Skip to Content

Sluta Kämpa För Någon Som Är Ok Med Att Förlora Dig

Sluta Kämpa För Någon Som Är Ok Med Att Förlora Dig

Du måste sluta kämpa för någon som bara säger att han älskar dig men inte gör något för att bevisa sina ord för dig.

Du måste sluta skada dig själv och sluta minska möjligheten att ha en lycklig framtid genom att kämpa för någon som är ok med att förlora dig.

För oavsett hur hårt du försöker kommer du i alla fall att bli den enda som kämpar för er två. Det finns ingen lycka i det.

Ha värdigheten att säga “Jag älskar dig, men jag älskar mig mer.” Ha värdigheten att välja dig själv när han inte gjorde det.

Bara för att du valde någon och du valde att kämpa för honom så betyder det inte att han är redo att göra samma sak för dig.

Om han så småningom visar dig att han inte vill göra några ansträngningar eller slåss för dig, sluta springa runt i en cirkel eftersom du inte kommer någonstans.

Det är inte lätt och alla vet det. Det är inte lätt att ge upp någon du älskar. Men det är det enda du kan göra när någon är ok med att förlora dig.

Det finns ingen återställningsknapp i ditt hjärta och för att låta verkligheten sjunka in, att se att alla dina ansträngningar var förgäves skulle innebära att acceptera att din kärlek bröt dig.

ledsen kvinna som sitter i bladen

Men att bli trasig en gång genom att acceptera sanningen och gå bort gör mindre ont än att bli trasig igen genom att välja att stanna och kämpa för någon som är ok med att förlora dig?

Öppna ögonen och rädda ditt hjärta. Nog är nog. Hur mycket av dig själv kan du ge till någon som inte uppskattar dig? Hur länge kommer du att kunna vara den enda som slåss?

Kärlek är inte tänkt att kännas så hårt och om den gör det är det absolut inte kärlek.

Okej, du älskar honom. Låt oss kalla det du känner för kärlek. Du älskar idén om kärlek. Du älskar den perfekta framtiden du har planerat för dig.

Du älskar allt du kan vara och det är därför du kämpar så hårt. Du älskar den känslan du får när han visar dig bara lite uppmärksamhet eller när han behandlar dig rätt en kort stund.

Men du förtjänar inte att bara få en minut av hans uppmärksamhet av 24 timmar. Du förtjänar inte att bli behandlad rätt ibland, du bör behandlas rätt varje dag.

För all den ansträngning du gjorde och alla saker du gjorde för er två förtjänar du mycket mer än han ger dig och mycker mer än du har fått hittills.

Men han är inte redo att ge dig vad du förtjänar, så varför skulle du fortsätta ge honom mycket mer än han förtjänar?

sidovy av kvinnan lyfter handen utanför

Tänk på det, om att älska någon som är fel för dig är så intensivt och starkt, föreställ dig hur det är att älska någon som är rätt och bra för dig och hur det kommer att kännas?

Om du inte släpper din ensidiga kärlek nu så kommer du aldrig att ta reda på det.

Älskling, spara dina ansträngningar för någon som bryr sig om dig. Spara dina ansträngningar för någon som de inte är förgäves för. Gå inte i strid om någon som inte bryr sig om du dör på slagfältet.

Spara dig själv för någon som kommer att behandla dig med respekt och som aldrig tar dig för givet.

Visa den här mannen du har kämpat så hårt för hur det känns när du går ur någons liv. Visa honom hur det känns när någon som kämpade för honom med all sin kraft går iväg.

Visa honom hur det känner när en tjej som är galet förälskad får tillbaka sitt självvärde. Visa honom hur tomt det känns att inte ha dig i hans liv längre.

Förlora inte dig själv till någon som inte förtjänar dig.

Sluta Kämpa För Någon Som Är Ok Med Att Förlora Dig