Skip to Content

När Du Låter En Bra Tjej Gå Sin Väg Ångrar Du Följande 10 Saker

När Du Låter En Bra Tjej Gå Sin Väg Ångrar Du Följande 10 Saker

1. Du kommer att ångra att du tog henne för givet

tankeväckande man i tröjan som sitter hemma

Det ögonblick hon stänger dörren efter sig kommer du att känna att det är någonting som saknas.

Det spelar ingen roll hur mycket du försöker intala dig om att du bara inbillar dig saker och ting och att du kommer att ha det bättre utan henne, så kommer du att lida utan henne.

När du inser att hon älskade dig och accepterade dig precis som du är så kommer du att inse att hon var något alldeles extra. Men när du sent om sider inser allt det, så kommer hon redan att vara borta.

2. Du kommer att ångra att du försummade henne under så lång tid

par som sover på sängen med ryggen mot varandra i sovrummet

När du inser att du var den som försummade henne under tiden hon kämpade för din uppmärksamhet, kommer du att inse att du lät en bra tjej gå sin väg.

Det enda hon ville var att du skulle älska och bry dig om henne, men du kunde inte ens göra det.

Efter att under så lång tid ha varit den enda som engagerade sig gav hon upp. Hennes hjärta stod inte ut med tanken på att du inte älskade henne på samma sätt som hon älskade dig, så hon beslöt sig för att lämna dig.

Det värsta är att hon inte kommer tillbaka. Hon gör inte om samma misstag två gånger.

3. Du kommer att ångra att du inte älskade henne som hon förtjänade att bli älskad

blond kvinna med blå klänning sitter bredvid mannen med blå skjorta

Du hade en kvinna att älska, men du insåg det inte. Nu när hon är borta så ångrar du så många saker.

Du kommer att ångra att du inte älskade henne tillräckligt mycket, inte visade henne att du brydde dig och inte fanns till hands för henne.

Nu när hon är borta ångrar du så många saker. Du ångrar att du inte älskade henne tillräckligt, att du inte visade att du brydde dig om henne och att du inte fanns till hands för henne.

När en kvinna ger sin kärlek och inte får någonting tillbaka så kommer hon att gå sin väg. Hon är inte någon som nöjer sig med någon halvdan kärlek.

Hon vill ha allt eller ingenting. Synd bara att du inte insåg det förrän det var för sent.

4. Du kommer att ångra att du inte satte henne i främsta rummet

närbild foto av man berör kvinnans ansikte

Om du tagit dig tid att se henne djupt i ögonen så skulle du ha sett hur mycket hon faktiskt ville att du skulle sätta henne i främsta rummet.

Du var mannen hon beundrade mest, men för dig var hon ingenting annat än någon som kom på andra plats.

Hon hoppades och drömde om att det skulle komma en dag då du skulle inse hur mycket hon älskade dig, men den dagen kom aldrig.

Du lade inte ens märke till henne. Hon ville det så gärna men du missade alla hennes böner om att bli sedd.

Det enda du nu kan göra är att må dåligt över att du lät den bästa kvinnan någonsin lämna dig.

5. Du kommer att ångra att du inte respekterade henne

arg man som pekar fingret på kvinnan

Tro aldrig någonsin att hon lämnade dig för att du bara gjorde henne besviken en enda gång. Hon lämnade dig för att du ständigt var respektlöst mot henne, varje dag.

När hon behövde dig som mest så fanns du inte till hands. När hon ville att du skulle kämpa för henne, så övergav du henne. När hon ville säga sin åsikt, sa du åt henne att hålla käft eftersom du vet bäst.

Så inbilla dig aldrig att du endast sårade henne en gång. Det var mer än så och hon stod inte ut längre. Hon kunde inte låta en man som hon var så galet förälskad i behandla henne så fruktansvärt dåligt.

Så hon gick sin väg eftersom hon skulle lida så fruktansvärt mycket mer om hon stannade kvar.

