Skip to Content

Om Han Inte Springer Efter Dig När Du Går, Fortsätt Då Att Gå

Om Han Inte Springer Efter Dig När Du Går, Fortsätt Då Att Gå

Nu står du här. Vid ett vägskäl i ditt liv. Nu måste du välja mellan det liv du hade med honom och om du vill fortsätta så eller, den svåra vägen, att glömma och lämna honom bakom dig.

Det gör ont, det är svårt, det är förödande att veta att du måste gå vidare i livet utan den person du trodde var din själsfrände.

Ditt hjärta kommer att ta lång tid att läka igen och det är en utmaning att göra det helt igen efter att det har gått igenom så mycket och du har lämnat bitar av det i ditt förflutna.

Att lämna och gå vidare gör dig inte svag, det gör dig starkare än du någonsin varit förut eftersom du har samlat alla krafter du kunde för att sätta en fot framför den andra och började gå bort.

Det fungerade inte längre och på något sätt har ni båda länge känt att det skulle sluta så här.

Du försökte få det att fungera, men vissa relationer är inte menade att vara perfekta utan snarare här för att visa dig hur kärlek inte ska vara och att ge dig en värdefull läxa.

Du ville inte lämna till att börja med eftersom du visste att han bara skulle sätta sig ner och inte ens försöka övertyga dig om att stanna.

kvinna som går på stranden ensam

Det är för mycket slit att få ett förhållande att fungera efter en total katastrof – eller åtminstone är det vad han tycker.

Du skulle ge allt för att göra det bättre, men du är väl medveten om det faktum att du förtjänar mycket bättre än han har att erbjuda.

Självklart har du tänkt igenom allt flera gånger, ditt sinne håller konstant på att säga dig dessa saker varje dag, men på något sätt vill ditt hjärta inte samarbeta.

Du känner dig utsatt och allt du vill är att han ska visa dig att han fortfarande bryr sig och att han älskar dig.

Eftersom han aldrig var bra på att uttrycka känslor vet du inte ens hur man avkodar hans gester. Men det verkar som hans avsikter nu är tydliga.

Men ärligt talat, tror du verkligen att han skulle visa att han var ledsen även om han visste hur man gjorde det? Att han skulle göra något för att få dig att stanna vid hans sida?

Kära vän, om han inte har gjort någonting tidigare, vad får dig att tro att han skulle göra det imorgon?

kvinna som sitter på bänken ensam

Låt dig inte fångas i hans hjärtlösa spel, utan samla din styrka och fortsätt att gå.

Fortsätt gå och även om det blir svårt, kommer det att vara värt det. Du kommer att vilja vända dig om och gå tillbaka, men är det verkligen något som kommer att ge dig lycka?

Gå inte tillbaka till någon vars stolthet är viktigare än du.

Han behandlade dig som ett av många val istället för hans prioritet, för att han inte kunde se genom ögon som dina ögon, fulla av kärlek och förståelse.

Det är förmodligen därför han inte kommer att kunna hålla dig kvar, även om han gör ett försök att få dig att stanna.

Hans beteende gör det lite lättare för dig. Även om du kanske inte tror det nu, kommer du en dag när du tittar tillbaka, att inse att du inte kommer ihåg att det fanns något som skulle kunna få dig att stanna.

Och nu i denna stund, fortsätt bara gå. Vägen blir ljusare och vackrare för varje steg på väg till återhämtning.

Du kommer att bli bra, det kan jag lova dig. Var bara medveten om ditt eget värde och fortsätt att gå.

Om Han Inte Springer Efter Dig När Du Går, Fortsätt Då Att Gå