Skip to Content

Om Du Älskar Henne Finns Det Ingen Orsak Att Behandla Henne Som Skit

Om Du Älskar Henne Finns Det Ingen Orsak Att Behandla Henne Som Skit

När du älskar en flicka, älskar du henne helhjärtat utan att hålla tillbaka något. Du försöker inte få henne att tro att du är en man du inte är, du ljuger inte för henne, du är inte otrogen och du behandlar henne inte känslomässigt illa.

När du älskar en flicka behandlar du henne därefter. Du lovar henne inte någonting som du inte kan hålla och du får henne inte att böna och be om din uppmärksamhet.

Du vilseleder henne inte med tomma ord och du ger henne inte falska förhoppningar om att det snart blir bra.

Du vilseleder henne inte, du sänder henne inte blandade signaler och du får henne inte att ifrågasätta dina känslor eller tvivla på dina avsikter.

Du överger henne inte när hon som mest behöver dig och du får henne inte avsiktligen till att gråta.

Du engagerar dig inte halvhjärtat och väntar på att något bättre tillfälle ska dyka upp. Du utnyttjar inte hennes kärlek och vänlighet och du utnyttjar inte det faktum att hon förlåter dig för allt du gör.

Härligt ledset flickasammanträde på bänken

Du ber inte om ursäkt för de saker du planerar att upprepa och du blåser inte varje chans du får. Du behandlar henne inte som ditt andrahandsval och du tar henne inte för givet.

När du verkligen älskar en flicka ser du till att hon känner hur mycket du älskar henne. Du blir hennes bästa vän, hennes älskare, hennes beskyddare och partner i bokstavlig mening.

Du engagerar dig i henne och du sätter henne alltid i första rummet. Du uppmuntrar henne och får henne att känna sig trygg, du ser till att hon vet att hon alltid kan räkna med dig.

Du återgäldar allt hon gjort för dig och mer därtill. Du behandlar henne med den respekt och uppskattning hon förtjänar och du värdesätter alla hennes uppoffringar.

När du älskar en flicka, kämpar du för henne. Du gör inte allt som står i din makt för att driva bort henne och du låter henne aldrig lämna dig.

Ja, det är så enkelt. När du verkligen älskar någon finns det ingen ursäkt att låta dem lida och du blir aldrig orsaken till deras smärta, under inga som helst omständigheter.

porträtt av en sorglig tonårsflicka som ser fundersam om problem

Men, så här behandlar du inte din flickvän, även om du vet hur mycket hon älskar dig, eller hur?

Även om du vet att du betyder allt i världen för denna flickan, behandlar du henne som skit.

Du är tillsammans med henne och låter henne vara kvar även om du vet att hon förtjänar mycket mer än denna halvdana kärlek som du ger henne.

Så, exakt varför är du tillsammans med henne? Varför fortsätter du att ljuga om att du älskar henne när du uppenbarligen inte gör det, och varför fortsätter du att såra henne när det är det sista hon förtjänar?

Varför fortsätter du att krossa hennes hjärta utan avsikt att någonsin låta henne gå vidare med sitt liv?

Varför fortsätter du med att lämna henne och sedan komma tillbaka, förvänta dig att hon alltid kommer att finnas till hands, tålmodigt väntande på att du ska ändra dig och komma till sans?

Så nej—du älskar henne inte, hur mycket du än försöker att övertyga dig själv om att du gör det.

ledsen kvinna som sitter i tåget ensam

Kanske älskar du själva tanken på att ha henne i närheten, kanske älskar du det faktum att hon älskar dig eller så utnyttjar du henne bara som ett skyddsnät.

Det är också möjligt att du är medveten om att du aldrig kommer att hitta någon som henne igen, eller så behövs hon för att lappa ihop ditt skadade ego och öka ditt självförtroende.

Men sanningen är den att du inte älskar henne. Du sårar inte den du älskar.

Du orsakar inte sömnlösa nätter, du gör inte deras liv till ett helvete och du får dem säkerligen inte att undra över vad de gjort för fel. Du får dem aldrig till att gråta och du gör dem inte förkrossade gång på gång.

Så varför fortsätter du att övertyga dig själv om att du älskar den här flickan när du uppenbarligen aldrig kommer att göra det?

Varför kan du inte vara tillräckligt mogen och låta henne finna den lycka du uppenbarligen inte kan ge henne?

Varför ger du henne inte möjligheten att hitta en kille som kan behandla henne på ett sätt som du aldrig gjorde? En kille som kan älska henne som hon förtjänar att bli älskad?

Om Du Älskar Henne Finns Det Ingen Orsak Att Behandla Henne Som Skit