Skip to Content

Därför Är Det Bäst Att Bli Kär I Personer Som Överanalyserar

Därför Är Det Bäst Att Bli Kär I Personer Som Överanalyserar

Du har förmodligen hört att det tar kål på förhållandet att överanalysera.

Du har hört att ett förhållande med någon som överanalyserar innebär ett liv där du ständigt får förklara dig själv och tänka på ditt tonläge för att din överanalyserande partner inte ska missuppfatta dig.

Den som sa detta till dig behöver en verklighetscheck.

Har du en partner som överanalyserar allt och som räknar ut slutresultatet för varje scenario så har du någon som är mer än kapabel till att älska och det kan komma att bli ditt bästa förhållande.

Det må låta konstigt, men tro mig. Det finns ett par saker du behöver veta om personer som överanalyserar.

Du kommer aldrig att känna dig oälskad med en person som överanalyserar. Dom vet hur det känns att inte vara tillräckligt bra för någon och dom vill inte få någon annan att känna så.

Om en överanalyserare älskar dig kan du skatta dig lycklig, då har du en partner som kommer att göra allt för att du ska vara lycklig.

sorglig kvinna i tåg

Det finns ingenting som är för jobbigt att göra enligt dom om dom verkligen älskar dig.

En överanalyserare kommer aldrig att släppa taget om dig. I och med att de analyserar varje situation så vet dom att det alltid finns en lösning och ett sätt att förbättra saker på.

Dom använder sin fantasi för att föreställa sig alla möjliga slutresultat och ser att ni båda kommer bli sårade om ni separerar och det vill de inte.

Dom vill känna sig säkra och älskade, och det är precis vad du får tillbaka.

Saken är den att överanalyserare bryr sig. Ibland alldeles för mycket. Men faktum är att dom bryr sig så mycket att dom inte kan sova om nätterna.

Din överanalyserande partner kan förmodligen inte sätta stopp för alla tankar som snurrar runt i huvudet just på grund av detta.

Det är den magin som gömmer sig bakom överanalyserarens leende.

En överanalyserare kommer att ge dig allt. Dom skäms inte för att göra det och det är något du bör värdera högt.

kvinna tittar bort

Dom ger allt dom har och allt dom är till personen de älskar, utan att hålla tillbaka. I deras ögon finns det inget negativt med det för att de vet att kärlek väntar bakom hörnet.

Jag är själv en överanalyserare och jag vet hur svårt andra har för att förstå oss.

Enligt dom är vi skrämmande på grund av det engagemang vi har för sådant som sker i våra liv och hur vi hanterar situationer.

Men dessa personer vet inte vilken kärlek som döljer sig bakom allt det.

Vi överanalyserar för att vi är rädda för att förlora någon och för att vi inte vill få den att känna sig otillräcklig. Tro mig, vi har känt så allt för många gånger.

En överanalyserare lägger märke till småsaker. Vi lägger märke till hur du säger vårt namn, hur du ler när du är obekväm, och hur du biter i läppen när du är nervös.

Vi ser allt eftersom vi älskar de små detaljerna i en personlighet mer än det som alla andra får se.

En överanalyserare kommer att be om ursäkt. Vi överväger inte ens detta då vi vet när vi gjort fel och vi vet hur vi kan göra rätt för oss.

upprörd kvinna

Vi vet hur viktigt det är att säga förlåt för att den andra personen ska må bättre och för att kunna ha ett fungerande förhållande. Allt detta handlar om att älska och att bry sig.

Överanalyserare är ingen börda, så var inte rädd för att älska dom. Ibland kan det bli stressigt, vi är raka på sak och djärva, men även fina. Vi håller inte tillbaka.

Framförallt inte i kärlek. När vi hittat kärleken i vårt liv och personen vi alltid drömt om så släpper vi inte taget.

Det finns inte ens chans att våra nära och kära känner sig ensamma, ledsna eller arga utan att vi åtminstone försöker få dom att må bättre.

Allt detta är anledningar till varför ditt bästa förhållande kommer att vara med en överanalyserare.

Låt dig inte distraheras av vår klängiga personlighet eller små utbrott av svartsjuka.

Du kommer att se att vi är mycket mer än så och du kommer att älska oss på ett sätt du aldrig trodde var möjligt.

Du kan bli upprörd av det sätt vi överväger allt du säger och gör på, men det är bara för att vi bryr oss. Jag lovar!

Därför Är Det Bäst Att Bli Kär I Personer Som Överanalyserar