Skip to Content

Flickvänner Rangordnade Från Värst Till Bäst (Enligt Deras Stjärntecken)

Flickvänner Rangordnade Från Värst Till Bäst (Enligt Deras Stjärntecken)

12. Jungfrun

jungfrun

Kvinnor födda under detta tecken är väldigt pryda och ordningsamma i allt dom gör så de försöker göra sitt förhållande så perfekt som möjligt. Detta gör deras partner galen.

De kommer att diktera sin partners klädstil och kräva att dom är så välskötta som möjligt i deras närhet. Någon som inte delar den uppfattningen kommer inte kunna komma överens med jungfrun.

Hennes största minus är osäkerheten. I strävan efter perfektion blir hon sin egen värsta kritiker. Ingenting är tillräckligt i hennes ögon.

Det tankesättet har påverkat hennes självkänsla och hon söker efter ständig bekräftelse av sin partner, vilket kan bli överväldigande med tiden.

På grund av detta är jungfrun ofta svartsjuk. De vill veta varenda detalj om sin partner varje sekund de inte är tillsammans, och det är inte riktigt vad som håller ihop två personer.

11. Skorpionen

skorpionen

För att kunna dejta en skorpion måste du verkligen lära känna dom på ett djupare plan. Deras kalla yttre döljer ett varmt hjärta, och till en början kan de verka lite skrämmande.

Det ligger i deras natur att försöka kontrollera allt, inklusive deras förhållande. De är medvetna om att det är en av deras största brister, men de kan inte hejda sig vid vissa tillfällen.

De har satt ribban högt och sänker inte sina standarder när de väljer en partner att ha ett förhållande med.

En man måste anstränga sig mer för att vara med en skorpion eftersom skorpionen inte accepterar någonting medelmåttigt.

De är brutalt ärliga, vilket både är en välsignelse och förbannelse. Alla kan inte hantera brutal ärlighet.

Därför behöver skorpionen någon tuff som är öppen för ärlighet, hur hård den än är.

10. Väduren

Väduren

Tålamod är ingenting väduren är bekant med. Hon vill ha allt och hon vill ha det nu och hon har ingen tid att slösa. Det är därför hennes förhållanden utvecklas i snabb takt.

Hon gillar att känna att hon har kontrollen och att hon alltid har sista ordet. Hon är väldigt dominant och behöver någon som är hennes motsats för att kunna upprätthålla förhållandet.

9. Oxen

oxen

Kvinnor födda under detta tecken är ett riktigt exempel på starka och självsäkra kvinnor, ända till den gränsen att hon nästan aldrig vänder sig till en man för att få hjälp eller någonting annat. Därför känner sig män ofta värdelösa i deras närhet.

Oxen föredrar att bygga upp relationer försiktigt och rusar inte in i något. De uppskattar inte män som tar dom för givet eller försöker leka med dom – de blir överstrukna med en gång.

Hon behöver en man som hör av sig till henne först och som faktiskt anstränger sig för att vara med henne.

Hon besvarar ansträngning med ansträngning, och kyla med kyla. Hon springer inte efter någon.

Hon har ett stort hjärta men följer alltid sin hjärna och intuition. Därför kan ingen leka runt med henne.

8. Kräftan

Kräftan

Kräftan är ett av de mest känsliga stjärntecken. Hon har ett enormt varmt hjärta som alltid sätter andra i första hand. Hon döljer inte sina känslor och gör allting tydligt.

Hon går alltid in helhjärtat. Hon kommer att göra sitt bästa för någon hon bryr sig om och göra allt som krävs för att den ska känna sig älskad.

Det dåliga är att hon kan överdriva i allt det här och tappa bort sig själv i kärleken för någon annan.

Genom att göra det sjunker hennes självförtroende och hon blir beroende av personen hon är med.

Hon är så rädd för att förlora sin partner att hon kväver den med överdriven kärlek och ibland även svartsjuka.

Kräftan kan vara den bästa och den sämsta flickvännen någonsin beroende på hennes förmåga att kontrollera sina känslor.

7. Lejonet

lejonet

Hon utstrålar självförtroende. Hon letar efter någon som har en lika stark personlighet som hon själv, annars kan de två inte fungera ihop.

Hon gillar inte att få saker servade på ett silverfat, så hon har inga problem med att jaga eller att själv blir jagad. Problemet är att hon ständigt väljer fel män.

Players som är självsäkra och charmiga är hennes första val. Hon kommer tro att hon kan hantera deras spel eller vända på det så hon har kontrollen. Men det fungerar aldrig.

Kvinnor födda under detta tecken är inte de sämsta flickvännerna, de är snarare rätt bra, men beslutsfattande är inte deras starka sida.

