Skip to Content

Hur Du Vet Om Han Är Otrogen Och Varför, Baserat På Hans Stjärntecken

Hur Du Vet Om Han Är Otrogen Och Varför, Baserat På Hans Stjärntecken

Väduren

vaduren

Väduren är spontana och oförutsägbara. Om din Vädur inte längre vill ha en snabbis eller oplanerad sex, då har du alla gånger rätt till att tvivla på hans trohet. Det är nästintill omöjligt att tro att en man i Vädurens tecken inte vill utnyttja en spontan situation.

Om detta börjar ske mer regelbundet så får han sig garanterat någonting vid sidan om. Grubbla inte mer över saken!

Varför är han otrogen?

Vädurenkillar behöver spänning både i sina liv och sina förhållanden.

Om du inte längre är så spännande och redo, så kommer han garanterat att lämna dig och söka spänning någon annan stans. Det är den största orsaken till att de är otrogna.

Oxen

oxen

Du kommer att veta att han har något fuffens på gång så fort han försöker övertyga dig om motsatsen.

Om han börjar med ursäkter för sådant som du inte ens har frågat honom om, då döljer han någonting – troligtvis en annan kvinna.

Män i Oxens tecken hör vanligtvis inte till den otrogna typen men de överraskar ibland, trots att de i princip är goda människor.

Varför är han otrogen?

Män i Oxens tecken är otroligt lojala men de är också extremt sensuella varelser.

Det kan hända att de lurats in i en affär för spänningens skull och möjligheten att få uppleva någonting nytt. Slutligen bör man också nämna att partnerns brist på lojalitet är en bidragande orsak till deras otrohet.

Tvillingarna

tvillingarna

Tvillingarna är paranoida när det gäller deras mobiler. Om de har någon vid sidan om försök bara att ta deras telefon och deras reaktion kommer att bekräfta dina misstankar.

Du behöver inte ens ha för avsikt att snoka i deras meddelanden. Varför inte testa och fråga dem?

Han kommer inte att ge dig mobilen när du först frågar om den. Han kommer att komma tillbaka vid ett senare tillfälle, när han raderat alla meddelanden så att han kan vara säker när någon annan använder den.

Meddelanden kommer att ha raderats och samtalslistan kommer att vara tömd på bevis.

Varför är han otrogen?

Om en man i Tvilligarnas tecken är otrogen är hans otrohet mer grundad på känslor än det fysiska.

De är mycket intelligenta människor som kräver intellektuella utmaningar. Det är en av de vanligaste orsakerna till att Tvillingarna är otrogna.

För att undvika otrohet ska du engagera dig mer i samtalen med din partner och visa intresse i det han gillar.

Kräftan

kraftan

Kräftan är inte den otrogna typen, men det betyder inte att de inte är otrogna över huvud taget.

Kräftan är nästan alltid känslomässig, vilket betyder att när de inte är känslosomässigt engagerade så är risken stor att de är otrogna.

En affär är någonting en Kräftan är ganska rädd för. Han är ganska spänd och mycket nervös om han bryter kärlekslöftet. Att visa sin känslomässiga sida är inga problem och så länge han pratar om sina känslor har du ingenting att oroa dig för.

Varför är han otrogen?

Den största orsaken till att de flesta människor är otrogna är att de har mycket lågt självförtroende. Så de letar efter bekräftelse på annat håll.

Vanligtvis så finner de en romantisk partner och smusslandet med den personen får dem att känna sig värdefulla och viktiga. För att undvika att han är otrogen ska du se till att visa hur mycket du bryr dig om honom.

Lejonet

lejonet

En man i Lejonets tecken är ganska smart när det gäller otrohet, men å andra sidan kommer täckmanteln för dessa “äventyr” att rämna för eller senare. Oavsett vilket, om du misstänker att din kille har en affär ska du bara lukta på honom när han kommer hem.

Nej, han kommer inte att ha en annan kvinnas doft över sig, han är inte så dum. Istället kommer han att vara dränkt i cologne för att dölja sin otrohet.

Varför är han otrogen?

För Lejonet handlar allt om äventyr. Om han saknar spänningen i förhållandet behöver du inte fundera två gånger om han kommer eller inte kommer att leta efter något annat.

Lejon är mycket sexuella varelser, så att slänga in lite spänning och lek i sovrummet kommer definitivt att fascinera honom och hålla intresset vid liv.

Jungfrun

jungfrun

Män i Jungfruns tecken är vana vid att ha ett lugnt och fint förhållande utan alltför mycket störande moment och känslomässiga utbrott. Om osäkerheten i förhållandet börjar gro är det mer troligt att han ger upp än kämpar för förhållandet.

Där ser du, det är en alldeles förträfflig ursäkt för att påbörja en affär. För att undvika detta, försök göra någonting trevligt för honom. Killar i Jungfruns tecken gillar att skämmas bort.

Varför är han otrogen?

Det är enkelt. En man i Jungfruns tecken kommer att vara otrogen eftersom han vill ha mer uppmärksamhet.

Om du är tillsammans med en Jungfru måste du anstränga dig dubbelt så mycket i att behålla honom. De är absolut inte enkla att ha att göra med.

