Skip to Content

10 Sätt Att Få En Kille Att Inse Att Han Håller På Att Förlora Dig

10 Sätt Att Få En Kille Att Inse Att Han Håller På Att Förlora Dig

Ingen vill eller förtjänar att tas för givet, så jag förstår dig när du blir frustrerad när din pojkvän gör det mot dig.

Du kanske frågar dig själv vad du ska göra när han inte bryr sig längre? Finns det någon lösning alls? Hur kan du få honom att inse att han håller på att förlora dig?

Början är alltid perfekt. Ni lever i en fantasivärld och den skiner starkare än någonsin. Det beror på att du är kär och när du är kär, ser du inte allt som händer runt om dig.

Kanske att du först inte såg hans brister som han har precis som alla andra, men när tiden gått och smekmånadsfasen är över började han verka avlägsen. Det är som om han började förlora intresset helt plötsligt.

Nu betyder det inte nödvändigtvis att han inte älskar dig längre eller att han började ta dig för givet bara för att han inte bryr sig längre. Alla relationer kan hamna i en svacka ibland och det blir tråkigt.

Ni gör samma saker varje dag och ni förlorar spänningen ni hade i början. Det är här män drar sig undan. De mår inte bra i förhållandet längre. De blir avlägsna och vill förmodligen komma ur det.

Men det finns också en annan sida av historien. Män blir ibland för vana vid tanken på att de är i ett förhållande, så de bryr sig inte längre runt sin partner.

De är helt säkra på att du ska spendera resten av ditt liv med dem, så de slutar bara försöka. De slutar investera i relationen. De är inte oroliga för att eventuellt förlora dig.

De ignorerar dig och tar er kommunikation till lägsta nivå. Detta gör att du blir frustrerad, ledsen och rädd för att förlora honom.

man ignorerar sin flickvän och använder telefon

Du vet att din kille fortfarande finns någonstans där inne, för han har inte förändrats helt plötsligt – det är omöjligt.

Därför är det helt naturligt att vara rädd för att förlora honom, att vara rädd att ni håller på att växa ifrån varandra.

Så det är bara logiskt att ditt nästa steg är att försöka prata med honom, försöka se var problemet ligger och hur ni kan lösa det. Du måste ta reda på hur man får honom att inse att han håller på att förlora dig.

Men innan du går vidare och försöker rädda ditt förhållande, tänk noga om ert förhållande är värt att rädda?

Om du tror att du pallar och att du älskar honom tillräckligt för att försöka rädda er två, så för guds skull, bara gör det.

Men försök inte ens om du inte inte tror på att du kommer få det att hända. Du måste vara säker på att du är nöjd med honom, annars är det ingen idé att försöka rädda ert förhållande.

Hur får du honom att inse att han håller på att förlora dig?

Prova några av följande sätt för att öppna hans sinne och inse vad han gör. Visa honom att ni två är värda att rädda.

1. Bry dig inte för mycket

kvinnadryck på vit kopp

Håll honom på avstånd. Jag säger inte att du helt och hållet bör utesluta honom från ditt liv, men du borde åtminstone försöka komma ifrån honom för en tid.

Fråga honom inte var han har varit eller vad han gjorde. Fråga inte om hans vänner eller hans planer. Använd den här tiden för att arbeta med dig själv och saker du gillar.

Låt honom göra vad han vill och sätt dig inte emot det. Han kommer nog att bli orolig eftersom du inte reagerar på saker som du brukade och han kommer undra varför.

Bli inte förvånad om han testar dig genom att göra något dumt med flit, bara för att se din reaktion. Men du kommer att se rätt igenom det och ännu en gång, ge dig inte.

Om du vill att detta ska lyckas måste du vara envis, för om det fungerar kommer du att vara glad att du gjorde det.

2. Sluta svara på hans samtal

kvinna i baren uttråkad på telefon

Gör inte dig själv tillgänglig för honom. Han är van att få tag på dig när han vill. På det här sättet visar du honom hur hans liv skulle se ut utan dig i det.