6. Du kommer att ångra att du inte trodde på henne

unga par som sitter vid bordet i caféet

Hon lämnade dig eftersom du aldrig visade henne att du stöttar henne och att du tror på henne. Medan hon var din största supporter så lade du faktiskt aldrig märke till hennes kärlek och tillgivenhet.

Varje gång hon än berättade för dig att hon ville pröva någonting nytt så sade du omedelbart att hon inte skulle klara det och att det vore bättre om hon inte ens försökte.

Du förintade henne själ så många gånger att hon inte orkade längre. Hon kunde inte skänka sin kärlek till mannen som aldrig stöttade hennes drömmar. Så hon gav upp hoppet om dig.

7. Du kommer att ångra att du lät henne gå eftersom ingen kommer att älska dig så som hon gjorde

bakifrån av mannen som kramar leende kvinna med röd läppstift

När du är ensam och när du slutligen inser att andra kvinnor inte förstår dig på samma sätt som hon gjorde, kommer du verkligen att ångra att du lät en så bra tjej gå sin väg.

Du kommer att ångra dig bitter när du inser att det inte är så enkelt att leva utan någon som skulle ge sin själ för dig. Du kommer att önska att du kunde dra tillbaka klockan, men det kommer inte att vara möjligt.

När du går miste om en bra kvinna så kommer hon inte tillbaka, oavsett hur många gånger du ber henne.

Du misslyckades, den här gången så misslyckades du nåt fruktansvärt eftersom du nu är medveten om att ingen någonsin kommer att vara så bra mot dig och att ingen någonsin kommer att älska dig så som hon gjorde.

8. Du kommer att ångra att du var så blind att du inte såg hur mycket hon älskade dig

Lycklig le kvinna kram man

Hon var unik. Hon älskade dig mer än hon älskade sig själv. Det enda hon någonsin önskade var att känna sig trygg och älskad. Men du kunde inte ge henne det.

Du gav inte ett nickel för henne. Du drev henne till gränsen och hon orkade inte längre.

Därför lämnade hon dig utan att ens se sig om. Hon kände dig alltför väl för att veta att du aldrig skulle uppskatta henne som hon förtjänade.

Nu när hon inte längre är tillsammans med dig så kommer du att inse vilken skatt du hade.

Du kommer att vilja ha henne tillbaka, men hon vill inte se dig komma i närheten än mindre röra vid henne. Hon låter dig aldrig göra henne besviken igen.

9. Du kommer att ångra att hon grät för din skull

kvinna gråter medan hennes man sitter bakom

Vet du ens hur många tårar den här kvinnan fällde för dig? Vet du hur mycket hon led av att vara tillsammans med dig men ändå inte vara din? Vet du?

Jag vet att du inte tänkt på detta tidigare, men eftersom hon inte längre är tillsammans med dig kommer du att sakna henne mer och mer.

Du kommer att ångra att du fick en sådan här tjej att gråta. Du kommer äntligen att inse att hon var den rätta för dig, men att du inte insåg det i tid.

Den känslan kommer att förtära dig. Men den tärande känslan är bara en liten smärta jämfört med smärtan du orsakat henne. Synd bara att du började uppskatta henne när hon beslutade sig för att lämna dig.

10. Du kommer att ångra att du behandlade henne illa

upprörd par som sitter hemma

När du är ensam och börjar tänka på allt det goda hon gjort för dig, börjar du ångra allt det dåliga du gjorde mot henne.

Du kommer att inse vilken idiot du var som behandlade en bra kvinna på det sättet.

Du kommer att önska att du handlat annorlunda, men du kommer inte att kunna dra tillbaka klockan.

Du kommer att försöka ringa henne och säga att du är ledsen men hon kommer inte att acceptera någon av dina ursäkter.

När du råkar stöta på henne kommer du att försöka krama henne och ge henne en puss, men hon kommer bara att ignorera dig.

Hon kommer inte längre att vara tillgänglig för dig eftersom hon vet hur mycket hon är värd. Den här gången vet hon vad hon förtjänar och hon nöjer sig inte med mindre än det.

När Du Låter En Bra Tjej Gå Sin Väg Ångrar Du Följande 10 Saker