Skip to Content

Vänta På Mannen Som Aldrig Låter Dig Vänta

Vänta På Mannen Som Aldrig Låter Dig Vänta

Vart du än vänder dig så bombarderas du av råd om hur den perfekte mannen ska vara. Alla har en åsikt om hur mannen ska se ut, hur han ska bete sig, hur han ska behandla dig, hur mycket han ska tjäna och så vidare.

Nå, jag är här för att göra dig besviken och berätta sanningen – du hittar aldrig den perfekte killen, så du kan lika gärna sluta leta.

När allt kommer omkring så är du inte perfekt själv, vilket i sin tur skulle innebära att du letar efter någon som är bättre än du själv.

Gissa vad? Det är fullkomligt oväsentligt att diskutera den här mannens lön och besparingar, hans utbildning, om han är längre än dig, om han är snygg eller överviktig eller hans tidigare romantiska förhållanden.

Uppfatta mig inte fel – du har all rätt i världen att ta dig en närmare titt på varje enskild sak, men allt är en fråga om din personliga smak och i slutändan så spelar det ingen roll vad andra tycker och tror.

kvinna som sitter ensam i naturen och tänker

Dock finns det en sak jag vill att du ska vara uppmärksam på när det gäller mannen som du ska tillbringa resten av ditt liv med.

Vänta på mannen som aldrig låter dig vänta; Ingen annan är värd din tid, ansträngning, energi och tålamod.

Nöj dig inte med mindre än en kille som inte låter dig vänta innan han beslutar sig för hur saker och ting står mellan er två. Sluta ödsla tid på män som vilseleder dig i flera år utan att engagera sig och berätta att ni är ett par.

Vänta på en man som inte låter dig vänta på hans sms eller samtal, ett födelsedagskort eller ett enkelt “Jag älskar dig.” Vänta på en man som inte låter dig vänta på honom.

Vänta på en man som prioriterar dig, som är redo och som återgäldar ditt engagemang och dina ansträngningar.

Vänta på en man som aldrig sviker eller lämnar dig. Som aldrig låter dig fundera över hur han känner för dig eller vad hans nästa steg kommer att bli.

man och kvinna njuter av ett romantiskt ögonblick på stadens tak

Istället för alla de här nästan, vänta på mannen som kommer att titulera dig som sin flickvän från allra första början.

Vänta på mannen som stolt tar din hand inför hela världen och som kommer att se till att göra dig till sin innan någon annan gör det.

Var tålmodig tills dess att mannen som är säker på sina känslor för dig dyker upp.

En man som inte tvivlar på ert förhållande, som inte behandlar dig som ett alternativ och som inte behöver fundera över vad han har för avsikter med dig.

Förbli singel tills dess att mannen som väljer dig, utan att behöva fundera på saken, dyker upp. En man som aldrig skulle jämföra dig med andra tjejer och som aldrig skulle låta dig tävla om hans uppmärksamhet.

Vänta på en kille som aldrig låter dig vänta på att han ska ändra sitt sätt. På en kille som inte förväntar sig att du ska rädda honom och jaga iväg hans demoner.

kvinna med kaffe tittar på laptop

Vänta på en man som inte förväntar sig att du ska sitta och vänta tålmodigt medan han befinner sig någon annanstans och lever ungkarlsliv.

Som inte kommer till dig när alla andra har gett honom nobben och som bara ringer dig när han behöver dig eftersom han vet att du är den enda som ger honom en hjälpande hand, oavsett vad.

Vänta tålmodigt på en kille som inte låter dig vänta på att han ska växa upp och ta sig samman.

En kille som inte förväntar sig att du ska vara hans mamma och som aldrig kommer att be dig guida honom genom livet och bära all hans börda på dina axlar.

En riktig man är tillräckligt mogen för att gå rakryggad vid din sida, inte känna sig hotad av dina framgångar och som kommer att finnas till hands för att stötta och uppmuntra dig istället för att trycka ner dig.

Vänta på en man som inte låter dig vänta på eller be om hans kärlek och uppmärksamhet. På en man som vet att han vill ha dig från första ögonblicket han ser dig.

Vänta På Mannen Som Aldrig Låter Dig Vänta