Svara inte på hans samtal och se vart det hamnar. Kanske har han ett problem som han inte kan lösa själv och förut fanns du där för att hjälpa honom. Den här gången, oavsett hur grymt det låter, låter honom ta hand om det själv.

Han kommer säkert se att han är vilsen utan dig. Han kommer att få en glimt av sitt liv utan dig i det och han kommer inte tycka om det. Han kommer förmodligen att gå tillbaka till sitt gamla jag.

Om du verkligen inte kan ta det och du känner att du måste skriva till honom eller ringa tillbaka till honom, gör det – men vänta lite innan du gör det. Detta kommer få honom att undra vad som händer också.

3. Låt honom inte förlita sig på dig

bakifrån av kvinna som står på toppen av kullen

Den här är ganska grym, men om du vill lyckas måste du vara nådig. Sluta göra saker för honom. Sluta göra sysslor runt i huset eller alla de saker du har bett honom göra, som han inte gjorde.

Jag vet att det är lättare att göra något själv än att be honom att göra det. Men den här gången, försök att inte bry dig om alla dessa saker. Låt honom laga sin egen middag och stryka sina egna kläder.

Låt honom köpa sin egen skit – bara sluta ta hand om honom.

När du tar ställning för dig själv och slutar göra allt för honom, kommer han att inse hur mycket han förlitar sig på dig.

Han kommer troligen att bli generad och även om han inte blir det så kommer han att vara helt och fullständigt förlorad utan dig.

Det här kommer att bli hans väckarklocka, för det kommer att vara svårt för honom att hitta en annan kvinna så fantastisk som du att klara av hans skit och älskar honom samtidigt.

4. Du måste lära dig att säga “NEJ”

kvinna gestikulerande stoppskylt till kameran

Du måste ta ställning för dig själv. Låt honom inte dra dig runt till de platser han gillar, göra saker han vill göra. Jag säger inte att du borde sluta stödja hans drömmar och ambitioner.

Jag säger bara att du har ett annat liv att ta hand om – ditt egen. Tänk på vad du vill göra för förändring och roa dig själv.

Låt honom inte övertala dig till att gilla saker du egentligen hatar och att gå till platser du inte vill till. Om du inte kan hitta en kompromiss gör du det på ditt sätt.

På plussidan kommer han förmodligen att bli chockad att du lärde dig att säga nej helt plötsligt.

Han kommer inse att han förlorar dig eftersom ni kommer spendera mer och mer tid från varandra och hans uppmärksamhet kommer inte behövas. Detta kommer få honom att tänka till.

Och en sak till, när han kommer tillbaka och inser att han nästan har förlorat dig, kommer han att se den starka kvinnan du är – en kvinna som kan fatta sina egna beslut och han kommer att respektera dig ännu mer för det.

5. Gå ut utan honom

grupp kvinnlig dans under natten

Det här är en del av att vara oberoende. Det här är hela poängen: att visa honom att du klarar dig bra utan honom. Säg det bara till honom från ingenstans.

Berätta bara för honom att du har en dejt med dina kompisar och ni kommer gå ut på stan. Fråga honom inte om han är okej med det och stressa inte upp dig över vad han kommer säga.

Sätt på dig en het klänning och gå ut. Lämna inte middag förberedd åt honom och säg till honom att inte vänta uppe. Om han frågar några ytterligare frågor, ge inte några svar.

Låt honom känna sig orolig, låt honom få panik och kanske kommer han till och med bli lite avundsjuk.

Det här är inte rätt sak att göra egentligen, men i din situation är det en framgång att provocera fram någon form av känsla, även om det är avundsjuka eller svartsjuka.

Det betyder att han fortfarande har känslor för dig, men de är begravda någonstans på grund av rutinen som ert förhållande har fastnat i.

