Skip to Content

7 Orsaker Till Varför Du Attraherar Känslomässigt Förstörda Män

7 Orsaker Till Varför Du Attraherar Känslomässigt Förstörda Män

Det finns många olika sätt för någon att bli känslomässigt förstörd. Kanske även du, utan att veta om det, har gjort någonting som kan ha gjort någon så illa att de blivit skadade för livet.

Även vänskap med någon kan ha lett till att en person blivit nedbruten och sårad.Men vi är inte här för att prata om det, eller hur?

Vi är här för att komma på varför DU, som en lycklig, självständig och kärleksfull kvinna, attraherar dessa män. Så, jag ger dig fem möjliga orsaker till det:

1. Du BEHÖVER ett förhållande

de två omfamnade sitter på piren

Det är stor skillnad på att VILJA HA och BEHÖVA en partner i livet. Om du BEHÖVER ett förhållande för att verkligen vara lyckligt är det dömt att misslyckas.

För att ändra på detta behöver du jobba på dig själv.

Ägna tiden åt alla människor i din närhet som alltid finns till hands och anslut dig till en stödgrupp varje gång du känner dig nere. Investera i din lycka. Res någonstans ensam! Varför inte?

Du behöver ingen partner för att se världen runtomkring. Och då, när du är lycklig och vill dela din lycka med någon, då först kommer du att välja rätt kille.

2. Du är osäker

stilig vuxen man

Enligt min åsikt har människor med lågt självförtroende en tendens att stadga sig med män som uppvisar dåliga beteenden. Vem övertygade dig om att den typen av beteende är OK?

Ingen borde lida så! En sak till, du är fantastisk. Gå ut och visa världen. Om du har stor självrespekt kommer en våldsam och destruktiv man att hålla sig på stort avstånd.

3. Du känner bara till den sortens män

man sitter på stranden

Visade alla dina tidigare partners ett våldsamt beteende? Allt de gjorde var att bryta ner dig och få dig att kännas osäker, kanske mer än du redan kände dig?

Du har fastnat i ett mönster som inte kan förändras – eller åtminstone är det så du tänker.

Du måste sluta upp med att tro att det här beteendet är kärlek.

Om någon säger att du inte är värd någonting mer, är de sjuhelsikes lögnare och håll dig till varje pris borta från den här sortens människor!

4.Du vill inte binda dig

en man och en kvinna går längs floden

Detta kan hända även den bäste av oss. Du vill vara tillsammans med någon som snart kommer att försvinna ut ur ditt liv.

Det känns mycket tryggare än att vara tillsammans med någon som är värd att kämpa för och någon som är värd att älska.

Du vill inte att de ska bli sårade så du vänder dig till någon som redan är förstörd eftersom du vet att det snart kommer att ta slut. Men detta gör att du blir sårad, vet du?

Att vara en del av ett sådant fruktansvärt förhållande kan endast få dig att må dåligt eftersom förhållandet inte betyder någonting för någon av er. Var medveten om det nästa gång.

Ibland är det mycket enklare och mindre smärtsamt om du ger dig själv lite tid att tänka på det här, hellre än att bara springa in i nästa katastrof.

5. Du vill inte känna dig ensam

kvinna i naturen

Den här kan sätta igång ett ännu större problem. Att inte bli lämnad ensam med dina tankar kan leda till fruktansvärda beslut gällande dina val av partner och ditt synsätt gällande romantiska förhållanden.

Att vara ensam har några fantastiska fördelar ändå! Det är inte bara dystra tankar och ensamhet. Ensamhet gör att du förälskar dig i dig själv och uppskattar varje sekund av den egentid du har.

6. Du tror att du förtjänar det

kvinnan ligger och kysser i mannens knä

Varför? Varför skulle någon tro att de förtjänar en våldsam, narcissistisk jävel som inte har någonting att tillföra i ett förhållande förutom brustna hjärtan och tårar?

Kanske har du krossat någons hjärta tidigare och du vill veta hur det känns och du tror att detta är vad du förtjänar? Men nej, vänta, sakta i backarna!

Det gör du inte. Ingen förtjänar detta. Var tillräckligt modig och förlåt dig själv för det.

Ibland, om det inte var din avsikt att såra dem, är det inte ditt fel att personen är nedbruten. Du behöver inte vara tillsammans med någon som avsiktligen sårar dig.

Du gör dig aldrig förtjänt av någonting så avskyvärt.

7. Är inte alla destruktiva?

ledsen man tittar ner på en balkong

Det här tankesättet kommer du inte långt med. Även om vi alla upplever ett brustet hjärta betyder det inte att det lämnar oss känslomässigt begränsade och skadade!

Jag har varit nedbruten. Se där, jag sa det.

Jag har haft så många destruktiva partners i mitt liv att jag trodde att jag kunde läka dem bara för att jag trodde att det var normalt att vara destruktiv. Men det är det inte.

Destruktiv är bara någon som låter sig själv bli skadad eller någon som inte vill jobba på sig själv med att läka, så de går omkring och hittar någon som ska försöka läka dem istället.

De hittar ett offer och sen då? Nå, resten vet du redan själv.

Det gör ingen lycklig, det kan jag lova.

Älska och le som att du aldrig varit nedbruten tidigare eftersom det då betyder att du är en kärleksfull själ, en modig och stark kvinna som kan klara allting livet har i beredskap åt henne!

Och dessa destruktiva män?

Jag tror att du haft tillräckligt att göra med dem för att veta hurdana de är så du bör bara lämna dem. Du kan inte läka dem. Fokusera på att ta hand om och läka dig själv.

Och älska dig själv tillräckligt för att aldrig mer förälska dig i en våldsam, destruktiv idiot!7 Orsaker Till Varför Du Attraherar Känslomässigt Förstörda Män