Skip to Content

Kommer Han Att Komma Tillbaka Om Jag Lämnar Honom Ifred? 20 Sätt Att Lyckas

Kommer Han Att Komma Tillbaka Om Jag Lämnar Honom Ifred? 20 Sätt Att Lyckas

När du avslutar ett kärleksförhållande, kan du inte bara sluta tänka på ditt ex om natten. Det är svårare om du har varit i ett långvarigt förhållande med honom och nu påminner allt dig om honom.

Han är den sista du tänker på när du lägger dig och den första du tänker på när du vaknar. Du försöker lista ut vad som gick fel och du fungerar inte helt ordentligt.

Oavsett hur mycket du försöker, kan du inte äta och det krampar i magen som inte låter dig slappna av.

Du är ledsen för att du gav ditt allt till mannen som bestämde sig för att avsluta ert förhållande och lämnade dig som ingenting.

Du börjar tvivla på ditt eget värde, ditt sunda förnuft och alla de saker som du trodde du gjorde bra.

Du är besatt av en man som var hela din värld men nu bestämde han sig för att lämna dig och fortsätta utan dig.

Det finns så många känslor inuti dig och du vet inte vad du ska göra av dem. Du kämpar varje dag för att sluta tänka på honom men du kan helt enkelt inte.

Även om ni två bråkade, vill du fortfarande att han ska vara en del av ditt liv, för att du inte vill ge upp någonting så allvarligt.

Eftersom du fortfarande älskar honom, försöker du hitta lösningar för att få tillbaka honom.

Så du frågar dig själv om han kommer tillbaka till dig om du lämnar honom ifred.

ung blond kvinna tänker

Du tror att det finns en chans att han kommer att sakna dig, när han inte ser eller hör av dig länge.

Och vet du vad? Du har nog rätt. Om han verkligen älskade dig kommer han att inse vilken typ av kvinna du är och han kommer snart att börja sakna dig.

Han kommer att se att han inte kan leva utan dig och att era små bråk faktiskt inte är något dåligt.

Det är ett bra sätt att berätta för varandra om era problem och osäkerheter och att gå vidare efter det.

Så det är bara en tidsfråga innan han kommer att krypa tillbaka till dig och ber dig om förlåtelse, men du måste också spela det här spelet på ett smart sätt.

För att hjälpa dig med det här problemet, kommer här några beprövade sätt som du kan använda för att få honom att komma tillbaka till dig, när du lämnar honom ifred. Så, låt oss börja!

1. Ingen kontakt-period

Ung affärskvinna som använder telefonen på gatan

Detta är en av de viktigaste sakerna när du vill att ditt ex ska sakna dig och komma tillbaka till dig. Du borde veta att ingen kontakt-regel inte handlar om ditt ex utan om dig, så du är den som måste sluta vara besatt av honom.

Det finns så många saker du kan fokusera på och på så sätt sluta tänka på honom.

Jag vet att du kommer sakna honom och att många män kommer påminna dig om honom, men du är stark nog att övervinna den känslan.

Bara vet att din nuvarande uppoffring är för större saker som kommer att hända i framtiden.

Om du klarar av att inte kontakta honom under de första 30 dagarna, kommer du klara av att inte kontakta honom under nästkommande 30, lita på mig.

Och efter all den tid som du spenderade utan honom behöver du inte honom så som du behöver luften i dina lungor.

Du väntar bara på att han kontaktar dig om att han vill att ni ska försöka igen.

2. Ni kan inte vara “vänner”

par som pratar i cafeteria

När du avslutar ett kärleksförhållande är det värsta du kan göra att be ditt ex att vara din vän. Det är som om din hund dör och du vill fortfarande behålla honom. Därför borde det inte hända.

Du kan inte förvänta dig att ni kan vara goda vänner efter allt som ni har gått igenom.

Tidigare älskare är aldrig goda vänner på grund av alla känslor som de fortfarande känner och ni är inte ett undantag från det.