Gå ut med dina vänner för att provocera de begravda känslorna och rädda ditt förhållande om du verkligen bryr dig.

6. Ställ in sista minuten-planer

kvinnan ser omtänksam ut medan hon pratar i telefon på caféet

Sluta göra vad han vill att du ska göra. Om han inte hade anständigheten att berätta om sina planer för dig lite tidigare, är det ett tecken på att han inte värdesätter din tid och om han inte värdesätter din tid, respekterar han inte dig.

Om han inte respekterar dig och de saker du vill göra, behöver du inte respektera hans. Men bara ett tag för att göra honom medveten om vad han gör och vilket stort misstag han gör.

Du måste visa honom hur du känner genom att ge honom en dos av sin egen medicin.

7. Börja med en ny hobby

kvinnamålning hemma

Du behöver att din värld slutar kretsa kring honom. Detta är anledningen till att han agerar som han gör. Han vet att oavsett vad kommer du alltid finnas där för honom.

Därför respekterar han dig inte och ignorerar dig. Du måste visa honom att du klarar dig bra utan honom och om han inte öppnar ögonen för att se det, kommer han att förlora dig för alltid.

Starta en ny hobby, något som han inte är inblandad i. På så sätt kommer du att berika ditt sociala liv – du kommer umgås med människor som älskar samma saker som du gör.

På så sätt visar du honom att du klarar dig perfekt utan honom. Håll honom på avstånd.

8. Ge honom inte sex

kvinna push man från henne hemma

Okej, låt oss vara ärliga, alla killar blir svaga när sex står på spel. Om du tar det ifrån dem, är det världens ände för dem. Jag tror att kvinnor ibland inte är medvetna om vilken typ av kraft de har i sina händer.

Sex gör att en man känner sig nära dig emotionellt och fysiskt, och om han inte ser att han har varit en total idiot mot dig, ta sex ifrån honom för att visa honom att något inte är rätt.

Han kommer förmodligen förstå att han har varit ett as om du slutar att ge honom sex.

9. Flörta med andra killar

man och kvinna som tittar på varandra poolbar

Gör endast detta om det är absolut nödvändigt. Om han inte uppmärksammar dig, gör något åt det. Visa honom att det finns killar där ute som skulle dö för att få vara din pojkvän.

Visa honom att han tar dig för givet och det borde han inte göra – alls. Han borde vara lycklig att han har dig och visa dig att han älskar dig varje dag. Hitta en snygg kille och lägg in en stöt på honom.

Provocera din kille att visa någon form av känsla, provocera honom till att vara avundsjuk.

Om det är svårt att få honom att se dig prata med någon annan, försök att prata om din nya kollega och det faktum att alla kvinnor på jobbet är galen i honom.

Han kommer nog att undra varför du pratar om den här killen plötsligt och han kommer nog att vilja veta mer om den här killen.

Han kommer inse att han är avundsjuk och att han inte vill ge upp dig till en slumpmässig kille. Och i slutändan, om han bryr sig om dig, öppnar han ögonen och kämpar för dig.

10. Prata med honom

seriöst par som pratar ute i en park

Om allt annat misslyckas, prata bara med honom. Försök att vara så ärlig som möjligt.

Egentligen är det alltid den bästa vägen att gå, men tyvärr vill de flesta män inte prata om dessa saker eftersom de flesta inte vill erkänna att de har gjort något fel.

Sitt ner med honom och titta honom i ögonen. Försök få honom att komma ihåg varför han blev kär i dig i första hand. Få honom att komma ihåg när ni precis hade träffats och hur enkelt allt var då.

Berätta för honom att han tar dig för givet och att han inte respekterar dig som han borde respektera dig.

Använd dessa steg för att få honom tillbaka eftersom du vet att han älskar dig – han tog bara den kärleken för givet och när han inser det, kommer han ångra sig.

10 Sätt Att Få En Kille Att Inse Att Han Håller På Att Förlora Dig