Vågen

vagen

Killar i Vågen stjärntecken gillar att umgås med vänner och familj. Den enda gången du någonsin kommer att misstänka otrohet är om han helt plötsligt börjar umgås med människor du inte känner. Det är mycket osannolikt att en Vågenkille gör det.

Kruxet är att han umgås mer med andra människor och troligtvis är han otrogen med en person som tillhör det gänget.

En Vågenkille skulle aldrig bekanta dig med människor han inte vill att du ska träffa så du kommer inte att få reda på någonting av en slump.

Varför är han otrogen?

Vågar är vanligtvis inte den otrogna typen. De är mycket lojala och engagerade.

Om en Vågenkille gör en avstickare och är otrogen så är det för att han troligtvis rycktes med. Vågar gillar att flirta och träffa nya människor.

Den enda orsaken till att han är otrogen är om han skulle ta flirtandet ett steg längre än han borde.

Skorpionen

skorpionen

Mycket lik killar i Vågens tecken är killar i Skorpionens stjärntecken också mycket lojala.

De är otrogna i mycket extrema fall. För att vara förberedd så finns det några tecken du bör vara uppmärksam på som kan förbereda dig om din man är på gång med någonting han inte borde.

Om han helt plötsligt ändrar alla sina lösenord på sociala medier och om han döljer sin mobil från dig, då har du någonting att vara misstänksam över.

Varför är han otrogen?

Skorpioner är människor som mestadels är missförstådda. Människor har en tendens till att tro att de är den otrogna typen när de i själva verket är raka motsatsen.

Den främsta orsaken till att en Skorpion är otrogen är troligtvis du. Det är du som gör någonting fel eller beter dig felaktigt.

Försökt att ändra på ditt beteende så kommer saker och ting att förändras till det bättre.

Skytten

skytten

En kille i Skyttens tecken kommer inte att gå som katten kring het gröt om han inte vill vara tilsammans med dig längre.

Om han funnit någon som är mer attraktiv än dig kommer han definitivt att berätta det för dig, utan någon vidare eftertanke.

Kanske kommer han inte att säga det han vill med en gång men han kommer garanterat att ge dig några hintar, typ frågor om ert förhållande och leda in samtalet på “uppbrott”..

Varför är han otrogen?

Det är nästan omöjligt att försöka kontrollera en Skytten. Du kommer troligtvis aldrig att lugna ner hans passionerade personlighet.

Han är van att dra vidare och söka nya äventyr. Sorgligt nog så står inte engagemang på kartan.

Stenbocken

stenbocken

Det finns en sak som stämmer med Stenbockar när de gjort någonting fel. Vanligtvis är det inte ovanligt att de uppmärksammar dig när det finns orsak till det.

Men, om Stenbocken börjar köpa saker till dig helt plötsligt, utan anledning, då har du fått problem på halsen.

Om han ger dig romantiska presenter utan anledning så är det någonting mycket skumt.

Där har du en orsak till att vara otroligt misstänksam på att han garanterat är otrogen mot dig.

Varför är han otrogen?

Stenbockar är mycket traditionsbundna så att vara otrogna är nästan aldrig ett alternativ.

Om inte…du behandlar dem respektlöst. Det är enda orsaken till att de någonsin skulle komma på tanken att söka lojalitet och kärlek på annat håll.

Vattumannen

vattumannen

Vattumännen är kända för sin ärlighet. Så om de har en affär kommer det garanterat att berätta det för dig, förr eller senare.

Du behöver inte vara orolig för att de skulle ljuga, åtminstone inte efter en tid.

Å andra sidan, kanske du upptäcker deras otrohet på sättet hur de beter sig i närheten av dig.

Om de upprepade gånger nämner en person på ett negativt sätt borde du sätta igång din “otrohetsradar”. De har definitivt någonting på gång som inte är bra.

Varför är han otrogen?

Vanligtvis har Vattumännen inte mycket till övers för otrohet. Troligtvis handlar det mer om att de försummat sin partner på grund av att de fastnat i nya intellektuella ideer och helt ignorerar personen de är tillsammans med.

Även om detta vanligtvis är fallet, händer det ibland att man måste skylla på Vattumannen för otroheten eftersom de helt enkelt är oförutsägbara.

Fiskarna

fiskarna

Män i Fiskarnas tecken lever vanligtvis i sin egen lilla värld.

De är inte så måna om sitt utseende eller hur andra människor uppfattar dem. Du måste ha förstått på din man och hans beteende.

Men de har en annan sida när de börjar bete sig som att de gjort någonting fel (det har de också gjort).

Din vanligtvis “ovårdade” man börjar helt plötsligt göra sig i ordning. Ingenting skulle vara misstänksamt om han bara började bry sig lite mer om sitt utseende men att göra en komplett make-over helt plöstsligt då är det någonting som är fel uppåt väggarna.

Varför är han otrogen?

Män i Fiskarnas tecken vill ha magi. Det vill inte ha någonting alldagligt, bara drömmar och speciella saker.

Det är svårt att vara tillsammans med sådana personligheter och inte bli tokig på köpet.

Men, en sak är säkert – om du inte vill att han ska vara otrogen, ge honom lite mer uppmärksamhet och kärlek.

Hur Du Vet Om Han Är Otrogen Och Varför, Baserat På Hans Stjärntecken