Skip to Content

Hur Killar Kramas: 4 Olika Sätt Och Deras Sanna Betydelse

Hur Killar Kramas: 4 Olika Sätt Och Deras Sanna Betydelse

Ibland kan en kram berätta mer än alla världens ord. Det är därför vi vill krama så mycket. Kramar ger oss den känslan av lätthet, komfort och en form av anslutningar som vi alla vill ha från de människor vi älskar.

Vi välkomnar kramar från vänner och familj. Men när vi får en kram från en kille som vi gillar så är det något helt annat. En kram kan visa oss hur mycket vi betyder för dem. Kramar visar kärlek och tillgivenhet.

Killar är vanligtvis inte bra med att uttrycka sina känslor så kramar är deras grej. De kan visa dig om du har en koppling till den killen som du gillar eller om han bara ser dig som en vän.


1. Vänliga kramar

mannen kramade den blondhåriga kvinnan
Vi börjar med det vi inte vill höra. Om du verkligen är intresserad av en kille så vill du inte att han ska se på dig som om ni bara är vänner. Det här är kramar som avslöjar att han inte tänker på dig romantiskt.

– Reserverad kram

Han kramar dig på ett sätt som skapar utrymme mellan era kroppar. Han håller dig inte för hårt eller för nära. Han låter avståndet mellan era kroppar säga dig att han inte har känslor för dig.

– Enarmad kram

Han lägger handen på dina axlar men han håller inte för hårt. Bara för att låta dig veta att han bryr sig om dig och värdesätter er vänskap. Inget mer.

2. Är ni mer än bara vänner?

mannen kramade kvinnan och satte sig på piren
Det här är kramar som händer när du är osäker på var ni står. Om du verkligen är intresserad av någon kan det här vara den mest frustrerande av alla kramar.

Ditt huvud gör ont när du försöker ta reda på om hans kramar betyder mer än vänskap.

– Björnkram

Om vi googlar björnkram så kommer vi att se att definitionen är “en stram, stark, kärleksfull, hisnande omfamning som gör att man känner sig trygg” och det är precis rätt sätt att beskriva det på.

Men det som inte det inte berättar för dig är att du kan kramas på det sättet med din familj eller vänner, som ett bevis på kärlek mellan er.

Så du måste vara försiktig med att uppmärksamma om en kille kramar dig som en kompis eller om han vill ha något mer.

– Enarmad kram (när du redan är i ett förhållande)

Det faller i kategorin av vänliga kramar såväl som i kategorin “han gillar dig” kramar. När du börjar träffa någon kan det här vara en bra start.

Det bör så småningom gradvis gå över till mer intima kramar. Om det inte gör det så är jag ledsen att säga det, men ni är bara vänner.

3. Intima kramar

en man och en kvinna som omfamnar
Oavsett om du påbörjar ett förhållande eller om du redan är i ett så är dessa kramar ett måste. De kan variera i form men grundläggande principer finns.

– Kläm mig, håll mig tätt kra.

En intim kram som ger dig den känslan av säkerhet och tillhörighet så vi alla längtar efter. Du kan faktiskt känna att din ben går sönder. Tja, de går inte sönder men du förstår poängen. Det är en fantastisk typ av kram som du bara vill ska vara för evigt.

Denna typ av kram händer i situationer när ni inte har sett varandra på ett tag eller om någon går iväg någonstans, reser eller dylikt.

Men den bästa situationen är när de inträffar utan någon anledning alls.

– Kram och mys

Den sötaste kramen. Oskyldig men ändå omtänksam. Indikerar att ni är riktigt nära varandra. Era kroppar är så när som de bara kan vara och ni kramar varandra. Ger dig en känsla av värme och tillhörighet.

– Överlämnad kram

Era armar är lindade runt varandra men hans huvud är precis mellan nyckelbenet och nacken. Den perfekta platsen. Det här är tecknet att ha nu är din.

Han överlämnar sig helt. Han kan till och med vara rädd för att förlora dig. Inga mer lekar.

4. Snuskiga kramar

mannen kramar kvinnan och kysser henne på kinden
Denna typ av kram sparas när ni är djupare i förhållandet och ni börjar bli mer intima. Det kan finns många versioner av dem och de är alla speciella.

– Bakom kramen

När han smyger sig på dig och kramar dig från ryggen och lägger armarna runt din midja. Han kan också kyssa din nacke. Denna kram är full av intensitet och passion.

Denna kram visar också att han har din rygg. Han skyddar dig och vill att du ska veta att du kan lita på honom.

– Hans händer på din rumpa kram

Dessa kramar är en form av uttryck för att han vill ha dig. De är ganska vanliga under de sexuella stunderna.

Men om de händer offentligt framför andra människor så kan det betyda att han markerar dig och vill att andra killar ska veta att du är tagen. Du är hans.

– Fick kram

Dina händer i bakfickorna av hans jeans. De visar din attraktion mot honom. Å andra sidan, att han låter dig hålla honom på det viset visar att han är lika bekväm med dig som du är med honom.

– Kramar i sängen

När ni ligger och han har båda händerna runt dig. Detta kan också vara sked. Det är inte ett bra sätt att somna på. Det är bra sätt att krama på och visa närhet efter en het stund i sängen.

Kramar är den perfekta och mest intima formen av kommunikation. Kramar kan avslöja mer om ett förhållande än ord någonsin kan. Med bara en kram säger du mycket utan att säga någonting alls.

Du verkar aldrig få tillräckligt med kramar, speciellt de typer av kramar som listas här som intima kramar eller snuskiga kramar. Det måste finnas fler versioner av kramar som du känner till men det här är mina personliga favoriter.

Tänk på det här: varje kram är unik beroende på dina känslor gentemot den personen. Ju mer känslor, desto bättre kram. Det är därför ingen kram känns densamma. Vissa människor kramar hårdare, stramare, mer intimt och mer speciellt än andra någonsin kan.

Hur Killar Kramas 4 Olika Sätt Och Deras Sanna Betydelse