Skip to Content

Åtgärder Du Kan Ta Om Du Är I Ett Förhållande Men Kär I En Annan

Åtgärder Du Kan Ta Om Du Är I Ett Förhållande Men Kär I En Annan

Det finns massvis av både män och kvinnor som befinner sig i denna olyckliga situation.

De är i ett förhållande med någon men är kär i en annan. Detta är en av de mest osäkra och känslomässiga situationerna som man kan befinna sig i.

Det är något som må verka fel men det finns inte mycket man kan göra åt sina känslor.

Det spelar ingen roll hur länge ni har varit, när du blir kär i någon annan så vet du inte vad som kommer att hända i framtiden.

Det fanns en punkt då du älskade din partner men på grund av många omständigheter så kan kärleken avta med tiden, det kommer då att få dig att undra vad du kan göra.

Om du är kär, varför letar du efter något annat?

Stående av den medvetna attraktiva unga kvinnan

Om du är i ett förhållande med någon och du inser att du inte är lika glad som du en gång var så finns det en chans att du är på väg mot otrohet.

Även om otrohet tenderar att vara en ensidig sak så påverkar det båda individerna.

Du går och lägger dig på natten bredvid din partner med tårar i ögonen eftersom det bara inte är vad det brukade vara.

Du har förändrats och din partner har förändrats. Hela ert förhållande och hur ni känner för varandra har förändrats. Tiden förändrar allt och det gör även alla andra omständigheter i livet.

Du måste först fråga dig själv, vad är det som gör dig olycklig i ditt förhållande? Finns det någon yttre stress som bidrar till det?

Vissa yttre påfrestningar kommer att lindras med tiden och det finns också en chans att de händelserna kommer att stärka ert band.

Även efter att stressen är borta så förändrar alla bråk som har hänt under tiden ditt perspektiv och visar det värsta i både dig och din partner.

Har du pratat med din partner om hur du mår? Nej, du vill inte bara berätta för honom att du har lust att vara otrogen.

Om det inte längre finns någon önskan till att vara lyckliga tillsammans så är chansen stor att du i ditt sinne redan har varit otrogen.

Du kan helt enkelt inte fly vad du känner.

Om du gömmer någon från din partner så har du något att dölja

kvinna med långt hår som bär läderjacka som ser åt sidan

Det börjar som något väldigt simpelt. Du möter någon oväntad och det finns uppenbara gnistor mellan er. Hur länge sedan var det du kände sådana känslor?

Känslan av att träffa någon ny gör dig lycklig, det är både spännande och skrämmande på en gång. Ni börjar smsa varandra, träffas på en kaffe och pratar via telefon.

Plötsligt börjar du dölja det. Du börjar hitta på ursäkter för varför du går ut eller varför du kommer sent från jobbet. Det är då officiellt, du är otrogen.

Du har en känsla av att det du gör är fel. När allt kommer omkring så har du en partner som älskar dig, eller hur? Men när du börjar dölja någon så börjar du dölja något också.

I ett hälsosamt förhållande måste det finnas förtroende för varandra, det finns ingen anledning till att gömma sig för att gå ut på kaffe eller prata med någon i telefon.

Den enda gången du börjar dölja det är när skuldkänslor kommer.

Att vara i ett förhållande betyder inte att du fortfarande är kär

ung vacker kaukasisk brun hår kvinna

Det finns inget värre än att vara i ett förhållande med någon som du inte längre älskar.

Bara för att ni är tillsammans betyder det inte att du har samma känsla av lycka som du en gång hade.

När kärleken börjar försvinna i ett förhållande så är det uppenbart. Din partner kommer att plocka upp signaler om att du inte är lycklig längre. Sexlivet blir dåligt.

Ni pratar inte om djupa saker lika ofta. Ni gör inga roliga saker eller går ut på dejt. Det finns massor av tecken och symtom.

Du kanske inte inser att du uppvisar dessa symtom men din partner kommer att ta upp det. Han kommer att känna det helt enkelt.

Det är en sak att vara avlägsen, det är en annan sak att ljuga om varför du är avlägsen. Sanningen kommer att komma fram på ett sätt eller annat.

Vill du att din nya förälskelse ska älska dig också?

