Skip to Content

Till Killen Som Slutade Uppskatta Tjejen Han Älskar

Till Killen Som Slutade Uppskatta Tjejen Han Älskar

Hon kan inte se vad som finns i ditt hjärta om du inte visar henne. Hon är trött på att läsa mellan raderna. Hon är trött på att tolka dina handlingar och försöka tyda vad du vill säga.

Det driver henne till vansinne. Hon borde inte behöva undra om du bryr dig om henne eller inte – det borde vara uppenbart.

Hon är lycklig de dagar du visar bara en liten glimt av din varma sida. Du är med henne. Du uttrycker dina känslor. Men de kalla dagarna kommer allt oftare. Du håller dig på avstånd.

Du glömmer att texta och ringa. Du glömmer att krama och kyssa henne om hon inte ber om det. Du glömmer att hon är i rummet eftersom ditt huvud är någon annanstans.

De motstridiga signalerna du sänder henne gör livet till ett levande helvete för henne. Hon håller fast vid de varma dagarna men de kalla dödar henne.

vacker flicka på gatan

Hon är oftare ledsen än glad och hon vet att det inte borde vara så. Kärlek borde inte vara så svårt. Du borde inte vara den som gör saker så svåra för henne.

Hon vill se det bästa i dig. Hon vill inte känna sig oälskad och mindervärdig men hon kan inte hjälpa det. Det är inte allt för henne. Du måste ge henne mer. Du måste vara där mer.

Du måste sluta ta henne och allt hon gör för dig för givet.

Vad är det som pågår i din hjärna? Tror du verkligen att hon kommer att stanna hos någon som får henne att känna sig osynlig?

Tycker du att hon kan fortsätta slåss för någon som inte lyfter ett finger för henne?

Tro mig när jag säger att hon inte kommer att göra det. Hon är värd så mycket mer och det är bara en fråga om tid innan hon själv kommer att inse det.

ung man i parken

Hon kommer att lägga sin kärlek åt sidan och plötsligt komma ihåg att hon förtjänar att bli älskad tillbaka. Att hon är värd att få lika mycket som hon ger.

Att hon behöver känna sig uppskattad annars kommer hon inte längre vara där för dig.

Låt inte ditt manliga ego, din stolthet eller själviskhet stå i din väg för äkta kärlek. Kyss henne. Krama henne. Håll henne tätt intill dig.

Slå knut på dig själv för att göra henne lycklig. Visa henne att du värdesätter henne. Visa henne att hon spelar roll. Berätta för henne hur mycket du bryr dig och stå bakom dina ord.

Vet du inte hur sällsynt det är att hitta någon som hon? Lura inte dig själv att tro att det finns andra som hon.

Visst finns det kvinnor där ute som är söta, kloka, intressanta och allt möjligt. Men det finns ingen annan som hon.

Och om du förlorar henne, kommer du aldrig att förlåta dig själv.

man går på vägen

Hon är unik när det gäller dig. Hon ser dig för den du verkligen är i stället för vad du vill att världen ska se. Hon respekterar dig och allt du står för. Hon ser på dig som sin like.

Hon tror på dig när du inte ens tror på dig själv. Hon är din klippa. Hon älskar dig för den du är. Hon älskar dig som ingen annan kan och det är det som skiljer henne från alla andra.

Det är det som gör henne till den rätta för dig.

Förlora inte det. Sjabbla inte bort din chans att vara lycklig, riktigt lycklig, med henne. Kämpa inte mot dina känslor, låt dem flöda. Håll inte tillbaka för att du är rädd för att bli skadad.

Sträva efter något högre. Riv ner den kalla fronten du visar upp mot henne och bli mannen som hon kan se inuti dig.

Ge henne kärleken och värmen hon förtjänar. Var där för henne när hon behöver dig. Respektera henne. Skicka den där godnatt-texten. Kyss henne vid varje tillfälle du får. Lyssna på henne.

man i kostym som dricker kaffe

Få henne att känna att hon är den enda i världen för dig. Öppna dina ögon och se hur fantastiskt hon är. Se hur mycket hon bryr sig och hur mycket hon ger. Ge tillbaka.

Du har fortfarande tid att ställa saker till rätta. Du har fortfarande tid att visa henne hur mycket hon betyder för dig genom att behandla henne som hon förtjänar.

Lär dig att uppskatta henne igen. Du kan fortfarande hitta ett sätt att göra er båda lyckliga.

Du har fortfarande makt att ha äkta kärlek vid din sida. Vänta inte tills det är för sent. Låt inte dig själv tillbringa ditt liv med att beklaga de saker du borde ha gjort.

Gör ett drag innan du förlorar henne för gott.

Till Killen Som Slutade Uppskatta Tjejen Han Älskar