Skip to Content

Om Vi Inte Är På Väg Någonstans, Låt Mig Gå

Om Vi Inte Är På Väg Någonstans, Låt Mig Gå

De säger när allting går rakt åt helvete i livet, så sväng vänster. Men jag vill inte till vänster, jag vill inte svänga bort från dig, utan jag vill vandra i det här livet vid din sida.

Jag vill ha dig och jag har längtat länge efter dig. Och jag vill att vi äntligen ska vara seriösa om vår framtid och om livet.

Jag vill inte stå fast på samma plats hela mitt liv och jag vill inte vara en av de människor som inte tar sig någonstans.

Jag vet att vi kan uppnå så mycket mer, jag är bara inte säker på varför vi inte redan har gjort det.

Vi skulle kunna vara så mycket mer och vi kunde ta oss till nya platser, men det har länge varit något som hållit oss kvar på samma plats. Jag tycker inte om det.

Jag är äventyrlig och jag vill kunna se tillbaka på mitt liv och veta att jag gjorde det bästa av det. Jag vill bara ha några få saker som jag ångrar eller inga alls.

uppmärksam attraktiv välklädd kvinna som väntar på möte

Och att veta att jag stannade i ett förhållande som inte tog mig någonstans under så lång tid är något som jag kommer att ångra någon gång i livet. Du förstår, det här är något jag inte kan tillåta.

Jag hatar etiketter och jag hatar att avge löften men sanningen måste höras, nu behöver jag båda.

Jag behöver veta att vi inte bara är några irrelevanta hållplatser i varandras liv och jag behöver veta att vi båda är på samma sida.

Jag vill inte bli offer för ett nästan- förhållande eller den kvinnan som hoppades att få något ur en man som bara ville ha lite roligt.

Nej. Jag kommer inte villigt slösa bort min tid, mina ansträngningar och mig själv på någonting som inte har någon framtid.

Ibland behöver saker inte vara för komplicerade i livet. Om du vill vara med mig, var med mig. Men bara mig. Var med mig och spela inga spel.

Ung kvinna som dagdrömmer eller väntar på någon

Inga andra alternativ, inga andra tjejer, ingen att röra vid eller andra att prioritera framför mig. Om vi ​​gör det här, låt oss göra det rätt. För om vi inte gör det rätt, vad är meningen med att göra det alls?

Låt mig inte tveka om vad vi är. Efter all denna tid tror jag att vi båda förtjänar mer än att sitta fast i ett namnlöst förhållande och undra vad vi betyder för varandra.

Jag är inte rädd för att säga att jag vill ha dig. Jag vill ha hela dig och jag vill bara ha dig och mig i det här förhållandet.

Så om du inte är redo att göra detsamma, om våra önskningar inte överlappar varandra, låt oss inte slösa bort varandras tid. Låt oss inte skapa en illusion att vi har en framtid tillsammans eller att vi ska fara någonstans.

Låt mig inte fortsätta hoppas att vi är något mer än vi faktiskt är. Var bara ärlig mot mig – jag förtjänar åtminstone så mycket.

Och om du inte vill ha mig lika mycket som jag vill ha dig, säg det bara. Säg att du låter mig gå. Säg att jag får fortsätta och att du bara inte är redo att binda dig.

flicka med långt hår som bär ryggsäck

Jag förstår. Det kommer att göra ont och det kommer att krossa alla mina förhoppningar och alla mina drömmar som jag hade för oss två, men jag kommer inte ge dig skulden. Jag vill inte ha det så.

Det är inte så saker ska vara mellan två människor. Ingen bör tvinga någon att göra någonting. Jag vill inte tvinga dig att binda dig till mig heller.

Men förvänta dig inte att jag står fast vid din sida som den här naiva tjejen, som är helt ok med att få bara smulorna av din kärlek. Det är inte jag och det var aldrig jag.

Jag vet att jag förtjänar äkta kärlek, hela paketet, och jag vet att jag är redo för seriösa saker i mitt liv. Jag är redo att gå vidare från var jag är för att jag känner att jag har vuxit tillräckligt.

Om du inte är det, är det okej. Men jag behöver inte stanna kvar och vänta på dig om du inte visar mig att du är redo att gå med mig.

sorglig eftertänksam kvinna på höstens havsstrandsitting,

Det tog mig ett tag att samla mitt mod och att möta mina rädslor. Jag vill röra mig framåt i livet och det kan vara med eller utan dig. Om vi ​​är någonting, låt oss definiera det.

Och låt oss sätta mål, låt oss bygga en framtid tillsammans och låt oss vara där för varandra.

Om inte, så är jag klar, jag går vidare utan dig och jag släpper den här tanken att vi kan vara något mer än det vi är nu.

Du vet att ge upp inte alltid betyder att du är svag. Ibland betyder det helt enkelt att du är tillräckligt stark och smart att släppa och växa. Och det här förstår jag äntligen.

Om Vi Inte Är På Väg Någonstans, Låt Mig Gå