Ledsen härlig kvinna som ser ut fönstret

Okej, du är i ett förhållande och du är inte nöjd. Du har inte samma känslor gentemot din partner längre. Men du har träffat någon ny och ni har påbörjat denna känslomässiga eller fysiska förhållande.

Det kan bara vara en flört, eller så kan det förvandlas till något mer. En sak att komma ihåg är att det kan vara något kortvarigt och att du inte är redo för ett helt nytt förhållande.

Du har inte ens lämnat din nuvarande partner. Du kanske helt enkelt fyller ett tomrum i dig, något som saknas i ditt förhållande.

Du kanske inte ens är kär i någon annan och du vill bara vara ensam en stund för att utforska dina alternativ. Är du redo för någon annan att älska dig?

Det finns många allvarliga frågor som du måste ställa dig själv. Jag är säker på att du har funderat väldigt mycket. Du ligger vaken om nätterna och försöker lista ut vad du ska göra.

Var ärligt mot dig själv och tänk igenom detta noga, du har ett enda liv och du bör leva det så bra som möjligt.

Någon blir alltid förkrossad när förhållandet tar slut

ledsen kvinna med huvudet nere

Det kan vara du. Det kan vara din partner. Det kan vara den här nya personen som du har blivit kär i.

Oavsett vad, någon kommer att bli skadad och du måste vara känslomässigt förberedd på konsekvenserna. Det finns många känslor som uppstår i denna typ av situationer.

Det finns ilska, misstro, kärlek, sorg.

Vad du måste tänka på är om din lycka i ett potentiellt nytt förhållande är värt att vara den dåliga personen.

Kom ihåg att det inte bara är du och din partner som kommer att känna effekterna av detta beslut. Vet din nya kille att du redan är i ett förhållande?

Om han verkligen älskar dig så kommer han att veta hur svårt det här är för dig och han bör inte pressa dig till att avsluta saker innan du är redo.

Det kommer att kräva mycket tålamod från honom.

Du kommer så småningom att behöva göra ett val, även om det valet är att vara i singel i slutändan, det alternativet finns också.

Det är okej att göra med ditt liv som du vill men kom ihåg att dina handlingar kommer att påverka andra människor också.

Hur du berättar för någon att du inte älskar dem längre

ung vacker sorglig och desperat spansktalande kvinna som lider av depression

Här är den svåraste delen. Antingen kommer din partner att få reda på det eller så måste du berätta det för honom. Det är bättre om du gör det själv faktiskt.

Det här är förmodligen det svåraste du någonsin kommer att behöva göra. Din partner, oavsett hur han är mot dig, förtjänar att veta sanningen.

Speciellt om han fortfarande är kär i dig och litar på dig.

Skyll inte på din partner för någonting eftersom du själv måste ta ansvar för vad som händer och vad som skall hända.

Om han frågar dig om du träffar någon annan eller är otrogen så kan du välja att vara ärlig eller välja att säga att du inte vill prata om det just nu.

Hur länge du väntar på att berätta för honom är upp till dig. Det bästa rådet vi kan ge dig är att göra det så snart som möjligt faktiskt.

Livet är för kort för att inte vara med någon som du älskar

fundersam ung kvinna med långt hår stående och tänker i park

När du älskar någon så är det svårt att fatta beslut med huvudet. Kärlek kommer från hjärtat. En sak som du bör komma ihåg är att ja, du är självisk.

Det finns dock en annan sak som du också bör komma ihåg, du har bara ett liv. Om du inte är kär i din partner längre och du har hittat kärleken någon annanstans så har du all rätt i världen att följa ditt hjärta.

Livet är bräckligt och ingen av oss vill dö med någon ånger. Att stanna kvar i ett ohälsosamt förhållande kan vara mer förödande för dig på lång sikt.

Det är mycket du måste tänka på men om du är säker på att detta är vad du vill så måste du hitta modet inom dig för att göra det rätta.

Du kan manipuleras till att ändra på dig.

Det enda du kan göra är att ta reda på vad du saknar, ta reda på om ditt förhållande är värt att slåss för eller inte, eller om ditt liv verkligen skulle bli bättre genom att gå in i ett nytt förhållande med någon som du älskar.

Åtgärder Du Kan Ta Om Du Är I Ett Förhållande Men Kär I En Annan