Skip to Content

Jag Visste Innerst Inne Att Du Är En Man Som Aldrig Stadgar Dig

Jag Visste Innerst Inne Att Du Är En Man Som Aldrig Stadgar Dig

Från allra första stund jag såg dig kände jag att vi hade en fantastisk kemi. Du var allt jag någonsin drömt om.

Du var rolig, vänlig och lättsam. Du visste alltid vad du skulle säga. Jag kände mig speciell i ditt sällskap.

Du visste vissa saker alltför väl, för min smak. Det var det första varningstecknet. Varningstecknet som jag valde att blunda för.

Av någon anledning beslutade jag mig för att ge dig en chans, även om jag hade en konstig känsla av att du aldrig skulle kunna ge mig det jag behövde för att vara lycklig.

Men ändå gav jag mig själv till dig. Först gav jag dig min själ eftersom jag tänkte på dig hela tiden. Oavsett vad jag gjorde, kunde jag inte sluta tänka på dig.

Sedan gav jag dig min kropp eftersom du visste hur du skulle förföra mig. Jag smälte i dina armar och jag har aldrig känt så förut.

Jag var helt och hållet din, men du var aldrig min. Även om du sade att du älskade mig visade du aldrig det i handling.

kvinna tänker medan man sover

I själva verket var dina handlingar raka motsatsen till dina löften. Det slutade alltid med att jag inte fick det jag behövde som mest.

Kärlek, omtanke och uppmuntran är de ord du inte kunde omvandla i handling. Men på något sätt var jag helt okej med det i tron att du skulle förändras.

Jag tänkte att om jag var tillräckligt ihärdig skulle jag få det jag så gärna ville ha eftersom du säkerligen fått det du ville ha av mig.

Med tiden såg jag i dina ögon att du inte längre ville kämpa för mig, och heller inte uppvakta mig. Efter att du fått det du ville ha, gav du upp hoppet om mig.

Du höll mig bara i närheten eftersom du inte ville vara ensam. Men den bistra sanningen är att du väntade på att en bättre tjej skulle dyka upp.

Nu när jag tittar tillbaka, mår jag inte dåligt över att ha älskat dig. Kärlek är vackert och du ska aldrig vara ledsen över för att du älskar.

Det jag ångrar mest är att jag lät dig lura mig så länge. Jag lät dig behandla mig på ett sätt jag aldrig låtit någon annan göra innan dig. Och det är vad som gör mest ont.

kvinna upprörd över att man ignorerar henne

Du var en fantastisk manipulatör som alltid berättade vad jag ville höra. Du visste vägen till mitt hjärta och du gjorde allt som stod i din makt för att ta kontrollen över mig.

Jag lät dig göra det för att jag var förblindad av din kärlek. Jag lät dig krossa mig totalt. Jag blev otroligt förälskad i dig. På det sätt man bara blir förälskad i den rätte.

Men oturligt nog var inte du rätt man för mig. Du kunde aldrig ge mig det jag mest av allt ville ha. Du gav mig inte dig själv. Jag hade aldrig dig helt och hållet, så som du hade mig.

Och det var någonting som gjorde mest ont. Jag kan fortfarande inte tro att jag föll i den fällan så lättvindigt. Du behövde inte ens anstränga dig särskilt mycket. Jag var din innan du ens försökte erövra mig.

Jag var galet förälskad i en man som inte kunde ha brytt sig mindre om mig. Men även om jag inte fick det jag förtjänade, var jag fortfarande lycklig. Även om jag bara fick smulorna av din kärlek, var det tillräckligt för mig.

Jag ville leva på det sättet eftersom det var svårare att släppa taget om dig än att stanna kvar i ett nästan-förhållande med dig.

kvinna upprörd efter bråk med mannen

Men när jag såg att saker och ting aldrig skulle förändras, visste jag att jag var tvungen att ta första steget. Och det gjorde jag. Jag lämnade dig utan någon förklaring.

Jag menar, du visste det långt innan. Vi låtsades bara att allting var okej. Men det var det inte. Det var dags att inse sanningen. Det var bara att bita i det sura äpplet och gå vidare.

Min kärlek till dig tog slut som den hade börjat. Snabbt, utan någon särskild förklaring och utan ord.

Jag gick vidare och accepterade faktum att du bara varit en läxa jag var tvungen att lära mig.

Jag insåg att kärleken inte ska kännas som den kändes för mig och även om jag känner mig lite nedbruten, kommer jag att vara någons drömkvinna.

Efter dig kommer saker och ting aldrig att vara desamma. Efter dig, kommer jag att vara mer försiktig. Och det viktigaste av allt, kommer jag att lära mig att prioritera mig själv.

Det är enda sättet för mig att älska och respektera mig själv på. Det enda sättet som jag verkligen kan vara lycklig över allt som jag är välsignad med.

Jag Visste Innerst Inne Att Du Är En Man Som Aldrig Stadgar Dig