Skip to Content

Han Skulle Dö För Att Höra Dig Säga Detta, Baserat På Hans Stjärntecken

Han Skulle Dö För Att Höra Dig Säga Detta, Baserat På Hans Stjärntecken

1. Väduren

Väduren horoskop

“Jag tror att du har rätt!”

Aries skulle kunna dö för att höra dig respektera hans åsikt. Det här stjärntecknet är en person som vet sitt värde och de kommer överens med en partner som kan se hur fantastiska de är som personer.

Om du säger att de tänker logiskt och att de är snabba på att hitta lösningar, kommer de att älska dig mer än de älskat någon tidigare.

De är helt okej om du väljer att göra som du vill, men de skulle vara glada om du har deras åsikt i beaktande.

2. Oxen

Oxen horoskop

“Jag behöver dig mer än någonting annat.”

Det här stjärntecknet tycker om när deras partner förlitar sig på dem. Om du befinner dig i ett romantiskt förhållande med en Oxen, ska du vara förberedd på att de alltid vill ha allting under kontroll.

Om du låter dem ta alla viktiga beslut, kommer de att älska dig och de kommer aldrig att ha några problem med att erkänna hur mycket det betyder för dem.

Det som är bra är att de vet sina gränser och de kommer aldrig att låta dig göra någonting du inte känner dig bekväm med.

3. Tvillingarna

Tvillingarna horoskop

“Låt oss pröva någonting nytt!”

Tvillingarna gillar när du gör någonting roligt som får dem att skratta så att de får kramp i magen av allt skratt. De är proaktiva och vill att även deras partner ska vara sådan.

Om du har sinne för humor och om du är redo för nya äventyr, kommer du att ta en Tvillingarna med storm.

De gillar glada och öppensinnade människor som de själva, så har du dessa egenskaper, kommer du inte att ha några problem med att erövra en söt Tvillingarna!

4. Kräftan

Kräftan horoskop

“Jag vill känna mig nära dig.”

Kräftan är känsliga och känslomässiga och de söker alltid efter en partner som förstår sig på dem. Om du låter dem veta att du vill lära känna dem på djupet, får du dem på fall.

Om de hittar någon som delar deras syn på livet, kommer de att göra allt för den personen. Så om du kan ägna dig åt en person, helt och hållet, och bygga ett kärleksbo med dem, är Kräftan verkligen det rätta valet.

5. Lejonet

Lejonet horoskop

“Du är den bäste mannen jag någonsin haft!”

Det borde inte komma som någon överraskning om djungelns konung önskar att du säger något sådant här till honom. Han behöver få veta att han är den enda du behöver och vill ha.

Det är endast på det sättet han kommer att vara nöjd med att dela sitt liv med dig. Om du låter honom veta att han är den bäste av de bästa, boostar du hans ego och han kommer att vara överförtjust.

Han kommer att vara lyrisk över att ha någon som erkänner att han är perfekt.

6. Jungfrun

Jungfrun horoskop

“Du är en vilde i sängen!”

Jungfrun gillar verkligen när du berättar att de är otroligt bra i sängen. Om du låter din man veta att han kan tillfredställa alla dina behov i sängen, blir han otroligt stolt över sig själv.

Och när han är stolt över sig själv är han på gott humör, vilket i sin tur leder dig till nästa orgasm. Lita på mig, när du låter en man veta att han är bra på någonting, kommer han att vara superb, även om han inte varit det tidigare.

7. Vågen

Vågen horoskop

“Jag finns här för dig.”

Om du berättar för en Vågen att du alltid kommer att finnas till hands för honom, kommer hans hjärta att smälta.

Han kommer att vara överförtjust över att ha någon som dig i sitt liv och han kommer att offra saker och ting för att göra dig lycklig och glad.

Han vet hur svårt det är att hitta någon som stöttar honom och han kommer alltid att göra det där “lilla extra” för att du ska veta hur mycket han älskar dig. Riktiga sötnosar, eller hur?

8. Skorpionen

Skorpionen horoskop

“Du pushar mig till att göra mitt bästa!”

Den här mannen gillar kvinnor som kan ta vara på sig själva. Han tycker om kvinnor som aldrig ger upp och som kämpar för att komma dit de vill.

Så, om du berättar att han hjälpt dig att bli så bra person du någonsin kan bli, kommer han att vara överlycklig.

Han kommer att veta, att genom att han stöttat dig, har du uppnått dina mål. Och det är någonting som han kommer att vara stolt över, speciellt inför dina vänner.

Han kommer att beskriva dig som en kvinna som är perfekt ut i fingerspetsarna och du kommer inte ens behöva återgälda honom på samma sätt. Det är bara någonting som gör honom lycklig.

9. Skytten

Skytten horoskop

“Gå ut med vännerna.”

Det här är någonting som en Skytten definitivt gärna vill höra. Om du låter honom veta att du är okej med att han går ut med sina vänner, även om det betyder att du måste stanna hemma ensam, kommer han att vara överlycklig.

Han kommer att älska dig och vara omtänksam och berätta för alla och envar vilken fantastisk flickvän han har. Han behöver bara veta att vissa saker inte kommer att förändras när ni blir tillsammans på allvar.

Om han vet det, skänker han dig sitt hjärta.

10. Stenbocken

Stenbocken horoskop

“Låt oss planera något kul!”

Det här är något varje Stenbocken vill höra av sin partner. Om du låter honom veta att du planerar något roligt, något äventyrligt, kommer han att älska dig mer än han redan gör.

Så, om du vill visa din man att du är villig att pröva något nytt och roligt tillsammans med honom, kommer han bara att ha ögon för dig. Han kommer inte att behöva en bättre kvinna eftersom han redan har den bästa!

11. Vattumannen

Vattumannen horoskop

“Jag är din, helt och hållet!”

Om du säger något sådant här till din partner, kommer han att dyrka dig. Detta är det viktigaste en kvinna kan säga till honom, så om du kan få honom på fall med att säga detta, kommer han alltid att älska dig.

På detta sättet vet han att han kan räkna med dig och att du bara vill ha honom. När du erkänner att han är den enda mannen du älskar, kommer han att ta ert förhållande till en helt ny nivå. Fråga mig inte hur, bara vänta och se!

12. Fiskarna

Fiskarna horoskop

“Jag tror på dig!”

Detta är det enda du behöver säga till din kille, född i Fiskarnas stjärntecken, för att fånga hans uppmärksamhet. Det här stjärntecknet är känt för att vara någon som älskar när någon har förtroende för honom och i hans förmåga att göra saker och ting rätt. Om du låter honom veta att du stöttar och tror på honom, kommer han att skänka dig sitt hjärta och inte ångra det en sekund!

Han Skulle Dö För Att Höra Dig Säga Detta, Baserat På Hans Stjärntecken