Skip to Content

Dessa Saker Har Stor Betydelse För Henne, Baserat På Hennes Stjärntecken

Dessa Saker Har Stor Betydelse För Henne, Baserat På Hennes Stjärntecken

1. Väduren 

Väduren

Hon begär inte mycket – hon vill gärna att du bara berättar hur mycket du älskar henne varje morgon när du vaknar, och att du hjälper henne med matlagning när hon inte hinner.

Hon är en kvinna som tycker att de små sakerna är av betydelse, så hon belönar dig med någonting när du minst anar det. Hon älskar känslan av att vara älskad och trygg.

2. Oxen 

Oxen

En kvinna född i detta tecken tycker om att du hjälper henne med hushållssysslorna. Hon njuter av att du ibland tar ledigt och tillbringar tiden i sängen med henne, ser på film och myser.

Hon mår dock bäst när hennes partner stöttar henne, oavsett vad hon gjort och om hon är skyldig till någonting eller inte.

3. Tvillingarna 

Tvillingarna

Hon tycker om när du gör saker för henne, öppnar dörren eller väljer restaurangen som ni ska äta middag på.

Hon älskar känslan av att inte behöva ta alla besluten i förhållandet och att hon kan förlita sig på dig när det behövs.

4. Kräftan

Kräftan

Den här kvinnan älskar känslan av att tillhöra dig. Så, om du vill göra henne lycklig, ge henne en extra bilnyckel eller ge henne en morgonrock som hon kan använda när hon sover över.

Visa henne att allt som är ditt också är hennes och att hon inte behöver fråga dig om någonting eftersom ni två delar allt.

5. Lejonet 

Lejonet

En kvinna i detta stjärntecken gillar att du ger henne komplimanger. Säg att hon är vacker utan makeup. Säg att hon klär sig fantastiskt och att du är stolt över att ha en sådan kvinna.

Ta några foton på henne när hon sover, rama in dem och ge dem till henne i födelsedagspresent. Lita på mig, hon kommer att smälta.

6. Jungfrun 

Jungfrun

Om du vill att hon ska känna sig speciell, påpeka hennes nya frisyr. Visa att du märker förändringarna i hennes utseende och att du gillar dem.

Var trevlig mot hennes familj och vänner och hon kommer att behandla dig som en kvinna aldrig någonsin behandlat dig tidigare.

7. Vågen

Vågen

För den här kvinnan handlar allt om känslor, se därför till att berätta för henne att du älskar henne och att du vill vara tillsammans med henne.

Gör småsaker som får henne lycklig, t. ex ge henne en kyss bakifrån eller kyss henne när hon sover.

Även om hon inte vet att du kysst henne i sängen vet du om att du har gjort någonting som betyder mycket för henne.

8. Skorpionen 

Skorpionen

Hon tycker om att bli behandlad som en prinsessa, vilket betyder en dans på en strand i solnedgången.

Det innebär också att gå långa promenader och att plocka blommor åt henne på vägen. Hon kräver inte att du ska ta ner månen för henne men hon vill verkligen vara din stjärna.

9. Skytten

Skytten

Hon gillar att du introducerar henne som din flickvän eller att du bjuder henne på middag hos dina föräldrar så att hon får lära känna dem.

Hon gillar att du kysser henne ömt och när du säger att det inte finns någonstans där du hellre vill vara än i hennes famn.

10. Stenbocken 

Stenbocken

Hon vill gärna få ett sms från dig på morgonen när hon vaknar. Hon tycker om när hon hör dig säga att du älskar henne framför dina vänner och när du retas med henne via sms.

Om du erbjuder dig att laga middag efter en jobbig arbetsdag så kommer hon anse dig vara guld värd!

11. Vattumannen 

Vattumannen

En tjej i detta tecken gillar små överraskningar. Om du vill tillfredsställa henne och göra henne lycklig, skriv på en lapp att du älskar henne och lägg den i hennes väska.

När hon går till jobbet och öppnar väskan får hon sig en liten trevlig överraskning.

12. Fiskarna 

Fiskarna

Du kan göra din kvinna lycklig om du bara lyssnar på vad hon har att säga. Lägg märke till detaljer och försök att ge henne det hon vill ha.

Hon tycker om när du delar din macka med henne, eller när ni cyklar i bergen. Hon älskar känslan av att du är hennes bästa vän lika mycket som du är hennes älskare.

Dessa Saker Har Stor Betydelse För Henne, Baserat På Hennes Stjärntecken