Skip to Content

När Du Ignorerar En Riktig Kvinna Lär Du Henne Att Leva Utan Dig

När Du Ignorerar En Riktig Kvinna Lär Du Henne Att Leva Utan Dig

Så länge du kan minnas har du fått lära dig att du behöver spela svårfångad om du ska få tjejen du vill ha.

Du antog att det här var enda sättet att verkligen vinna tjejens hjärta, komma innanför trosorna på henne och slutligen även in på livet.

I slutet av dagen vill vi alla ha det vi inte kan få, eller hur? Hon är inget undantag; eller åtminstone, borde hon inte vara det.

Du har gjort det här miljontals gånger; du betedde dig som att du inte brydde dig om tjejen du träffade förrän hon helt och hållet var din. Och varje tjej föll som en fura, varje gång.

Haken är att; Ju mer du vänder henne ryggen, desto mer jagar hon dig. Om du får henne att tvivla på dina känslor varje dag, gör hon sitt bästa för att vinna ditt hjärta.

När du är kallsinnig anstränger hon sig för att få dig att älska henne. När du skickar henne blandade signaler tillbringar hon timmar eller dagar med att tänka på dig och försöka luska ut vad signalerna betyder.

le kvinna med hatt och ryggsäck

Om du beter dig mysko kommer hon att först och främst försöka komma underfund med dig och förstå sig på din personlighet.

Om du är både kallsinnig och varmhjärtad mot henne gör hon allt hon kan för att komma till botten med dina avsikter.

Om du inte svarar på hennes meddelanden kommer hon att texta dig för att se vad det var som gick fel. När du inte svarar på hennes samtal kommer hon i panik att stalka dig, bara för att ta reda på var du är och vad du hållit på med.

Om du träffar andra tjejer kommer hon att tävla med dem tills hon har dig helt och hållet för sig själv. Om du ger henne smulor av din uppmärksamhet kommer hon inte att nöja sig förrän hon vunnit din helhjärtade kärlek.

När en tjej inte vet vart hon har dig blir du automatiskt intressantare. Du blir hennes villebråd och hon ger inte upp förrän hon fångat dig.

Och vid det laget är det vanligtvis för sent – hon är redan upp över öronen förälskad i dig. Efter all ansträngning hon lagt ner på dig så är hon redo att göra vad som krävs för att ha dig nära.

kvinna går och pratar i telefon

Saken är egentligen mycket enkel: Ju mer du ignorerar en kvinna desto mer anstränger hon sig för att fånga dig. Ju mindre intresse du visar desto mer kämpar hon för att vinna ditt hjärta.

Nå, låt mig säga dig en sak: Allt detta är rent skitsnack. Visst, det kan vara sant om vi pratar om omogna flickor som inte vet vad de vill.

Den här taktiken fungerar på flickor som är osäkra och som behöver din bekräftelse för att öka sitt självförtroende. På flickor som är hejare på meningslöst drama och som behöver lyfta sitt ego med hjälp av en man.

Men det stämmer inte alls när det gäller en riktig kvinna. När det gäller henne får det bara motsatt effekt – det slutar med att du stöter bort henne med det här beteendet.

Du ser, den här kvinnan leker inte lekar. Hon tänder inte på män som inte är säkra på henne och som har problem med att bestämma sig för hur de ska ha det.

Den här tjejen vet vad och vem hon vill ha och nöjer sig inte med en man som behandlar henne som ett alternativ. Dessutom har hon heller inte tid och energi för jakten som du så desperat suktar efter.

ung flicka utomhus njuter av naturen

Istället gillar hon den gammaldags stilen; du vet kärlek, respekt, ärlighet och odelad uppmärksamhet.

när du ignorerar den här flickan så hjälper du henne endast att vänja sig vid ett liv utan dig. Du ger henne en chans att kunna sig att klara sig själv och en möjlighet att frigöra sig från dig, helt och hållet.

Det enda du gör är att du distanserar dig från henne och du hjälper henne att komma över dig medan du fortfarande är närvarande.

Du visar henne att hon endast slösar sin tid med dig och du ger dig själv en fribiljett ut ur hennes liv.

Den här kvinnan behöver någon som kommer att vara en stadig figur i hennes liv.

En man hon kan lita på, utan att ständigt behöva oroa sig för att han kommer att vända henne ryggen på morgonen när han kvällen innan lovat henne guld och gröna skogar.

ung kvinna som tänker utomhus

Hon behöver någon som är hennes livskamrat och någon som gör hela hennes liv vackrare. Men det hon inte behöver är en kille som tömmer henne på energi och förvandlar hennes liv till en mardröm.

En riktig kvinna behöver en riktig man. Det sista hon behöver är en pojke med en djupt rotad osäkerhet som kräver att hon ska jaga honom för att han ska kunna känna sig som en större karl än han faktiskt är.

Dessutom är hon väl medveten om sitt egenvärde så hon låter dig definitivt inte förödmjuka henne och behandla henne som din valp.

Jovisst hon älskar dig innerligt, men det betyder inte att hon är redo att förlora sin värdighet för att läka din osäkerhet.

Hur mycket den här kvinnan än bryr sig om dig så kommer hon inte att böna och be dig att ge henne det hon förtjänar, även om hennes liv skulle hänger på det.

Och viktigast av allt – hon kommer inte att sitta och vänta tålmodigt på att du ska ta ditt förnuft till fånga och inse att du behöver ändra ditt beteende.

Ung vacker flicka i eleganta solglasögon och med en trendig påse

Snälla, bli inte förvånad när hon lämnar dig och kom ihåg att det var du som var orsaken till att hon gick sin väg.

När hon dumpar dig, kom ihåg att du inte gav henne något val och att du stötte bort henne med ditt barnsliga beteende.

Framför allt – förvänta dig inte att hon kommer tillbaka och inse att detta är hennes slutliga farväl.

När allt kommer omkring, hon varnade dig för att den här dagen skulle komma och att du testar både hennes gränser och hennes tålamod. Hon sa åt dig att sluta med skitsnacket, att börja behandla henne med respekt och bestämma dig för vad du ville.

Men, du fortsatte med ditt dåliga beteende. Du trodde att allt var ett spel och att du var säker på att hon alltid skulle hålla fast vid dig, slösa tiden på er s.k. relation som du dragit in henne i.

Nå, gissa vad? Det gör hon inte. Du lärde henne att leva utan dig så hantera konsekvenserna!

När Du Ignorerar En Riktig Kvinna Lär Du Henne Att Leva Utan Dig