Skip to Content

Om Du Vill Vara Tjejen Han Aldrig Glömmer, Dansa Inte Efter Hans Pipa

Om Du Vill Vara Tjejen Han Aldrig Glömmer, Dansa Inte Efter Hans Pipa

Dagens dejtinscen är ganska så rörig minst sagt. Den är full av players och deras manipulativa “het-på-gröten och kylig-som-is” spel. Naturligtvis ser de flesta kvinnor ingen annan utväg än att spela med.

Genom att göra det fastnar de i deras nät av halvdan kärlek som killarna skapat och som inte kommer att vara nog tillräckligt för att göra dem lyckliga.

Låt oss se om någon av dessa scenarion låter bekant. Du får ett sms och sedan väntar du lite med att svara tillbaka; du gör ditt bästa för att han ska bli avundsjuk; du ger honom uppmärksamhet och sedan avvaktar du och låtsas som att du inte bryr dig.

Som i ett nötskal har du fått honom att smaka på sin egen medicin. Och medan det fungerar en stund, ger den dig inte det resultat du så väl behöver, du är fortfarande bara en bricka i spelet.

Rätta mig om jag har fel, men du vill inte leva som en bricka i ett spel. Det är energislukande och tröttande att alltid vara på din vakt.

Du vill ha ett normalt och kärleksfullt förhållande. Du vill ha värme, respekt och ärlighet som du kan ge tillbaka. Du vill inte tänka i förväg och i förväg räkna varje steg du tar.

Du vill ha en kärlek som flödar, inte en som är full av hinder och bråte.

par tittar på varandra

Därför borde du inte dansa efter hans pipa.Du borde följa dina egna regler och göra din egen grej. Du behöver inte ge dig in i manipulationer och hjärnlekar och sänka dig till hans nivå!

Han borde resa sig till din nivå och behandla dig rätt eller lämna dig för gott.

Förändra inte den du är, var ärlig mot dig själv och sätt för guds skull upp några standarder.

Det enda sättet för hur du får den kärlek och respekt du förtjänar är genom att älska och respektera dig själv först och främst.

Att ha standarder betyder att du ska kräva det hela tiden. Det betyder att du inte befattar dig med någons usla beteende. Det innebär att du älskar dig själv tillräckligt för att lämna situationer som får dig att må dåligt eller gör dig olycklig.

Var personen som inte är rädd för att sluta sina ögon, förälska sig och hoppas på det bästa. Visst du kan falla för fel person och du kan lida.

Men du kan också fortsätta hålla balansen om kärleken är äkta. Du ska inte låtsas som att du inte bryr dig eller bete dig som en bitch för att få någon att tycka om dig.

ung kvinna som pratar medan mannen känner sig förolämpad

Var personen som värdigt vägrar att befinna sig i någonting halvdant. Om han vill ha någonting lättsamt, vanligt eller utan förbindelser, säg att det är okej för honom men att det inte fungerar för dig.

Önska honom lycka till och skicka iväg honom. Någon som kommer att ge sitt allt kommer att dyka upp, men du kommer inte att lägga märke till honom om du spelar ett spel som inte leder dig någonstans.

Var personen som älskar utan förbehåll. Den som kommer att ge sitt allt för att få saker och ting att fungera. Personen som inte ger upp så lätt men som vet när hon fått nog och när det är dags för henne att gå vidare.

Var personen som jagar, men bara om hon själv är villebråd. Sök inte efter någon som inte söker dig. Var inte tjejen som väntar på att telefonen ska ringa för att höra hans röst.

Var inte personen som lämnar allting hon har för händer när han ringer. Det är att leka lekar, det är att prioritera någon som aldrig prioriterar dig.

Var personen som skapar sitt eget liv. Var personen du är stolt över. Var någon som övervinner sin rädsla och som blommar trots allt som håller henne tillbaka.

Kvinna som utomhus bär den tillfälliga vita skjortan

Var personen som aldrig tillåter sorgen att stanna kvar i livet för länge. Var personen som skrattar från djupet av sin själ och som ler med hjärtat.

Var personen som förväntar sig samma respekt, kärlek, ärlighet och engagemang som hon för in i förhållandet. Nöj dig inte med lama ursäkter.

Köp inte historier som players använder för att lura dig. Spela inte spelet…gå därifrån. Låt honom inte behandla dig som en leksak och du kommer inte att bli ihågkommen som det.

En dag kommer den playern du är förälskad i för tillfället att tröttna på sin lek. Han kommer att förändras. Han kommer att leta efter dig när du förlorat intresset för honom.

Han kommer att leta efter dig för att finna dig hemma i någon annans famn.

Han kommer att minnas din värme. Han kommer att sakna ditt leende. Han kommer att tänka på allt han kunnat göra annorlunda så att du kanske hade befunnit dig vid hans sida nu.

Du kommer att etsas fast i hans minne som den som försvann. Du ser, saken med players är att de alltid vet vad de haft när de väl förlorat det för gott.

Om Du Vill Vara Tjejen Han Aldrig Glömmer, Dansa Inte Efter Hans Pipa