Skip to Content

Några Saker Som Tyder På Att Du Inte Är Redo För Ett Förhållande

Några Saker Som Tyder På Att Du Inte Är Redo För Ett Förhållande

Är du inte redo för ett förhållande? Det är helt okej om du känner så, du är inte ensam om det.

Ibland tror människor att de inte kan vara lyckliga bara för att de är ensamma så de försöker rusa in i några förhållanden och det slutade dåligt för dem.

Ta det lugnt bara, det finns absolut ingen anledning till att rusa fram i det här fallet.

Att vilja vara i ett förhållande betyder inte att du är redo för ett förhållande.

Det kan helt enkelt betyda att du är ensam eller att du har någon annan fråga i ditt liv som du inte har tagit hand om ännu och att du tror att ett förhållande kommer att vara botemedlet till det.

Jag förnekar inte att det är helt fantastiskt att vara i ett förhållande. Det kan vara transformativt och fördelarna är enorma.

Men innan du kan njuta av dessa fördelar så måste du vara på rätt plats internt. Tyvärr tar det ibland mycket arbete att komma till det.

Den här artikeln är för alla som rusar in i nya förhållanden. Förhållanden händer naturligt och av sig själva, de kan inte skyndas eller tvingas fram.

Om några av dessa röda flaggor passar in hos dig, var singel till du kan hitta dig själv på ett adekvat sätt. Låt oss börja!

Du är inte lycklig

Deprimerad ung kvinna nära fönster hemma

Många tycker att förhållanden är ett sätt att vara lycklig på, det är inte helt sant. Det beror på var du befinner dig i livet innan du kommer att tänka på att relationer är källan till glädje.

Om du är missnöjd med livet så kan förhållanden absolut inte göra dig lycklig.

Du kommer bara att belasta den andra personen och ta bort deras lycka av rent själviska behovet att du måste vara nöjd själv.

Om du är missnöjd med dig själv eller med ditt liv så måste du jobba på dig själv. Du måste vara en lycklig person på egen hand innan du kan vara i ett förhållande med någon annan.

När du är en lycklig person så kommer din partner att vara nöjd bara genom att vara runt dig, ni två kan dela varandras lycka för ett mycket hälsosammare förhållande.

Jobba på dig själv, njut av livet och börja älska dig själv innan du kan älska någon annan.

Du tänker fortfarande på ditt ex

Ensam ung kvinna som känner sig deprimerad och stressad sittande

Tänker du ofta på ditt ex? Saknar du honom? Finns det några specifika saker som omedelbart påminner dig om honom? Då är du inte redo för ett nytt förhållande.

Ditt förflutna är bara ditt egna men du kan och bör inte ta med dig det bagaget in i någon annans liv som inte förtjänar det.

Du kommer inte att kunna vara med någon ny om du fortfarande plågas av tänkande på ditt ex.

Det är alltid bättre att vänta på att det går över eller ta itu med ditt förflutna innan du hoppar in i ett nytt seriöst förhållande.

Du är för upptagen

vacker kvinna som arbetar på en bärbar dator på natten hemma

Om du knappt kan hitta tid i ditt liv så bör du inte lova någon annan din tid.

Om du är en mycket upptagen person som inte ens kan hitta tillräckligt med tid för vänner och familj så kommer du bara att göra ditt eget liv svårare genom att vara i ett förhållande.

Hitta tid för dig själv, ha ett ordentligt och hälsosamt schema, se till att din familj och vänner är nöjda med den tid som du ger dem och du kommer kunna dela din tid med någon som du vill ha ett liv med.

Du kan definitivt inte säga till någon “jag älskar dig” ena dagen och sedan nästa dag säga “jag är upptagen”.

Ingen är helt fri i den här världen och förhållanden handlar om att prioritera saker och ting.

Du har svårt att lita på någon

ung attraktiv rödhårig kvinna utan smink som håller hakan med handen som tänker på problem

Vi har alla utvecklat förtroendefrågor vid en tidpunkt baserat på våra tidigare erfarenheter i livet. Men livet är inte så illa som vi tror, även fast det finns både upp- och nedgångar.

Vi låter ofta våra nedgångar skada oss lite för mycket.

Om du har förtroendeproblem så bör du jobba på dig själv, återfå hopp i förtroende och förplikta dig inte till någon om du ska döda dem med osäkerhet.

Du vill ha en frälsare

Vacker ung kvinna med långt hår

Relationer kan inte rädda dig, de kan inte ta dig ur ett dåligt liv, de kan inte lösa alla dina problem. Relationer är inte för människor som har själviska behov.

Du och bara du kan rädda dig själv och ta dig ut ur de traumor som du står inför.

När du är borta från alla dina problematiska situationer och du inte längre behöver en frälsare, DÅ ska du förbinda dig till någon.

Du älskar drama

porträtt av ung sorglig tankeväckande kvinna

Du måste vara en ren och rak människa innan du kan dela ditt liv med någon. Om du är någon som älskar teater så kommer du att ta med mycket av det i ditt förhållande.

Relationer blir helt förstörda på grund av alla spänning.

Var en kärleksfull och rka människa, oroa dig inte för andra människor, känn dig inte speciellt intresserad av andras problem och fokusera på att göra ditt eget liv vackrare.

Du tror att förhållandet är allt i livet

Sorgligt och deprimerat sammanträde för ung kvinna på golvet

Om du tror att relationer är allt i livet så har du fel och är inte redo att vara i ett. Förhållanden är avsedda för att förbättra din upplevelse i livet, inte vara hela ditt liv.

Du måste vara en person som är lycklig utan att behöva vara i ett förhållande. Du måste vara osjälvisk, komplett.

Bara då kan du tänka på att dela ditt liv med någon annan människa.

Du vill rädda någon

Eftertänksam kvinna som sömnar sömnlös i säng på natten

Dyk inte bara in i ett förhållande eftersom du tror att du kan göra någon lycklig eller förändra deras liv.

Precis som du inte borde förvänta dig att bli räddad så kan du inte heller vara någon annans räddare.

Om du enbart förbinder dig till någon för att du vill behålla dem i ditt liv så finns det en enorm chans att de inte kommer att räddas i slutändan.

Du vill ändra på dig själv för andras skull

fashionabla ung mörkhudad kvinna

Var aldrig i ett förhållande där du förväntas förändra allt om dig själv och bli en helt ny person.

Ett hälsosamt förhållande kan få dig att lämna dina dåliga vanor men det får dig aldrig att glömma din individualitet och det omfamnar också din personlighet helhjärtat.

Du är desperat

Ung ensam kvinna

Detta är förmodligen en av de största anledningarna bakom misslyckade förhållanden. Du kan inte vara en desperat person.

Människor som är desperata bidrar med en mycket negativ atmosfär, de tycker inte om de flesta människor i deras omgivning och de hamnar vanligtvis i konstiga situationer.

Någon kan ha känslor för dig och att vara desperat kan driva bort dem eftersom det är en mycket oattraktiv egenskap att ha.

Även om någon gillar dig för att du är extremt så har de mycket fel eftersom de är desperata själva.

Var nöjd. Var nöjd med vem du är och var du är i livet, låt kärleken komma av sig själv, spring absolut inte efter den. 

Några Saker Som Tyder På Att Du Inte Är Redo För Ett Förhållande