Den bästa lösningen är att lämna honom ifred och på så sätt få honom att sakna dig.

Om han ser att du njuter av ditt liv utan honom, kan han bli lite avundsjuk, och han kan inse att han fortfarande älskar dig trots allt.

3. Var försiktig med sociala medier

Skrivande textmeddelande för kvinna på smartphonen i ett kafé

Jag vet att vissa tjejer förföljer sina ex på sociala medier, men det är inte ett bra sätt att komma över någon. Du kan se vad de postar och vem de går ut med, och du kan må ganska dålig på grund av det.

Kanske har han en ny flickvän bara för att komma över dig men du kommer att ta det på allvar och det kommer göra dig ledsen.

Så glöm bort att du har ditt ex på Facebook och posta inte några hatinlägg om dåliga relationer eftersom han kommer veta att du gör det på grund av honom.

4. Träffa någon ny

En man och en kvinna äter lunch på ett kafé

När du träffar någon ny tänker du inte på ditt ex lika mycket. Å andra sidan ser han att du har kul utan honom och han kommer börja sakna dig. Så vad som än händer, är det en win-win-situation.

På det sättet kommer du att få ditt ex att tänka på dig och han kan även kontakta dig för att fråga dig om ditt liv.

Det här är ganska normalt i alla relationer eftersom ingen man kommer över det faktum att hans ex har kul med någon ny bara ett par dagar efter en uppbrott.

Han kommer tro att han inte var speciell för dig och han kommer att göra sitt bästa för att vinna dig tillbaka.

5. Ignorera honom

Ung kvinna som blir uttråkad medan mannen som använder telefonen i bakgrunden

Det bästa sättet att uppmärksamma honom är att faktiskt ignorera honom. Han kommer fråga sig om det finns en annan man i ditt liv och om du redan har kommit över honom.

Prata inte med honom när du ser honom, så att han kan inse att du inte längre är intresserad av vad han har att säga.

Han kommer inte kunna sluta tänka på det – han kommer inte att kunna låta bli – och han kommer börja sakna dig massor.

Inom en snar framtid kommer han förmodligen att ringa dig och be dig att träffa honom så att ni kan prata om vad som hände.

Och det är det första och mest uppenbara tecknet på att han vill att ni ska bli tillsammans igen.

6. Klipp all kontakt

Kontur av den unga kvinnan som sitter ensam på baksidan utomhus

En sak är att ignorera honom, men en annan är att klippa bort honom helt som att du aldrig träffat honom. Det kommer att förvirra honom och han kommer undra varför du uppträder så.

Det kommer få honom att tänka mer på dig och det kommer få honom att sakna dig mer än någonsin.

På det sättet kommer du att ge honom hans utrymme som han kommer kunna göra vad han vill med. Men vet du vad?

Han kommer bara tänka på dig och genom att lämna honom ifred, kommer du lyckas få honom tillbaka.

Han kommer se att du är allt han behöver och han kommer aldrig vilja lämna dig igen. Sanningen är att han förstod ditt värde först när han förlorade dig.

7. Var oemotståndlig

Oemotståndlig kvinna

Gör allt i din makt för att vara den bästa versionen av dig själv. Ändra din klädstil och ändra din inställning.

Berätta för dig själv varje dag att du är en fantastisk kvinna och att han kommer ångra att han dumpade dig.

Låt honom se dig fint klädd, ha kul med någon ny. Om han fortfarande älskar dig, kommer han förmodligen att bli avundsjuk och han kommer vilja ha dig tillbaka.

Om han ser att du klarar dig ganska bra själv, vill han ha dig tillbaka. Han kommer att se vad han har förlorat och han kommer göra vad som helst för att få dig tillbaka.

Så det är upp till dig om du kommer tillbaka till honom och under vilka villkor.

8. Låtsas att du gått vidare

vacker kvinna i en aftonklänning

I det här fallet måste du spela en viktig roll – rollen som kvinnan som inte bryr sig ett skit. Det betyder att du måste låtsas att du alltid är glad även om du inte är det.

