Skip to Content

7 Saker Du Kan Göra När Han Varken Vill Binda Sig Eller Låta Dig Gå

7 Saker Du Kan Göra När Han Varken Vill Binda Sig Eller Låta Dig Gå

Det mest förvirrande som kan hända i ett förhållande är när en man inte vill binda sig, men han vill inte heller låta dig gå.

Du undrar varför han så plötsligt drar sig undan och du kan inte se några skäl som är tillräckligt bra för att förklara det som händer.

Så, du undrar vad du ska göra åt det hela dagen men vad du än försöker är det förgäves.

Men du bör veta att det finns en lösning på alla dina problem och att det här kan lösas om du bara anstränger dig lite. Så här är vad du verkligen kan göra åt att din man inte vill binda sig eller låter dig gå.

1. Prata öppet med honom

man med tatueringar på armen

Jag vet att du verkligen inte vill göra det här och jag vet att det är smärtsamt och jobbigt, men om du vill veta vad som det är som händer är det bättre att fråga din man direkt.

Berätta för honom att du inte känner dig bra och att du vill lösa det här problemet som har stört dig ett tag.

Förklara för honom att ett riktigt förhållande handlar om att lova varandra trohet och att inte försöka sitta på två stolar samtidigt.

Och, viktigast av allt, berätta för honom att du kommer att lämna honom om han inte ändrar sig.

2. Visa honom att du kommer att gå

man med skägg som kör sin bil

Du förstår, en man vet inte hur bra han har det tills han förlorar det. Så varför inte visa honom att du har andra alternativ och att du kan gå med?

Låt honom inte tro att han är den enda för dig eftersom det finns män som skulle kyssa marken du går på och som skulle vilja ha ett seriöst förhållande med utan att tveka.

Visa honom vad han kommer att förlora om du lämnar honom och ge honom tid att tänka på det.

3. Låt honom tänka över allt en gång till

man bär solglasögon som står vid metalldörren

Om du pressar honom och kväver honom, kommer han att lämna dig på ett ögonblick.

Men om du visar honom att du är en högkvalitativ kvinna och att du kommer att ge honom lite tid att tänka på er två, så kommer han att agera annorlunda.

Kanske kommer han att se hur mycket du anstränger dig så att ert förhållande ska fungera och att du ger honom tillräckligt med tid att tänka sig för två gånger om.

Det kommer att få honom att komma tillbaka till dig, även om det bara är för att försöka och se hur sakerna kommer att fungera om han bestämmer sig för att satsa på er.

4. Berätta för honom att du inte vill ta bort hans självständighet

man som kör sin bil

Kanske är din man bara rädd för att binda sig, men å andra sidan är han för feg för att låta dig gå.

Han spelar ett spel med dig och ber dig att vara där för honom när han vill, och samtidigt inte vara där när du behöver honom.

Det är därför du behöver klarställa några saker för honom med omedelbar verkan.

Berätta för honom att han inte behöver vara rädd för att han kommer att förlora sin självständighet i ett förhållande med dig.

Berätta för honom att han inte kommer att förlora sin manlighet trots allt eftersom det är vad folk tror att män förlorar när de satsar.

Om han inser att han kommer att få ha sitt liv precis som han hade utan dig, kanske han då kommer att ändra sig.

5. Gör dig själv till din prioritet

kvinna med solglasögon i handen

Visa honom att du är din egen prioritet och att du inte kommer att låta honom lura med sig dig längre. Visa honom att du kan leva utan honom och att du inte planerar att vänta på honom längre.

När han ser att du är helt säker på vad du säger och tänker, kommer han att stanna upp en sekund och tänka efter.

Han kommer att se vilken typ av person han riskerar att förlora och han kommer behandla dig bättre än tidigare.

I slutändan fungerar det aldrig att göra honom till din prioritet för du kommer att finna mycket mer nöje om du gör dig själv till din egen prioritet.

6. Sätt gränser

ung man sitter på trappan

När du ser att du inte kommer dit du vill vara med en man, måste du sätta gränser. Du måste dra en gräns och låta honom veta att du har rättigheter du med.

Han kan inte bara förvänta sig att du hänger med. Han kan inte manipulera och styra dig, och inte ge dig någonting i gengäld. Det är inte kärlek och det är verkligen inte en frisk relation.

Därför bör du berätta för honom att han bör tänka på vart han vill ta vägen med dig. Om ni två inte har samma visioner här i livet, är det dags att bara gå.

7. Sluta med allting

man står utomhus på natten

Ibland tycks bara dina hot vara förgäves eftersom han kommer att hitta ett sätt att lura dig ändå.

Han tror att du bara säger att du kommer att avsluta relationen men att ingenting i den vägen någonsin kommer att hända. Men du, det bästa sättet att skaka om hans värld är att faktiskt lämna honom.

Visa honom att han förlorade dig på grund av hans beteende och att du inte planerar att tillbringa ditt liv med en kille som inte kan bestämma sig för vad han vill.

När han ser att du är seriös, kommer han definitivt att försöka vinna tillbaka dig.

7 Saker Du Kan Göra När Han Varken Vill Binda Sig Eller Låta Dig Gå