Skip to Content

Så Här Kommer Han Att Försöka Hålla Kvar Dig Utan Att Förbinda Sig, Baserat På Hans Stjärntecken

Så Här Kommer Han Att Försöka Hålla Kvar Dig Utan Att Förbinda Sig, Baserat På Hans Stjärntecken

Du vet den där typen av kille som vägrar etikettera ert förhållande men inte vill lämna dig ifred heller? Den typen som inte vill göra saker officiella men också vägrar ge upp dig helt?

Den typ av kille som försöker sitt bästa för att hålla kvar dig utan att förbinda sig? Nåväl, det här är precis hur han gör det enligt hans stjärntecken.

Väduren

väduren horoskop

Hur en Vädur kommer att hålla dig vid sin sida, utan att någonsin ge dig några riktiga löften, är att se till att du aldrig glömmer honom.

I det ögonblick då han börjar märka att han försvinner från ditt minne så kommer han att vara där för att skicka dig något som påminner dig om er två och för att återföra obehag i ditt liv.

Oxen

oxen horoskop

En Oxe är en typ av kille som när du först träffar honom verkar för bra för att vara sant. Han kommer alltid att vara charmig och se till att ta hand om alla dina behov och önskningar medan du är i närheten av honom.

Men så snart ni skiljs åt så börjar han agera som om han aldrig träffade dig.

Tvillingarna

tvillingarna horoskop

Om din kille är en Tvilling så måste du vara försiktig med friendzonen som han kommer att försöka hårt med att dra dig in i.

Den här mannen kommer att fungera som din BFF trots att du vet att du vill ha mer och är intresserad av honom romantiskt.

Kräftan

kräftan horoskop

En Kräfta spelar alltid på känslighet och sårbarhet. Varje gång du försöker gå ifrån honom, eftersom du har fått nog av att han inte binda sig, utgör han ett problem som bara du kan lösa.

Den här mannen får dig att tro att han inte kunde göra det utan dig och räknar med detta som din svaga punkt.

Lejonet

lejonet horoskop

I motsats till Kräftan så kommer Lejon att göra exakt tvärtom – han kommer att se till att du tror att du behöver honom. Den här killen kommer att stå till din tjänst och göra små ärenden åt dig och agera som att han är mannen i huset.

Men, så fort ni börjar prata om engagemang så fegar han ut. Tänk på att han inte kommer att ringa dig först.

Istället väntar han tålmodigt på att du själv inser att du är beroende av honom. Så snart du ber om hans hjälp kommer han att vara där för att hjälpa dig och dra dig tillbaka i hans krets av manipulation.

Jungfrun

jungfrun horoskop

En Jungfru är vanligtvis inte ett av stjärntecknen som flyr från förbindelse. Men när han gör det vet du aldrig var du står med den här killen.

Han berättar inte för er att ni två inte är officiella men han kommer att göra allt för att du ska uppfatta det själv.

Vågen

Vågen horoskop

Saken med den mannen är att han kommer att kalla dig för hans officiella flickvän men han kommer aldrig att behandla dig på det sättet. En kille som är Våg förbinder sig bara i teorin men hans handlingar kommer sällan att leva upp till hans ord.

Även om han ger dig titeln så kommer du aldrig att känna dig som hans verkliga partner.

Skorpionen

skorpionen horoskop

När en skorpion inte vill förbinda sig så förvandlar han förhållandet till enbart sexuellt. Innan du vet ordet av det så blir du den här killens flinga.

Det värsta är att du vägrar erkänna för dig själv att han bara använder dig för sex, trots att du vet att det är sanningen. Istället fortsätter du att hoppas på att han kommer börja älska dig.

Skytten

skytten horoskop

En Skytt håller dig nära sig genom att öppna upp sig för dig. Han får dig att tro att han är känslomässigt otillgänglig och att du är den enda tjejen som han kan visa sitt sanna jag för.

Naturligtvis behöver han tid för att övervinna hans trasighet och vem är bättre att hjälpa honom än du?

Stenbocken

stenbocken horoskop

När det gäller Stenbockar så är de mycket öppna om deras förhållande status. Faktum är att den här killen inte ens försöker lura dig att du är den enda tjejen i hans liv.

Men han övertygar dig om att du är speciell – den enda han bryr sig om och den som sticker ut från alla andra kvinnor som omger honom.

Vattumannen

vattumannen horoskop

Sättet som en Vattuman håller dig kvar på, utan att vilja begå, är genom blandade signaler. Du slösar så mycket av din tid på att försöka komma till botten med den här killen att du till slut blir mer kär än någonsin.

Och det värsta är att du inte kan skylla på honom eftersom låt oss inse det, han har inte gjort något konkret för dig att dra dig in.

Fiskarna

fiskarna horoskop

En Fisk kommer att försöka hålla kvar dig i sitt liv med stora romantiska gester.

Varje gång du ber den här killen dra åt helvete för att han inte ger dig den plats som du förtjänar i hans liv så dyker han upp med blommor, skriver en dikt till dig eller göra något extraordinärt bara så att du glömmer dina krav och tar tillbaka honom.

Så Här Kommer Han Att Försöka Hålla Kvar Dig Utan Att Förbinda Sig, Baserat På Hans Stjärntecken