Lägg upp foton med nya människor som du har kul med, visa honom att du klarar dig bra på egen hand och att han har gjort ett misstag när han släppte taget om dig.

Jag vet att det här låter lite grymt men du gör det för att få honom tillbaka. Du gör allt eftersom du verkligen älskar honom och du bryr dig om honom.

Och du måste fortsätta med det här spelet tills du ser en förändring hos honom. Det finns bara två saker som kan hända:

Han kan antingen komma tillbaka till dig eller så drar han sig undan för att lida i hans smärta från att ha förlorat dig.

9. Be inte om att han kommer tillbaka

Ung flicka som sitter på soffan

Oavsett hur mycket du älskar honom och begär hans närvaro, be aldrig honom om någonting. Fall inte så lågt för någon som inte vill göra ett försök att vinna dig tillbaka.

Det är inget fel med att sakna honom, men be aldrig honom att ta dig tillbaka. Kom ihåg att du har din egen stolthet och att du aldrig kommer att gå över den linjen.

Om han verkligen älskade dig och saknade dig, skulle han försöka kontakta dig för att diskutera saker. Men gör bara inte något som du kommer att ångra senare.

10. Kritisera inte hans nya liv

Bara för att du är arg eller ledsen betyder inte att du borde kritisera hans nya liv. Han kan hitta en ny flickvän bara för att göra dig avundsjuk, men tro inte allt som du ser.

Män använder olika knep för att göra sina ex avundsjuka och få dem att lida, men eftersom du vet det, uppmärksamma inte ens det.

Håll dig borta från hans liv genom att ge honom utrymme att prova olika saker. Till sist ser han att du är bäst och han kommer att vilja komma tillbaka till dig.

11. Håll dig upptagen

kvinnan är upptagen med att förhandla via telefon

Om du är upptagen är chansen högre att du inte kommer att tänka på honom så mycket.

På det sättet kommer han att ha tillräckligt med tid att tänka till en extra gång om ert förhållande och å andra sidan kommer du att känna att du gör något bra för dig själv genom att njuta av ditt liv.

Jag vet att du inte kommer att kunna slappna av till 100% och att han kommer dyka upp i dina tankar ibland, men om du håller dig upptagen, kommer dessa stunder vara sällsynta.

För att hålla honom borta från dina tankar kan du börja lära dig något nytt. Du kan anmäla dig till en ny klass eller börja med en ny hobby.

Vad det än är kan det säkert hjälpa dig att hålla dig borta från honom och på så sätt få honom att komma tillbaka till dig.

12. Om han kontaktar dig, svarar du inte omedelbart

underbar vacker ung kvinna med blonda hårmeddelanden

Låt mig fråga dig något? Led du när han lämnade dig? Fick du gråta dig själv till sömns för att du trodde att han har någon annan? Var det svårt för dig att sluta tänka på honom?

Om svaret är ja på alla frågor betyder det att han förtjänar en dos av sin egen medicin. Du måste visa honom att han inte är den enda som är viktig i ditt liv och att du är klarar dig bra på egen hand.

Så när han sms:ar eller ringer dig, svara inte omedelbart.

Låt lite tid passera för att sedan ringa eller sms:a honom. Berätta för honom att du var upptagen med att göra något annat och fråga honom vad han behöver från dig.

Var sträng men artig på samma gång och låt honom inte tro att du lider bara för att ni inte längre är tillsammans.

Det kommer definitivt få honom att komma tillbaka till dig eftersom du lämnade honom ifred under en tid.

13. Ha kul

Porträtt av en ung öm rödhårig ung flicka

Du vet vad de säger: Gråt inte för att det är över, le eftersom det hände!

Bara för att ni avslutade ett kärleksförhållande betyder det inte att du ska stänga in dig själv på ditt rum och gråta över ditt ledsamma öde.

