tittar på honom kan göra en drastisk förändring i hans attraktion för dig.

Varje kille har sin egen preferens när det kommer till hårfärg så att du kan inte generalisera om det, men en sak är säkert – män blir tända när de ser en kvinna med vackert hår.

4. Rösten

närbild foto av kvinnatänder

Många män är överens om att de kan gå igång bara genom att höra en kvinnas röst, särskilt en långt upp i diskanten.

Studier har visat att män associerar en hög röst med ungdom och en liten, feminin kropp, vilket killar tycker om.

5. Längden

lång kvinna i svarta jeans

En sexig kropp kan inte vara perfekt utan att vara lång, med ben som är proportionella i längden till sin höjd.

Längre kvinnor är klassificerade som mer attraktiva, men det kan vara ett dubbeleggat svärd, för en man, som på grund av sin naturliga instinkt att vara den dominerande i ett förhållande, kan finna en tjej som är längre eller till och med samma längd som han är, lite skrämmande.

6. Övergripande hållning

vacker kvinna med svart hår

Hålling och hur kvinnor tar hand om sitt yttre är viktigt. Det är så att om du bär dig med självförtroende och mycket självkänsla, kommer män att gilla det mycket.

Detta inkluderar också hur en kvinna går och inte bara sättet att gå på men hur hon går in i ett rum och på ett eller annat sätt fångar hans uppmärksamhet.

Det handlar om den vibration hon avger, och som även om han inte ser henne, kan få en kille att ändå känna hennes närvaro. Med omvård om dig själv visar du att du är frisk och självmedveten. 

6 Icke-sexuella fysiska attribut som män finner mest attraktiva hos kvinnor