Skip to Content

Varning För Kvinnotjusare: 7 Tecken På Att Han Är En Player

Varning För Kvinnotjusare: 7 Tecken På Att Han Är En Player

Tyvärr är dejtingvärlden allt annat än normal och enkel.

Kvinnor träffar på alla sorters män, men players verkar dominera. En av de främsta anledningarna till det är att de alltid är mest högljudda och inte har någonting emot att stå i rampljuset.

Därför är din uppmärksamhet alltid på dom, och aldrig på någon tillbakadragen och blyg kille som kanske har bättre egenskaper.

Med alla dessa players där ute måste kvinnor lära sig att läsa mellan raderna så att de kan känna igen dom på en gång och undvika dom.

Och även ifall det är svårt att bedöma en mans karaktär och intentioner vid första anblicken, så finns det några tecken som hjälper dig att minska riskerna att gå igenom plågan av att dejta en kvinnotjusare.

1. Han skickar ofta meddelanden men ringer ytterst sällan.

man i kostym som kör sin bil

Sms är ett sätt för en player att hålla dig på en armlängds avstånd. Att ringa dig skulle vara mycket mer personligt. Genom att prata med någon kan du höra tonen i deras röst skifta.

Och under videosamtal kan du se deras ansiktsuttryck. Sms tar det ifrån dig.

En player svarar inte heller på sms med en gång. Han behöver tid att tänka på sitt nästa steg, han försöker skapa spänning eller så försöker han komma på någon dålig ursäkt.

2. Han ger för mycket för tidigt.

stilig man leende

Han påskyndar saker och ting. Han börjar prata om er framtid och era barns namn, och du kommer inse att du inte ens vet vad han heter i efternamn än.

Han kommer säga att han älskar dig redan efter några veckor.

Män brukar inte tala om för kvinnor att de älskar dom så tidigt om de verkligen menar det. Du kommer veta att det är tomma ord och att han kan säga det till vem som helst egentligen.

Hans planer inför framtiden och han sätt att visa kärlek på är förmodligen bara ett sätt att försöka få dig att lita på honom eller att få dig i säng.

3. Han har ögon för alla.

ung man som bär vinterkläder

Han spanar ständigt in andra tjejer. Han gör det så uppenbart att du skäms över att sitta eller stå bredvid honom.

Självklart får ni spana in andra män och kvinnor, det är normalt att lägga märke till andra människor och beundra deras skönhet. Men han gör det på ett sliskigt sätt.

Han försöker provocera fram någon form av svartsjuka eller bevisa sin manlighet.

Förutom att vara ett svin och få dig att må dålig så säger han dessutom öppet att han inte är där för någonting seriöst.

4. Han är omgiven av kvinnor.

snygg man i vit skjorta

Det verkar som att 80% av hans vänner på sociala medier är kvinnor. Varje gång du går ut med honom så träffar han bekanta kvinnor och han introducerar aldrig dig för dom.

Dom sneglar alltid på varandra och du känner att hela situationen är konstig.

Lyssna på din inre röst – om du känner att någonting är konstigt så är det förmodligen det.

5. Han har ett dåligt rykte.

allvarlig man utomhus vid solnedgången

Han är redan känd för att vara en kvinnotjusare. Han har en bra förklaring till varför han blir kallad för det, men alla players har det.

Om dina vänner ständigt varnar dig för honom så beror det inte på att de är avundsjuka.

Det betyder att de bryr sig om dig och att du borde reflektera över deras ord. Slösa inte din tid på någon som är opålitlig.

6. Du har aldrig träffat någon som är viktig för honom.

man använder sin telefon i bilen

Han undanhåller sitt privatliv för dig. Han har aldrig introducerat dig för sina nära vänner eller sina familjemedlemmar.

Han är även ointresserad av att träffa människor som står dig nära.

Om han inte anstränger sig för att göra dig till en del av sitt liv så betyder det att han inte planerar någonting seriöst med dig.

7. Allt han säger är vagt.

man i jacka som står i parken

Han ger dig aldrig tydliga svar. När ni planerar något så säger han alltid någonting i stil med ”vi får se”, ”kanske”, ”jag kan inte svara på det just nu.”.

Ni kan aldrig planera någonting fullt ut eftersom han aldrig kan bestämma något i förväg. Han har även en vana att avboka i sista sekund när du redan står klar.

Du kanske till och med ser på hans sociala medier att han är någon annanstans. Om du alltid råkar välja en player så är det dags att göra någonting åt det.

Varning För Kvinnotjusare_ 7 Tecken På Att Han Är En Player