Gå istället ut och ha kul. Livet är kort och du borde njuta av det.

Å andra sidan, när ditt ex ser dig glad, kommer han fundera på orsaken till din lycka. Han kanske tror att du hittat någon ny och han kommer börja börja se alla dina fördelar.

Och det finns en punkt där han helt kommer att förlora sig på grund av dig. Bara för att du hade kul och inte skapade drama över uppbrottet, vill han ha dig i sitt liv igen.

Genom att bara visa honom att du klarar dig bra på egen hand och genom att lämna honom ifred, gjorde du att han vill komma tillbaka till dig.

14. Gör era gemensamma vänner till dina allierade

Två le studenter som har en kopp kaffe

Det är normalt att du och ditt ex har några gemensamma vänner om ni har varit i ett långvarigt förhållande.

Och vad du kan göra för att vinna honom tillbaka är att låta dem se dig med någon annan så att de kan berätta det för honom.

Även om du inte har någon speciell (för att du fortfarande älskar honom) får dem att tro att du har det. Njut av en utekväll med en ny man, men se till att dina gemensamma vänner ser det.

Jag är säker på att de kommer berätta vad de såg för honom och han kommer inte att att tro sina öron.

Det kommer få honom att bli galen i dig, för han vet att han djupt nere att han inte har kommit över dig, han bara låtsas att han har det. Och ja, det gör att han kryper tillbaka till dig och ber dig att vara med honom igen.

15. Låt honom gå för att få honom att komma tillbaka

Mode man på gata gömma i handflatan vid solnedgången

Det bästa sättet att få en man att komma tillbaka till dig är om du släpper honom. På det sättet ger du honom tillräckligt med tid att tänka på dig och ert förhållande och att se alla fördelar och nackdelar.

Om han verkligen älskar dig, behöver han bara lite tid att räkna ut det och sedan kommer han tillbaka till dig.

Ibland sitter folk fast i en rutin i långvariga relationer och de måste hålla sig borta från varandra för att inse att de inte kan leva utan den andra personen.

Så, om du försöker detta, är jag säker på att du båda kommer att må bättre och att när han kommer tillbaka till dig kommer ert förhållande att bli stabilt och hälsosamt.

16. Njut av din egentid 

kvinna på stranden njuter av livet

Låt inte alla dina båtar sjunka efter att ni har brutit upp. Ha istället kul och njut av din egentid. Nu är du själv och du borde göra allt som du alltid velat, men aldrig haft tid för.

Gå på vandring, res, gå ut med dina vänner, läs en bra bok eller cykla. Gör allt som gör dig lycklig och du kommer att må bättre eftersom du vet att du gör något bra för dig själv.

På så sätt får du tillräckligt med tid att tänka på ditt ex och ert förhållande och alla saker du behöver jobba på. Och när han spenderar så mycket tid utan dig, kommer han att börja sakna dig.

Om hans känslor är starka kommer han att komma tillbaka till dig bara för att du lämnade honom ifred.

17. Låt honom inte se att du är upprörd

Flickan luktar solros i naturen

Jag vet att det gör ont i dig för att du förlorade en man du älskar så mycket. Och jag vet också att du är upprörd och att du vill ha honom tillbaka.

Men det är inte bra om han ser dig så upprörd eftersom det inte kommer att ta tillbaka honom. Du har rätt att vara upprörd men bara när han inte är i närheten.

När du är ensam hemma kan du agera som du vill, men när du är någonstans där folk ser dig, försök att agera så normalt som möjligt.

Även om din värld faller isär, låtsas att du går igenom den lyckligaste perioden i ditt liv.

På så sätt ser ditt ex att du inte är desperat och att du kan hantera alla konsekvenser av ett uppbrott.

Det kommer få honom att tänka mer på dig och i vissa fall (om han älskar dig tillräckligt) kommer han tillbaka till dig.