De väljer oftast män som föredrar vanligt dejtande framför seriösa förhållandet.

6. Vattumannen

Vattumannen

Vattumannen är en kombination av impulsivitet, intelligens och självständighet.

Hon värderar frihet högt och föredrar ett förhållande där hon är älskad på ett sätt som får henne att känna sig fri.

Hon avskyr när det är tråkigt och behöver en partner som är dynamisk och energisk. Hon måste känna sig tillfredsställd i förhållandet och behöver någon som matchar hennes intelligens.

Hon tänker väldigt mycket och lägger märke till sådant som ingen annan skulle märka på henne eller på någon annan.

Därför kommer hennes partner känna att den inte kan leva upp till hennes förväntningar, medan hon har samma problem med sig själv. Hon tror ständigt att hon kan göra mer och uppnå mer.

Hon behöver en partner som kommer att stå vid hennes sida och lyfta hennes självsäkerhet tills hon förstår att hon räcker till och behöver jobba på sitt självförtroende.

5. Tvillingarna

tvillingarna

Tvillingarna har två sidor – en som är ljus och utåtriktad, och en annan som är tillbakadragen och mörk.

Hon kommer alltid att lägga större vikt på den ljusa sidan när hon är i ett förhållande men hon kommer att vara med mannen som även omfamnar hennes mörker.

På grund av detta är hon den mest accepterande flickvännen man kan ha. Hon är aldrig dömande och ser aldrig ned på sin partner; hon gör sitt bästa för att förstå och hjälpa till om det går.

Hon värderar lojalitet över allt annat, så den som sviker henne en gång kommer aldrig mer få en ny chans.

4. Stenbocken

stenbocken

Stenbocken är väldigt dominant, både i livet och i sina förhållanden. Hon ger alltid sitt bästa i ett förhållande och förväntar sig någon som kan göra detsamma.

Enligt henne är grunden till allt ömsesidighet. Hon behöver någon som visar kärlek utan en speciell anledning, ett öra som lyssnar, och stödet hon själv ger.

Får hon inte det så vill hon hellre inte ha någonting alls. Någonting mittemellan är ingenting för henne.

Vad som är anmärkningsvärt är att hon är lojal ända in i benmärgen och kommer alltid skydda de hon bryr sig om, även ifall de inte kan höra det.

3. Vågen

vågen

Vågen gillar balans. De gillar inte att gå till ytterligheter i ett förhållande. De gillar inte när saker förändras snabbt och de undviker konflikter till varje pris. Tyvärr är detta inte alltid bra.

De sopar problem under mattan istället för att lösa dom eller prata öppet om dom. De håller det inom sig tills det brister och då är det redan för sent.

De är charmiga och karismatiska, de gillar att umgås och inkluderar sin partner i den bättre delen av sitt liv. De hamnar ovilligt i rampljuset och det väcker ofta svartsjuka i deras partner.

De dumpar dock sin svartsjuka partner tidigt eftersom de inte gillar att känna sig kontrollerade. De behöver en partner som låter dom vara fria och sig själva.

De är söta, snälla, stöttande och kärleksfulla. De favoriserar sin partners välmående framför sitt eget, vilket inte alltid är bra för dom.

2. Skytten

skytten

Den enda rivalen skytten har är sig själv. Hon är sin värsta kritiker. Men för någon speciell kommer hon att vara raka motsatsen.

Hon kommer att heja på dom under varje steg på vägen och uppmana dom att tro på sig själva. Hon kommer att tänka på sin partner i första hand och lägga sina behov åt sidan, vilket inte är bra för henne.

Hon försöker alltid se saker från ett annat perspektiv och skyndar inte med att dra slutsatser, så konflikter i förhållandet kommer lösas tack vare henne.

Hon är väldigt passionerad, speciellt med de hon älskar. Tristess är ett ord som aldrig kan kopplas till skytten på något sätt.

1. Fiskarna

fiskarna

En kvinna född under detta tecken behöver någon som kommer ta första steget och anstränga sig lite extra för att nå hennes hjärta. De är ofta blyga och vill inte ha någon efter sig som jagar dom.

Åtminstone i början. De kommer att öppna upp och låta murarna falla så småningom. När det händer så kommer deras partner inse att de har hittat en äkta skatt.

Denna kvinna är både en bästa vän och den bästa älskaren och därmed den perfekta flickvännen. Hon är någon att lita på och att mysa med nätterna långa.

Hon skyddar hemligheter och är en klippa att luta sig mot för personen hon är med. Hon är stark och stödjande. Hon är någon att hålla hårt om. 

Flickvänner Rangordnade Från Värst Till Bäst (Enligt Deras Stjärntecken)