18. Gå vidare

kvinna går

Jag vet att du inte vill gå vidare, men få det åtminstone att se ut som det. Ditt ex kommer tro att du är lycklig i ett nytt liv med någon annan och det kommer störa honom länge.

I slutändan, när han inte kan hantera det längre, kommer han att försöka kontakta dig för att ta dig tillbaka.

Det här är alltid ett bra sätt att få honom att komma tillbaka till dig för att du lämnade honom ifred och låt honom tänka på vad han förlorade när han släppte dig.

Båda kommer att få vad ni vill och du kommer att kunna starta ett nytt kapitel i ditt liv.

19. Fokusera inte på vad du har förlorat

Ung lycklig kvinna som går utanför

Istället för att fokusera på förlusten, tänk på de goda saker som kan hända dig när du inte längre är i ett förhållande.

Du kommer att ha tillräckligt med tid att tänka på fördelarna och nackdelarna med ert förhållande och du kommer att kunna avgöra om du fortfarande vill att ditt ex ska vara en del av ditt liv.

När två personer som varit tillsammans länge spenderar en viss tid isär, kan de se saker tydligare.

Så, ångra inte något som hänt och vet att om du fortfarande älskar ditt ex och vill ha honom tillbaka, kan du ta honom tillbaka till ditt liv igen.

20. Var ärlig när det gäller uppbrottet

uppmärksam attraktiv ung kvinna som blir inspirerad

Det här är det sista som ditt ex förväntar sig att du gör, men du borde försöka eftersom det verkligen fungerar.

Om du önskar honom allt det bästa, kommer han att undra varför du inte är ledsen och om du har någon ny i ditt liv.

På grund av detta kommer han att respektera dig mer och han kommer se på ert uppbrott annorlunda. När du har gjort det, respektera ingen kontakt-regeln och agera som om du inte ens existerar.

Kontakta honom inte under några omständigheter och lämna honom ensam så att han kommer tillbaka till dig.

Han kommer inte ens veta varför i helvete han saknar dig så mycket och han kommer att längta efter dig mer än någonsin.

Det är precis vad som får honom att gå extra mil för dig så du kan förvänta dig att han arbetar extra för att vinna dig tillbaka.

Så vi har diskuterat några av de vanligaste beteenden som du bör följa om du vill att han ska komma tillbaka till dig genom att lämna honom ifred.

Det viktigaste är att du respekterar alla regler och att du inte bryter dem bara på grund av en tillfällig kris.

Om ditt ex fortfarande älskar dig och om ni bara har en svacka, är jag säker på att du inte behöver göra mycket för att vinna honom tillbaka.

Å andra sidan, om han slutade älska dig och om han redan har gått vidare med sitt liv, kan det vara svårare för dig att få vad du vill ha.

Kvinna som står vid räckeet som håller ögonen på havet

Det viktigaste är att ha värdighet samtidigt som han kommer tillbaka till dig för att om han ser att du är desperat, kommer han inte vara så intresserad av att ta dig tillbaka.

Jag vet att det sista du vill ha är att följa vissa regler från nätet för att få din man tillbaka, men saker som detta har verkligen hjälpt många människor och de kan hjälpa dig om du följer dem utan att lägga till dina saker.

Du kan till exempel inte följa ingen kontakt-regeln hur du vill – så om du svarar ditt ex varje gång han sms:ar dig – förväntar dig inte att det kommer fungera. Det är helt fel.

Du måste förstå att allt annat du gör som inte innehåller dessa regler kanske inte leder dig till den situation du vill vara i.

Jag hoppas att du inte behöver dessa tips men eftersom jag vet att varje par har haft en svacka minst en gång i deras relation, vet jag att många av er kommer att försöka hitta lösningarna för era problem online.

Och hoppas att de saker som jag skrev hjälper dig att få ditt ex tillbaka och att du kommer att tänka en extra gång nästa gång du vill göra slut med din älskade. 

Kommer Han Att Komma Tillbaka Om Jag Lämnar Honom Ifred_ 20 Sätt Att Lyckas